2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar hala adet olmadım ve şuanda feci bi şekilde midem bulanıyo 41.gün bitti 42 de gelmezse iyice şüphelenicem sağlık ocağında kan testi yanlış olabilirmi acba akşama kadr fln bekletiliyor ya bilemedim

Kızlar hala adet olmadım ve şuanda feci bi şekilde midem bulanıyo 41.gün bitti 42 de gelmezse iyice şüphelenicem sağlık ocağında kan testi yanlış olabilirmi acba akşama kadr fln bekletiliyor ya bilemedim
cnm bence kan testi yaptır en mantıklısı bu

Vay canına !

Bir Kadın 62 yaşında anne olmuş üstelik 20 yıl önce menapoza girmiş
Canim o kadin embriyo bagisi ile hamile kalmis. Kendi yumurtasi falan degil yani. Ama yine de bu yasta rahmin bebegi tasiyacak sekilde hala elverisli olmasi sasilacak bi durum :)

Mutlu pazarlar..

Dün gece rüyamda sapsarı saçlı bir erkek bebek gördüm seviyoduk onu, ve eşim de ben de sarışınız tesadüf :) kayınvaldemi de gördüm ayrı bi rüyaydı, belki erkek olur bebeğin diyodu bana hamile gibiydim bende hmm hayırlısı diyodum
(ben kız istiyorum )

Haydi hayırlısı

erkek görürsen kız. kız görürsen erkek olur derler :) ama aynısı çıkan da çok var. hayırlısı kuzum. bu aralar beni de rüyasında gören çok :)
inşallah bebeğimiz bu ay geliyodur :)

erkek görürsen kız. kız görürsen erkek olur derler :) ama aynısı çıkan da çok var. hayırlısı kuzum. bu aralar beni de rüyasında gören çok :)
inşallah bebeğimiz bu ay geliyodur :)

Hayırlısıyla inşallah olur canım bu aralar da beni herkes hamile sanıyomuş birilerine hamileydi dimi kaç aylık onunki diye soruyolarmış :)

Hayırlısıyla inşallah olur canım bu aralar da beni herkes hamile sanıyomuş birilerine hamileydi dimi kaç aylık onunki diye soruyolarmış :)
Gecen esimle parkta yuruyus yapiyoruz. Bir tane 4-5 yaslarinda kiz pesimize takildi. Sohbet etmeye basladik. Abla senin karninda bebek mi var dedi :) yok tatlim simdilik, ama sen bana dua et olsun tamam mi dedim. Acti minicik ellerini, allahim sen ablanin karnina bebek yap amin dedi sonra da :) Hic ummadigimiz bir anda kucuck bi cocugun duasini aldik :) Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize :)

Ayy çok etkileyici inşallah o meleği Rabbim sana mesaj göndermek için vesile etmiştir :) Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…