2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydın kızlar bugün devlet hastanesinde dra gştcektim ama sağ olsun sonunda kırmuzılar gelmeye başladı..iyice araştırıp 3gün sonra dra gidicem ve ne lazmsa yaptırcam

Benim de 18 ve 20 mm solda 13 mm sağda. 13 mm olan da büyür mü acaba canim. Doktor sadece diğer büyük yumoslara yoğunlaştı. Yumoslar büyüsün catlasin bebek olsun inşallah
büyüme ihtimali var canım o kadar da küçük değil

Günaydın kızlar bugün devlet hastanesinde dra gştcektim ama sağ olsun sonunda kırmuzılar gelmeye başladı..iyice araştırıp 3gün sonra dra gidicem ve ne lazmsa yaptırcam
hayırlısı olsun canım. kaç aydır deniyosun

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..

Canım hadi inşallah :) Yerleşme kanamasıdır inşallah :) Dediğine göre umut var niye olmasın. Sen kendini daha iyi bilirsin normal regle aradaki farkları daha iyi tahlil edersin. Bazen yerleşme kanamalrı çok hafif olurken bazen de seninki gibi regl kanaması gibi olabilir. Hayırlısı :)

Bugun adet oldum ama cok az geldi bi kaşık kadr bişey normalde sabahtan beri bi ped değiştirmem lazmdı.uzun süre gelmeyip böyle olan varmı

31 ekim benim ama hic umitli degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…