Simdi brnde izledim o hbri benimkide diyoki bu yasta zorla hamile birskiyoz :))
Tam günümde regl oldum,yeni bat 17 Kasım
İyi akşamlar,
Kızlar şifayı kaptım hasta oluyorum nezle grip hepsi geliyo çok üşüyorum..
Ihlamur demliyorum şimdi ama tedirgin oldum bata 7 gün var zararlı olur mu bitki çayları ?
Ihlamur iç canım ama naneden uzak dur..geçmiş olsun canım bu arada.Çok aşırıya gitmemek kaydıyla içiliyormuş bilginiz olsun
cnm bende komşudan duydummrb cnm süt buharıda neymiş ne işe yarıyor bilbi verirmisin
Ihlamur iç canım ama naneden uzak dur..geçmiş olsun canım bu arada.
cnm bence kan testi yaptır en mantıklısı buKızlar hala adet olmadım ve şuanda feci bi şekilde midem bulanıyo 41.gün bitti 42 de gelmezse iyice şüphelenicem sağlık ocağında kan testi yanlış olabilirmi acba akşama kadr fln bekletiliyor ya bilemedim
cnm bence kan testi yaptır en mantıklısı bu
Canim o kadin embriyo bagisi ile hamile kalmis. Kendi yumurtasi falan degil yani. Ama yine de bu yasta rahmin bebegi tasiyacak sekilde hala elverisli olmasi sasilacak bi durum :)Vay canına !
Bir Kadın 62 yaşında anne olmuş üstelik 20 yıl önce menapoza girmiş
Canim o kadin embriyo bagisi ile hamile kalmis. Kendi yumurtasi falan degil yani. Ama yine de bu yasta rahmin bebegi tasiyacak sekilde hala elverisli olmasi sasilacak bi durum :)
eşimde diyo 60 yaşındaki kadın çocuk yapıyo bizde uğraşıyoruz diyo :)Aynen valla canım bize umut olsun diye paylaştım
erkek görürsen kız. kız görürsen erkek olur derler :) ama aynısı çıkan da çok var. hayırlısı kuzum. bu aralar beni de rüyasında gören çok :)Mutlu pazarlar..
Dün gece rüyamda sapsarı saçlı bir erkek bebek gördüm seviyoduk onu, ve eşim de ben de sarışınız tesadüf :) kayınvaldemi de gördüm ayrı bi rüyaydı, belki erkek olur bebeğin diyodu bana hamile gibiydim bende hmm hayırlısı diyodum (ben kız istiyorum :) )
Haydi hayırlısı
eşimde diyo 60 yaşındaki kadın çocuk yapıyo bizde uğraşıyoruz diyo :)
erkek görürsen kız. kız görürsen erkek olur derler :) ama aynısı çıkan da çok var. hayırlısı kuzum. bu aralar beni de rüyasında gören çok :)
inşallah bebeğimiz bu ay geliyodur :)
Gecen esimle parkta yuruyus yapiyoruz. Bir tane 4-5 yaslarinda kiz pesimize takildi. Sohbet etmeye basladik. Abla senin karninda bebek mi var dedi :) yok tatlim simdilik, ama sen bana dua et olsun tamam mi dedim. Acti minicik ellerini, allahim sen ablanin karnina bebek yap amin dedi sonra da :) Hic ummadigimiz bir anda kucuck bi cocugun duasini aldik :) Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :)Hayırlısıyla inşallah olur canım bu aralar da beni herkes hamile sanıyomuş birilerine hamileydi dimi kaç aylık onunki diye soruyolarmış :)
Gecen esimle parkta yuruyus yapiyoruz. Bir tane 4-5 yaslarinda kiz pesimize takildi. Sohbet etmeye basladik. Abla senin karninda bebek mi var dedi :) yok tatlim simdilik, ama sen bana dua et olsun tamam mi dedim. Acti minicik ellerini, allahim sen ablanin karnina bebek yap amin dedi sonra da :) Hic ummadigimiz bir anda kucuck bi cocugun duasini aldik :) Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?