2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar ya kolemen kullaniyorum bugün son ama çok akıntı oluyo bnde bide ondanmidir bilmiyorum ama ne yesem yinede hiç doymamış gibi bi his var aciykiyorum ama oturunca sofraya doyuyorum yan etkisi olabilirmi sizce

Kizlar 17 gun var regl tarihime bugun kahverengi uzayan bi akinti geldi normal mi sizce ? Test yapmak istemiyorum negatif olcak diye

Kizlar 17 gun var regl tarihime bugun kahverengi uzayan bi akinti geldi normal mi sizce ? Test yapmak istemiyorum negatif olcak diye
Canim zaten su an gebelik testi yapman gereksiz olur. Henuz yeni yumurtluyorsun sanirim. Bazen yumurtlarken de hafif lekelenme olabilirmis. Bu gunleri iyi degerlendir derim ben

Merhaba kızlar nasılsınız ne yapiyosunuz. Doktor kontrolüm vardi bugün 13 18 20 mm büyüklüğünde yumoslarim olmuş. Catlamak üzere dedi calisin dedi. İnşallah tutar bu ay

Merhaba kızlar nasılsınız ne yapiyosunuz. Doktor kontrolüm vardi bugün 13 18 20 mm büyüklüğünde yumoslarim olmuş. Catlamak üzere dedi calisin dedi. İnşallah tutar bu ay
İnşallah tutar canım doktor başka bişey söyledimi çatlamak üzereyken mi değerlendirmek en doğrusu acaba çatladıktan sonra mı merak konum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…