• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar ya benim hala yumurtam çatlamadı pazartesi günü sabah 11de çatlatma iğnesi oldum, dün de ilişki oldu ama hala yumurta akı göremedim hiç mi etkisi olmadı klomen ve iğnenin :KK43: :KK43:

Kontes001 Kontes001 beren20 beren20
Canim benim de oyle çok akintim olmamisti. En garanti yolu doktora gidip muayene olmak eger gitme sansin yoksa kafana takip moralini bozma benimki hep catlamisti.

Kızlar ya benim hala yumurtam çatlamadı pazartesi günü sabah 11de çatlatma iğnesi oldum, dün de ilişki oldu ama hala yumurta akı göremedim hiç mi etkisi olmadı klomen ve iğnenin :KK43: :KK43:

günaydın cnaım, bence o akıntıyı baz alma, zamanın varsa doktora kontrole git ultrasona baktır;)

Ona takılma canım. Bende görmemiştim harırlamıyorum bile. Şuan da o kadar kuruyum ki gram akıntı gelmiyo. Senin aşılamadan sonra akıntın var mıydı canım beren20 beren20

Canim benim de oyle çok akintim olmamisti. En garanti yolu doktora gidip muayene olmak eger gitme sansin yoksa kafana takip moralini bozma benimki hep catlamisti.
Ona takılma canım. Bende görmemiştim harırlamıyorum bile. Şuan da o kadar kuruyum ki gram akıntı gelmiyo. Senin aşılamadan sonra akıntın var mıydı canım beren20 beren20

Tamam kızlar çok sağolun gitmeye çalışcam doktora inşallah çatlamıştır ben farkında olmadan :)

Korktuğum şey eğer yumurtam çatlamadıysa kiste dönüşür mü boşa mı gittim klomen ve iğne için..

Hayırlısı bakalım..

beren20 beren20 Kontes001 Kontes001 kızlar ben daha adet olmadım, döngüde 33 ilk defa... ama leke geliyor wc deyken:( bugün sökülmesi lazım. napıcam:( içsem mi adaçayı vs:( yarına kalırsa haftasonu giriyor:( doktor adetin 2-3 veya 4. gününde gel dedi:(

beren20 beren20 Kontes001 Kontes001 kızlar ben daha adet olmadım, döngüde 33 ilk defa... ama leke geliyor wc deyken:KK43: bugün sökülmesi lazım. napıcam:KK43: içsem mi adaçayı vs:KK43: yarına kalırsa haftasonu giriyor:KK43: doktor adetin 2-3 veya 4. gününde gel dedi:KK43:
Test varsa evde yap ondan sonra iç canım ne olur ne olmaz

Test varsa evde yap ondan sonra iç canım ne olur ne olmaz
testim yok alıp yapsam mı ya napsam. bilemedim vallahi. bugün hafif sancım başladı karnım şiş... doktor ilk defa bana pko var dedi ondan mı yoksa:( normalde adetlerim düzenlidir o mu bu ay böyle yaptı

bir yandan diyorum git kan testi yaptır öğle arası bir yanımda diyor saçmalama yine üzüleceksin

Kontes001 Kontes001 eşinin değerleri nasıldı, bizim ileir hareket düşük demişti doktor:( sanırım ben de de poliksitik over var tam net anlamadım:( yumurtan çok iyi dedi, polikitik overde çıktı ağzından :( uffffffffffffff

Ben de kuru gibiydim canim arada sari akinti oluyordu azıcık. İnşallah tutmuştur senin canım ben bu ay icin umutluyum dün eşimle konuştuk sen hep olmayacak deyince olur mu dedi ben de bu aşılamayı umurla bekliyorum bakalim

beren20 beren20 Kontes001 Kontes001 kızlar ben daha adet olmadım, döngüde 33 ilk defa... ama leke geliyor wc deyken:KK43: bugün sökülmesi lazım. napıcam:KK43: içsem mi adaçayı vs:KK43: yarına kalırsa haftasonu giriyor:KK43: doktor adetin 2-3 veya 4. gününde gel dedi:KK43:
Test yap canım ya da doktora git lekelenmenin farklı bir sebebi vardir en azindan için rahat olsun

Back