Aslında ikisi de canım.İnşallah tutar canımdoktor başka bişey söyledimi çatlamak üzereyken mi değerlendirmek en doğrusu acaba çatladıktan sonra mı merak konum
İnşallah tutar canım :)Merhaba kızlar nasılsınız ne yapiyosunuz. Doktor kontrolüm vardi bugün 13 18 20 mm büyüklüğünde yumoslarim olmuş. Catlamak üzere dedi calisin dedi. İnşallah tutar bu ay
Önümüzdeki 36 saat cok onemli dedi yakin zamanda iliski oldu mu diye sordu. Ben de dün öğleyin oldu dedim. Doktor da o zaman bu aksam kesin olsun dedi birde 36 saat bitmeden bir kere daha olsun dedi. Yastik koy ,esin hemen cekilmesin ve ayaklarini tuvalete sikismissin gibi geri cek dedi. Amin canim inşallah rabbim yüzümü güldürürİnşallah tutar canımdoktor başka bişey söyledimi çatlamak üzereyken mi değerlendirmek en doğrusu acaba çatladıktan sonra mı merak konum
İnşallah canim hepimiz hamis olalımİnşallah tutar canım :)
Benim de geçti ovu günlerim. Beklemedeyim bakalım :)
Hayirlisi tm cnm yazarimHmmm:) hadi hayırlısı..benim bat 6 kasım ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bakalım sonucu yaz merak ettirme
Ay çok hoş anlatmışsın canımAslında ikisi de canım.
Yani çatlamadan önce ilişki olursa içerde prensleri hazır bekletmiş oluyorsun :) Çatladıktan sonra olursa sadece 12-24 saat arası yaşayan prenses, şatosunda prensini bekliyor ve ilşki olduktan sonra eğer hala yaşıyorsa prensiyle buluşuyor
O yüzden ovu testinde kopkoyu çizgi görülen gün (Yumurta çatlamak üzere) ilişki, silikleştiği gün (yumurta çatladı) ilişki öneriyorlar.
Ama şöyle de bir gerçek var ki prensler rahimde 3 gün yaşıyor. Yani gün aşırı ilişki olunca da, eğer olacağı varsa, prensesle prens illa ki bir gün buluşuyor.
Taktikler için doktoruna ve sana teşekkürlerimizi sunuyoruzÖnümüzdeki 36 saat cok onemli dedi yakin zamanda iliski oldu mu diye sordu. Ben de dün öğleyin oldu dedim. Doktor da o zaman bu aksam kesin olsun dedi birde 36 saat bitmeden bir kere daha olsun dedi. Yastik koy ,esin hemen cekilmesin ve ayaklarini tuvalete sikismissin gibi geri cek dedi. Amin canim inşallah rabbim yüzümü güldürür
:)) Canım benim ovu günlerim geçti. Bugün 20. gün. 10-11 gün kaldı reglime. Beklemedeyim anlayacağınAy çok hoş anlatmışsın canımbakalım benim prens ve prensesim bu ay kavuşacak mı sende durumlar nasıl bu ay inş hamiş kalırız
Aminnn müjdeli haberlerimizi paylaşmak nasip olsun:)) Canım benim ovu günlerim geçti. Bugün 20. gün. 10-11 gün kaldı reglime. Beklemedeyim anlayacağınBu ay 9.denememiz bakalım. Geçen ay HSG çekinmiştim.
İnşallah kavuşup yek vücut olmuşlardır senin prensle prensesHayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin Allah herkese :)
@kutuphanekedisi canım sen bu ay hamile kalırsın inşallah. benim komşumda çektirdiği hemen o ay hamile kaldı.
Canim hayirli olsun cok sevindim :) Sorunsuz bir hamilelik gecir insallah, bebisini sag salim kucagina al :)Kızlar merhaba ben bugün test yaptım ve hamileyimmm
Tebrikler tatlım..Kızlar merhaba ben bugün test yaptım ve hamileyimmm
Ooo tebrikler gözün aydın canımKızlar merhaba ben bugün test yaptım ve hamileyimmm
ne kadar guzel anlatmissin ya...jnsallah sendende guzel haberler aliriz.Aslında ikisi de canım.
Yani çatlamadan önce ilişki olursa içerde prensleri hazır bekletmiş oluyorsun :) Çatladıktan sonra olursa sadece 12-24 saat arası yaşayan prenses, şatosunda prensini bekliyor ve ilşki olduktan sonra eğer hala yaşıyorsa prensiyle buluşuyor
O yüzden ovu testinde kopkoyu çizgi görülen gün (Yumurta çatlamak üzere) ilişki, silikleştiği gün (yumurta çatladı) ilişki öneriyorlar.
Ama şöyle de bir gerçek var ki prensler rahimde 3 gün yaşıyor. Yani gün aşırı ilişki olunca da, eğer olacağı varsa, prensesle prens illa ki bir gün buluşuyor.
İnşallah taktikler işe yarar canimTaktikler için doktoruna ve sana teşekkürlerimizi sunuyoruz
bilmiyorum ki canım. sağdaki yumurtamda sıkıntı yok da soldakiler sıkıntılı. belki önümüzdeki ay verir.Kontes001
İnşallah tutar canim benim. Klomenle hic yumurtam gelismemisti. Doktorumu değiştirdim bu doktor femara dite bi ilac kullandirdi. Sen de doktoruna danisip kullanabilirsin belki tatlim
Benim de 18 ve 20 mm solda 13 mm sağda. 13 mm olan da büyür mü acaba canim. Doktor sadece diğer büyük yumoslara yoğunlaştı. Yumoslar büyüsün catlasin bebek olsun inşallahbilmiyorum ki canım. sağdaki yumurtamda sıkıntı yok da soldakiler sıkıntılı. belki önümüzdeki ay verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?