Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme olur inşallah cnm yaSağlık olsun canım bir dahaki aya olur inşallah sıkma canını.. dua et..
Bana da doktor rahmin dönük dedi gebelige engel olmadığını sadece ağrılı adet olursun dediben biseneden beri bekliyorum 4 yaşında kızım var korunmadigim halde oluyo doktorum kilomen verdi bu üçüncü oluyo bakalm tembellik var dedi bide rahim dönük dedi kötümu sizce dönük olması bilgisi olan paylasirmi lutfen
ama canm etrafimdaki insanlar dönük oldumu olmaz diyolar hatta biri ablama demiş getir cevirelim yoksa ilerde bi hastalığa neden olur demiş bilmiyorum çok korkuyorum ama ilk çocuğum da korunmadigim halde gec olduBana da doktor rahmin dönük dedi gebelige engel olmadığını sadece ağrılı adet olursun dedi
Belklenin adetten 5 gun sonra yaptim negatif. Bugun 11 gun oldu gecikme hala yok gelen gidenTest yaptiniz mi ? Gecmis bayagi belki hamilesinizdir.
doktora git canım. bebek yoksa adet söktürücü verirBelklenin adetten 5 gun sonra yaptim negatif. Bugun 11 gun oldu gecikme hala yok gelen giden
kuzeniminde rahmi dönüktü şuan 1 yaşında çocuğu var engel değil yaniBana da doktor rahmin dönük dedi gebelige engel olmadığını sadece ağrılı adet olursun dedi
Evet oyle yapicam. Suan ev tasiyorum. Haftaya gidicem gelmezse.doktora git canım. bebek yoksa adet söktürücü verir
?kizlar dunden beri okuyorum netten burdan ama kesin bi bilgi edinemedim.sizlere de sormak istedim =》》》》
● benim prolaktin yuksek.o yuzden testere disli aslan pencesi icicem ama ne zaman sabah kahvaltidan 2 saat sonra aksam yemekten 2 saat sonra orasi tamam.
ama adet zamani mi adet bitince mi ???
● bal + corek otu + tarcin karışımını gecen ay da yemistim.bu ay da yicem adetin 2.gunu başladım orasi tamam.
ama sadese sabah kahvalti oncesi mi yoksa aksam dami yenilcek ???
● süt buhari yapıcam.bana komsumuz adet bitince basla dedi.ama iliskiyi soramadim.
sut buhari yaparken o gun iliski olmasi sart mi ????
yumurtlama gununu beklemem gerekmiyor mu ????
simdiden sağolun kizlar
lutfen cevaplarınızı bekliyorum
Canim bak sen de gebelige engel olmadiginin kanitisin bir evladin varmış içimizi ferah tutalim rabbim ol dedikten sonra olurama
ama canm etrafimdaki insanlar dönük oldumu olmaz diyolar hatta biri ablama demiş getir cevirelim yoksa ilerde bi hastalığa neden olur demiş bilmiyorum çok korkuyorum ama ilk çocuğum da korunmadigim halde gec oldu
a a hamilemisiniz ikincisi geliyor galiba dimi maşallah size Allah hayırlı evlat versin inş darısı bize inşallahYavrum yap artık şu testi
öyle tabide nebilim insanın aklına hersey geliyoCanim bak sen de gebelige engel olmadiginin kanitisin bir evladin varmış içimizi ferah tutalim rabbim ol dedikten sonra olur
Çok tşk ederım allh razı olsun evet bu ikinci bi kızım vardı 6 yasındaa a hamilemisiniz ikincisi geliyor galiba dimi maşallah size Allah hayırlı evlat versin inş darısı bize inşallah
inşallah yaaaaaHamilesin canim inşallah bebegin tutunur