Adetin kaç gün geçti acaba?Kizlar testim negatif offf adette olmadimama her an olcakmisim gibi belki saati şaşar bu sefer gece olurum yada rahimeyerlesmedi bebek ondan cikmadi benoglumda 3gunum geciyordu oyleyerlesme kanamam gelmisti o kanamageldigi an test yaptim cikmisti niyeyse hicuzulmedim belki vardir yaa..
doktora git canım adet söktürücü verir. sonra hormonlarına baktırırsın niye gecikmiş diye.Kizlar test yaptim ama negatif ciktiii ne yapmam lazim adetim 8 gun gecikti ?
Bugun adet gunum canim olmam lazimdi bu saate coktann olmadim..Adetin kaç gün geçti acaba?
Ete kac gun var ki canim..Eki Görüntüle 1901414
kızlarr koşun koşun ovulasyon testime bakın :)
16 gün canımA
Ete kac gun var ki canim..
doktora git canım adet söktürücü verir. sonra hormonlarına baktırırsın niye gecikmiş diye.
Benim de bat 20 ekimdi. Adetin ilk günü test yaptım negatif çıktı. Hala adet olmadim. Bugün 3. günüm. Normalde çok düzenli adetim 27 günde bir olurdu. Belki erken yapmışızdır. Bekleyelim canım nasip.Bugun adet gunum canim olmam lazimdi bu saate coktann olmadim..
En alttaki en son yaptığın galiba canim yumurtlaman yakın çünkü koyulasmis baya takibe devam etEki Görüntüle 1901414
kızlarr koşun koşun ovulasyon testime bakın :)
evet canım. kasık ağrım oluyo aradaEn alttaki en son yaptığın galiba canim yumurtlaman yakın çünkü koyulasmis baya takibe devam et
Adetin ilk günü 20 ekimde test yaptım negatif çıktı canım. Hala adet olmadım. 3. günüm bugün.
tamam canım inşallah tutar :) tek sağdan yumurtluyorumKontes001 canım Bugunu değerlendirmeye bak yarın siliklesirse yarını ve bi sonraki günü de degerlendir hadi rastgele bol sanslar,su zamanda esin bol ceviz-badem yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?