Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun canim. Bazen adeti dört gözle bekler oluyoruz. Başlasın tedaviler dolsun göbişler.Bu ay bizim ayımız olsun dualarimiz kabul olsun inşallah canım
Amin canım senin de kandilin mübarek olsun.Kızlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualar hayırlısı ise kabul olsun inşallah. Dualarimizda birbirimizi de unutmayalim
aminnnnKızlar hepinizin regaip kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualar hayırlısı ise kabul olsun inşallah. Dualarimizda birbirimizi de unutmayalim
Aynı şeyleri bizde konuştuk kendimle ilgili şeylerde öyle umutsuzum ki. Artık bu seferde olmaz ya demeyeceğim olacak allahın izniyle hepimizinBen de kuru gibiydim canim arada sari akinti oluyordu azıcık. İnşallah tutmuştur senin canım ben bu ay icin umutluyum dün eşimle konuştuk sen hep olmayacak deyince olur mu dedi ben de bu aşılamayı umurla bekliyorum bakalim
Hızda sıkıntı yok canım bizim. 37 Milyonla aşılama olduKontes001 eşinin değerleri nasıldı, bizim ileir hareket düşük demişti doktor sanırım ben de de poliksitik over var tam net anlamadım yumurtan çok iyi dedi, polikitik overde çıktı ağzından uffffffffffffff
Çok şükür canımKızlarrrrrr
Amh değerim de 4.61 çıktı
Yaptırmam gereken her şey tamamlandı
Artık dua ve sabır kaldı :)
Allahım dualarimizi kabul etsin canim ben de burdaki herkese dua ettim ismen olmasa da nicklerinizle bir bir saydımKızlar hepimize bol bol dua ettim dün gece ve bugün Rabbim bu mübarek aylarda nasip edecek inşallah bize de
Canım ne yaptın doktor aşılama için ne dedi?Keske sutum olsa hic dusunmez gotururdum
Benimki puregon canım ben de 75 ml kullanıyorum. Bugün benim de kontrolum var pazartesi de var ondan sonrasına bakicaz artık. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu ay sonuç alırız.
İnsallahBenimki puregon canım ben de 75 ml kullanıyorum. Bugün benim de kontrolum var pazartesi de var ondan sonrasına bakicaz artık. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu ay sonuç alırız.