- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.
Kız sen ne güzel bi kızmışsın :) bayıldım bebişin kim bilir ne kadar güzel olurbenim canım teşekkür ederim
Kız sen ne güzel bi kızmışsın :) bayıldım bebişin kim bilir ne kadar güzel olur
ederim canım valla bol bol isteyen herkese dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallahDua et benimde bu ay olsun
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben çok üzgünüm bebegimden dün ayrıldım kalbi durdu minik kelebegimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim verdigini verecegini sağlıklı versin inşallah kimseye yaşatmasın. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.
Kızlar merhabalar nasılsınız yoğun ve koşturmalı hafta geçti ev uğraştık bir haftadır boya , genel ev temizliği falan çok yoruldum zaten bu ay süt buharıyla başladım 2 gün denedim kızlar soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım kızlar kasık ağrılarım çok oldu hatta geçen hafta daha sık sık oldu bu hafta o kadar olmadı . Soğan suyunu hep içerken hep şifa niyetine diyerek içtim kızlar 3 gündürlü içmiyorum benim sorum şu soğan kürünü uygulayanlara hafta sonu beyaz değişik akıntı oldu sonra su gibi ıslaklık oldu dedim hasta olucam ama 2 gün var adetime henüz adet belitrisi yok şuan sadece gögüslerim dolgun ve acıyor belim çok agrıyor dünde çok yoruldum tabi dün dayanamadım test yaptım ama kızlar hiçbişey yoktu bugün baktım testte var la yok arası birşey olabilirmi bilmiyorum .Adet günümündede yapayım diyorum hgasta olmazsam kızlar .
Testin fotoğrafını atta bakalım canimKızlar merhabalar nasılsınız yoğun ve koşturmalı hafta geçti ev uğraştık bir haftadır boya , genel ev temizliği falan çok yoruldum zaten bu ay süt buharıyla başladım 2 gün denedim kızlar soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım kızlar kasık ağrılarım çok oldu hatta geçen hafta daha sık sık oldu bu hafta o kadar olmadı . Soğan suyunu hep içerken hep şifa niyetine diyerek içtim kızlar 3 gündürlü içmiyorum benim sorum şu soğan kürünü uygulayanlara hafta sonu beyaz değişik akıntı oldu sonra su gibi ıslaklık oldu dedim hasta olucam ama 2 gün var adetime henüz adet belitrisi yok şuan sadece gögüslerim dolgun ve acıyor belim çok agrıyor dünde çok yoruldum tabi dün dayanamadım test yaptım ama kızlar hiçbişey yoktu bugün baktım testte var la yok arası birşey olabilirmi bilmiyorum .Adet günümündede yapayım diyorum hgasta olmazsam kızlar .
Ne güzelmişsin sen ya maşallah :) hiç böyle hayal etmemiştim :))benim canım teşekkür ederim
Çok tatlısın valla maşallah canım :) aslında ben herkesi merak ediyorum bu topikde ama nasıl görsek ki napsak :)canım o senin gönlünün güzelliği
İnş kuzum inş ♡♡Canım inşallah hamilesindir ❤❤
Atayım canımTestin fotoğrafını atta bakalım canim
Kuzu bi gölgelik var ama bilemedim 2 gün sonra yine test yap şimdiden ümitlenme canımKızlar bakarmısınız?
Kuzu bi gölgelik var ama bilemedim 2 gün sonra yine test yap şimdiden ümitlenme canım
Ne güzelmişsin sen ya maşallah :) hiç böyle hayal etmemiştim :))
Çok tatlısın valla maşallah canım :) aslında ben herkesi merak ediyorum bu topikde ama nasıl görsek ki napsak :)
Canim testi buyutmeden kucuk haliyle sanki var gibi ama buyutup bakinca dagilmis sanki bencede reglin gecince tekrar dene test bozuk gibi geldi banaKızlar bakarmısınız?
Canım bana var gibi geldi yarın tekrarlasanaKızlar bakarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?