- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igneye devam canim yarin yumos kontrolum var. Sen naptin adet olmadin mi daha
yok bugün lekelnem oldu çok az. sanırım yarın olurumIgneye devam canim yarin yumos kontrolum var. Sen naptin adet olmadin mi daha
Iyi canım inşallah tedavine baslarsin sende aşılama vesile olur bebeğineyok bugün lekelnem oldu çok az. sanırım yarın olurum
aminIyi canım inşallah tedavine baslarsin sende aşılama vesile olur bebeğine
36 Saat geçti mi cnmNapıyosunuz kızlar..
Ben bugün çok sıkılıyorum kendimi bomboş hissediyorum..
Dün çatlatma iğnem oldu ama hala yumurtam çatlamadı
Ağrı var mı. Bu aralar çatlaması lazımCanım bu akşam 11de 36 saat olacak
Ağrı var mı. Bu aralar çatlaması lazım
Çatlar canım yarını da değerlendr öbür günüdeAğrım yok bu akşamı değerlendircez biz yinede ama inşallah yarına kadar çatlar canım
Çatlar canım yarını da değerlendr öbür günüde
Pik yaptıktan 14 gün sonra adet oluyosyn canım. Benim genelde öyle oluyo. 18-19 Da olduğu da olmuştubir garip oblomov senin 17. gün mü pik yapıyordu ovü testin? benim bu ay 17. gün pik yaptı. bugün dögümde 32 deyim. hafif lekelenme şeklinde iki gündür. ilk kez bu kadar geç pik yaptı ve bu kadar uzun sürdü döngüm... normalde sence ne zaman adet olmam lazım? snein nasıl oluyordu kardeşim?
Canim pik yapmasi koyulasmasi oluyor dimi ben silindikten yani catladiktan 14 gun sonra regl olunuyor diyebiliyorum. Benim hamile kaldigim ay 15inde koyulasti 17sinde silindi 2. Cizgi silindigi gunden 14 gun say canim regl gunun o gun olmasi lazimbir garip oblomov senin 17. gün mü pik yapıyordu ovü testin? benim bu ay 17. gün pik yaptı. bugün dögümde 32 deyim. hafif lekelenme şeklinde iki gündür. ilk kez bu kadar geç pik yaptı ve bu kadar uzun sürdü döngüm... normalde sence ne zaman adet olmam lazım? snein nasıl oluyordu kardeşim?
o zaman yarın olurum, hayret 28 olan döngüm 32 de şu an tam da aşılamaya başlayacağız sarkma oldu bari yarın olsamCanim pik yapmasi koyulasmasi oluyor dimi ben silindikten yani catladiktan 14 gun sonra regl olunuyor diyebiliyorum. Benim hamile kaldigim ay 15inde koyulasti 17sinde silindi 2. Cizgi silindigi gunden 14 gun say canim regl gunun o gun olmasi lazim
beklemeye devam o zaman... yarın olsam cum a başlasak işleme.. ilk işlemler ne oluyor adetliyekn gel demişlerdi. ne yapılıyor uzun sürüyor mu? ona göre iş yerinden izin alayımPik yaptıktan 14 gün sonra adet oluyosyn canım. Benim genelde öyle oluyo. 18-19 Da olduğu da olmuştu
Yok canım devlete mi gidiyosun özele mi. İnşallah hamilesindir de gerek kalmaz. Adetin 2. veya 3. günü iğneye başlıyosun. Kendin vuruyosun iğneyi. Ben 3. günü başladım. 8 Gün aynı saatte 75 mm golan f iğne vurdum. Adetimin 11. günü çatlatma iğnesi vurdum. 13. Günü aşılama oldu. Yumurta kontrolü içinde de iki güne bir gidiyosunbeklemeye devam o zaman... yarın olsam cum a başlasak işleme.. ilk işlemler ne oluyor adetliyekn gel demişlerdi. ne yapılıyor uzun sürüyor mu? ona göre iş yerinden izin alayım
Yok canım devlete mi gidiyosun özele mi. İnşallah hamilesindir de gerek kalmaz. Adetin 2. veya 3. günü iğneye başlıyosun. Kendin vuruyosun iğneyi. Ben 3. günü başladım. 8 Gün aynı saatte 75 mm golan f iğne vurdum. Adetimin 11. günü çatlatma iğnesi vurdum. 13. Günü aşılama oldu. Yumurta kontrolü içinde de iki güne bir gidiyosun
İğne yumurtaları çabuk büyüttüğü için erkene çekiyo canım. Normalde döngüm 30-33 arası. Bende bi değişiklik yok normal hiç bir belirti yok. 7 gün oldu bir deüniversiteye gidiyorum, ben nasıl izin alacağım ya iki günde bir normalda kaç günde bir adet oluyorsun? normalde yum ne zaman oluyordu? iğne erkene çekiyor mu yum gününü... ve bugün nasılsın:)
ancak yerleşiyordur belki...İğne yumurtaları çabuk büyüttüğü için erkene çekiyo canım. Normalde döngüm 30-33 arası. Bende bi değişiklik yok normal hiç bir belirti yok. 7 gün oldu bir de