- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Canim benim de oyle çok akintim olmamisti. En garanti yolu doktora gidip muayene olmak eger gitme sansin yoksa kafana takip moralini bozma benimki hep catlamisti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim de oyle çok akintim olmamisti. En garanti yolu doktora gidip muayene olmak eger gitme sansin yoksa kafana takip moralini bozma benimki hep catlamisti.
Ona takılma canım. Bende görmemiştim harırlamıyorum bile. Şuan da o kadar kuruyum ki gram akıntı gelmiyo. Senin aşılamadan sonra akıntın var mıydı canım beren20
Ona takılma canım. Bende görmemiştim harırlamıyorum bile. Şuan da o kadar kuruyum ki gram akıntı gelmiyo. Senin aşılamadan sonra akıntın var mıydı canım beren20
testim yok alıp yapsam mı ya napsam. bilemedim vallahi. bugün hafif sancım başladı karnım şiş... doktor ilk defa bana pko var dedi ondan mı yoksa normalde adetlerim düzenlidir o mu bu ay böyle yaptıTest varsa evde yap ondan sonra iç canım ne olur ne olmaz
Lekelenme ne renk canimtestim yok alıp yapsam mı ya napsam. bilemedim vallahi. bugün hafif sancım başladı karnım şiş... doktor ilk defa bana pko var dedi ondan mı yoksa normalde adetlerim düzenlidir o mu bu ay böyle yaptı
açık renk. afedersin idrardan sonra peçeteye geliyor. adet olacağım diye bekliyorumLekelenme ne renk canim
Açık kırmızıysa çözülecek gibi duruyo canım.bir yandan diyorum git kan testi yaptır öğle arası bir yanımda diyor saçmalama yine üzüleceksin
çözülsün artık başlasın benim aşılamamda artıkkkkkkkkkAçık kırmızıysa çözülecek gibi duruyo canım.
İnşallah ilk aşılamada tutar canım benim hiç umudum yokdaçözülsün artık başlasın benim aşılamamda artıkkkkkkkkk
ilk aşılamda tutma oranı çok düşükmüş maalesef... napalım ya bekleyeceğiz ve sabredeceğizİnşallah ilk aşılamada tutar canım benim hiç umudum yokda
Ben de kuru gibiydim canim arada sari akinti oluyordu azıcık. İnşallah tutmuştur senin canım ben bu ay icin umutluyum dün eşimle konuştuk sen hep olmayacak deyince olur mu dedi ben de bu aşılamayı umurla bekliyorum bakalimOna takılma canım. Bende görmemiştim harırlamıyorum bile. Şuan da o kadar kuruyum ki gram akıntı gelmiyo. Senin aşılamadan sonra akıntın var mıydı canım beren20
Test yap canım ya da doktora git lekelenmenin farklı bir sebebi vardir en azindan için rahat olsun
Test yapma bence canım belki geç yumurtladin dönem ondan uzadı bekle biraz dahabir yandan diyorum git kan testi yaptır öğle arası bir yanımda diyor saçmalama yine üzüleceksin