2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ovulasyon testi denedim dün ikinci cizgi çıktı yani yumurtlama olucak dimi koyulaştıkca çatlıyo dimi beraberliğe başlasammı bi yardım edin heelee

Son düzenleme:
Bana da doktor rahmin dönük dedi gebelige engel olmadığını sadece ağrılı adet olursun dedi

ama
Bana da doktor rahmin dönük dedi gebelige engel olmadığını sadece ağrılı adet olursun dedi
ama canm etrafimdaki insanlar dönük oldumu olmaz diyolar hatta biri ablama demiş getir cevirelim yoksa ilerde bi hastalığa neden olur demiş bilmiyorum çok korkuyorum ama ilk çocuğum da korunmadigim halde gec oldu

kizlar dunden beri okuyorum netten burdan ama kesin bi bilgi edinemedim.sizlere de sormak istedim =》》》》
● benim prolaktin yuksek.o yuzden testere disli aslan pencesi icicem ama ne zaman sabah kahvaltidan 2 saat sonra aksam yemekten 2 saat sonra orasi tamam.
ama adet zamani mi adet bitince mi ???
● bal + corek otu + tarcin karışımını gecen ay da yemistim.bu ay da yicem adetin 2.gunu başladım orasi tamam.
ama sadese sabah kahvalti oncesi mi yoksa aksam dami yenilcek ???
● süt buhari yapıcam.bana komsumuz adet bitince basla dedi.ama iliskiyi soramadim.
sut buhari yaparken o gun iliski olmasi sart mi ????
yumurtlama gununu beklemem gerekmiyor mu ????
simdiden sağolun kizlar
lutfen cevaplarınızı bekliyorum

?

ama

ama canm etrafimdaki insanlar dönük oldumu olmaz diyolar hatta biri ablama demiş getir cevirelim yoksa ilerde bi hastalığa neden olur demiş bilmiyorum çok korkuyorum ama ilk çocuğum da korunmadigim halde gec oldu
Canim bak sen de gebelige engel olmadiginin kanitisin bir evladin varmış içimizi ferah tutalim rabbim ol dedikten sonra olur

Kizlar testim negatif offf adette olmadimama her an olcakmisim gibi belki saati şaşar bu sefer gece olurum yada rahimeyerlesmedi bebek ondan cikmadi benoglumda 3gunum geciyordu oyleyerlesme kanamam gelmisti o kanamageldigi an test yaptim cikmisti niyeyse hicuzulmedim belki vardir yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…