Aminnnnnn canim, hayrli zamanda Allah hepimize nasip etsin :) Hayir bir de 56 kiloyum, bebek sanacak gobegim falan da cok yok :) icine dogmustur insallah :)Ayy çok etkileyici inşallah o meleği Rabbim sana mesaj göndermek için vesile etmiştir :) Aminn
Aminnnnnn canim, hayrli zamanda Allah hepimize nasip etsin :) Hayir bir de 56 kiloyum, bebek sanacak gobegim falan da cok yok :) icine dogmustur insallah :)
17 gün varsa yumurtlama akıntısı da olabilir canım.Kizlar 17 gun var regl tarihime bugun kahverengi uzayan bi akinti geldi normal mi sizce ? Test yapmak istemiyorum negatif olcak diye
Canim zaten su an gebelik testi yapman gereksiz olur. Henuz yeni yumurtluyorsun sanirim. Bazen yumurtlarken de hafif lekelenme olabilirmis. Bu gunleri iyi degerlendir derim benKizlar 17 gun var regl tarihime bugun kahverengi uzayan bi akinti geldi normal mi sizce ? Test yapmak istemiyorum negatif olcak diye
Dusuk yaparkende boyle olmustum icime korku dustu. Ama degerlendirecegim. Sagolun cevapladiginiz icinCanim zaten su an gebelik testi yapman gereksiz olur. Henuz yeni yumurtluyorsun sanirim. Bazen yumurtlarken de hafif lekelenme olabilirmis. Bu gunleri iyi degerlendir derim ben
Rengi korkutuyor. Boyle olmazdi hic17 gün varsa yumurtlama akıntısı da olabilir canım.
erken yumurtlama olmuş olabilir mi hiç hissettin mi. bi kere mi geldi.Rengi korkutuyor. Boyle olmazdi hic
Hissetmedim. Evet bir kere geldi suan birsey yokerken yumurtlama olmuş olabilir mi hiç hissettin mi. bi kere mi geldi.
inşllah canım :) bakalım biz yaptık yapacağımızı :) Allah büyükÇatlamış ve inşallah tutmuştur canım
bilemedim. bekle bence. stres yapma.Hissetmedim. Evet bir kere geldi suan birsey yok
Bu sabah kanamam basladi kasiklarda agri var sanci cekiyorum. Bas agrisi ve ates de varbilemedim. bekle bence. stres yapma.
16 gun oldu adet olmadim. test yaptim negatif
Hmmm:) hadi hayırlısı..benim bat 6 kasım ovulasyon testi kullanıyorum bu ay bakalım sonucu yaz merak ettirme16 gun oldu adet olmadim. test yaptim negatifBugun gidicektik dr esimin toplantisi vardi Yarin gidicez ins.Senin bat kac cnm
İnşallah tutar canımMerhaba kızlar nasılsınız ne yapiyosunuz. Doktor kontrolüm vardi bugün 13 18 20 mm büyüklüğünde yumoslarim olmuş. Catlamak üzere dedi calisin dedi. İnşallah tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?