2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnşallah tutar canım doktor başka bişey söyledimi çatlamak üzereyken mi değerlendirmek en doğrusu acaba çatladıktan sonra mı merak konum
Aslında ikisi de canım.

Yani çatlamadan önce ilişki olursa içerde prensleri hazır bekletmiş oluyorsun :) Çatladıktan sonra olursa sadece 12-24 saat arası yaşayan prenses, şatosunda prensini bekliyor ve ilşki olduktan sonra eğer hala yaşıyorsa prensiyle buluşuyor

O yüzden ovu testinde kopkoyu çizgi görülen gün (Yumurta çatlamak üzere) ilişki, silikleştiği gün (yumurta çatladı) ilişki öneriyorlar.

Ama şöyle de bir gerçek var ki prensler rahimde 3 gün yaşıyor. Yani gün aşırı ilişki olunca da, eğer olacağı varsa, prensesle prens illa ki bir gün buluşuyor.

İnşallah tutar canım doktor başka bişey söyledimi çatlamak üzereyken mi değerlendirmek en doğrusu acaba çatladıktan sonra mı merak konum
Önümüzdeki 36 saat cok onemli dedi yakin zamanda iliski oldu mu diye sordu. Ben de dün öğleyin oldu dedim. Doktor da o zaman bu aksam kesin olsun dedi birde 36 saat bitmeden bir kere daha olsun dedi. Yastik koy ,esin hemen cekilmesin ve ayaklarini tuvalete sikismissin gibi geri cek dedi. Amin canim inşallah rabbim yüzümü güldürür

Ay çok hoş anlatmışsın canım bakalım benim prens ve prensesim bu ay kavuşacak mı sende durumlar nasıl bu ay inş hamiş kalırız

Taktikler için doktoruna ve sana teşekkürlerimizi sunuyoruz

Ay çok hoş anlatmışsın canım bakalım benim prens ve prensesim bu ay kavuşacak mı sende durumlar nasıl bu ay inş hamiş kalırız
:)) Canım benim ovu günlerim geçti. Bugün 20. gün. 10-11 gün kaldı reglime. Beklemedeyim anlayacağın Bu ay 9.denememiz bakalım. Geçen ay HSG çekinmiştim.

İnşallah kavuşup yek vücut olmuşlardır senin prensle prenses Hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin Allah herkese :)

Aminnn müjdeli haberlerimizi paylaşmak nasip olsun

Canimm
ne kadar guzel anlatmissin ya...jnsallah sendende guzel haberler aliriz.

Kontes001
İnşallah tutar canim benim. Klomenle hic yumurtam gelismemisti. Doktorumu değiştirdim bu doktor femara dite bi ilac kullandirdi. Sen de doktoruna danisip kullanabilirsin belki tatlim

Kontes001
İnşallah tutar canim benim. Klomenle hic yumurtam gelismemisti. Doktorumu değiştirdim bu doktor femara dite bi ilac kullandirdi. Sen de doktoruna danisip kullanabilirsin belki tatlim
bilmiyorum ki canım. sağdaki yumurtamda sıkıntı yok da soldakiler sıkıntılı. belki önümüzdeki ay verir.

bilmiyorum ki canım. sağdaki yumurtamda sıkıntı yok da soldakiler sıkıntılı. belki önümüzdeki ay verir.
Benim de 18 ve 20 mm solda 13 mm sağda. 13 mm olan da büyür mü acaba canim. Doktor sadece diğer büyük yumoslara yoğunlaştı. Yumoslar büyüsün catlasin bebek olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…