• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar kalp atışını gördük duyduk çok şükür.Bu mübarek günde 3 ayların başlangıcında duam sizlere de yaşatsın bu duyguyu Allah'ım.:KK36:
Hadi gözün aydın canim cok sevondim sağlıkla ilerlesin inşallah hamileligin. Rabbim bize de nasip etsin inşallah o pıt pıtları duymayı

Kizlar kontrolden geldim 4-5 tane yumosum var ama daha tam gelişmemiş 10mm civarinda hepsi. 3 gün daha igne kullanip cumartesi tekrar kontrole gidicem. Kizlar dua edin bana inşallah bu ay bebegime kavusayim yoksa tüp bebek tedavisi dedi doktor. Kontes001 Kontes001 deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap

kızlar kalp atışını gördük duyduk çok şükür.Bu mübarek günde 3 ayların başlangıcında duam sizlere de yaşatsın bu duyguyu Allah'ım.:KK36:

Ay maşallah kuzumà allahım sağ salim kucağına almayi öpüp mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :)
Darısı benim gibi bekleyenlerin başına artik

Kizlar kontrolden geldim 4-5 tane yumosum var ama daha tam gelişmemiş 10mm civarinda hepsi. 3 gün daha igne kullanip cumartesi tekrar kontrole gidicem. Kizlar dua edin bana inşallah bu ay bebegime kavusayim yoksa tüp bebek tedavisi dedi doktor. Kontes001 Kontes001 deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHHH TUTAR, SABIRLI SAKİN OALCAĞIZ HER ŞEY ALLAH'TAN. DERDİ VEREN DERMANINI DA VERİR

Ah canim ya yerim ben onu masallah. Insallah hep boyle guzel haberler ver sen bize. Bizim icin de dualarini eksik etme olur mu?
:nazar:

Arkadaşlar merhaba, adet günüm yarın dün ve bugün Ovulasyon testi yaptım merakimdan testler aşağıda sizcede koyulasma yok mu diğer sayfalara yazdım yardımcı olan olmadı malesef

Eklentiler

• 20170329_131539.jpg
    20170329_131539.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20170329_131600.jpg
    20170329_131600.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 34
Ay maşallah kuzumà allahım sağ salim kucağına almayi öpüp mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :)
Darısı benim gibi bekleyenlerin başına artik

amin canım inşallah o günleri de nasip eder rabbim:KK200:

Ah canim ya yerim ben onu masallah. Insallah hep boyle guzel haberler ver sen bize. Bizim icin de dualarini eksik etme olur mu?
:nazar:
canım valla kalben hepinize dua ediyorum hatta bugün kap atışını duyduğumda çok şükrettim isteyen herkese nasip et Rabbim diye dua ettim

Çok şükür çok sevindim sık sık yazmasamda sürekli girip okuyorum topiği Rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik dilerim darısı bizlerin başına inşallah

Arkadaşlar merhaba, adet günüm yarın dün ve bugün Ovulasyon testi yaptım merakimdan testler aşağıda sizcede koyulasma yok mu diğer sayfalara yazdım yardımcı olan olmadı malesef
canım hamilelik olarak mı bakıyorsun bu teste. 29. gün baktığın yarın çıkmış bozuk mu acaba test?30da biraz koyulaşma var ama gebelik varsa daha koyu çıkıyor birde o testte yarım testlerin şüpheli geldi bana

canım hamilelik olarak mı bakıyorsun bu teste. 29. gün baktığın yarın çıkmış bozuk mu acaba test?30da biraz koyulaşma var ama gebelik varsa daha koyu çıkıyor birde o testte yarım testlerin şüpheli geldi bana
Evet hamilelik için bakıyorum. Testin markası laboquick bana da biraz tuhaf gelmişti o zaten çizginin yarısının koyu yarısının silik çıkması. 28.günde yapmıştım o gün ikinci çizgi çook silik çıkmıştı ben de attım o testi çöpe o şekil çıkınca. Sonra ertesi gün yine bi şüphe düştü akşam yaptım o testi baktım koyu gibi. Birde bu sabah yaptım saat 12 gibi. Yumurtlama günümü bilmiyorum takip etmedim hissetmedim de zaten acaba geç döllenme olabilir mi diye de düşünmüyor değilim hele ki bugünki testten sonra bir ümit ışte..

Olacak inşallah canım. Olmasa da tüp bebekte tutma şansı daha yüksek ve aynı iğneyi kullanacaksın. Sonra yumurta toplama işlemi olacak onu da uyutup yapıyolar. Ama tabi ilk önce doğal ve kolay yoldan olması. İnşallah gerek kalmayacak ona. Okuyabildiğin kadar meryem suresi oku canım

Benim adete 3 gün kala seninkinden daha da koyuydu ama adet oldum canım. Bunlar pek güvenli olmuyo sadece t çizgisi c den koyu çıkarsa hamilelik oluyo. En iyisi hamilelik testi yapmak. İnşallah vardır bebeğin.

Back