• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar ya ovulasyon testi strese sokar diye yapmayayım dedim ama bu ay hiç yumurtlamamisim gibi geliyor bişey anlamadım :KK43:

Bazen oluyo canım senede bikaç kez yumurtlamayabilirmişiz normalmiş hava değişikliği mevsim geçişlerinden de olur sıkma canını.. bende de oluyo bazen..

Kızlar günaydın. Dün iş çıkışı aktara uğrayıp tarçın, öğütülmüş çörek otu ve keçiboynuzu aldım. Bugün adetimin ikinci günü olmasının şerefine bu sabah itibari ile bal-tarçın-çörek otu kürüne başladım. Dün gece itibari ile de eşimi keçiboynuzu kürüne başlattım. Denemediğim bir bu kalmıştı sanırım. Hayırlara vesile olsun inşallah :)

doktorun en son ne demişti :anne:
Bi gittiğim doktor pko yok sende düzeni bozabilir demişti ama aynı doktor tsh yüksekken söylemeyen doktor:skandal: Sonra baska bi doktora gittim tsh imı farkeden doktor. O kullanabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi valla kullanayım diyorum yine en azından yumurtam büyüyor onu anliyorum:KK51:

Bi gittiğim doktor pko yok sende düzeni bozabilir demişti ama aynı doktor tsh yüksekken söylemeyen doktor:skandal: Sonra baska bi doktora gittim tsh imı farkeden doktor. O kullanabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi valla kullanayım diyorum yine en azından yumurtam büyüyor onu anliyorum:KK51:
bilemedim:))) ne kadar süredir evlisin ?

Bende hiç bi değişiklik yok canım. Sadece sabah ateşimi ölçtüm meraktan o yüksek normalden. Haftaya perşembe olup olmayacağı belli olacak. Bi yanım olacak diyo bi yanım olmayacak diyo
inşallah olur, hiç belirti var mı:) akıntı durumun nasıl, bu bekleyişte heyecanlı

Şimdi ki aklım olsa 1.5 yıl boyunca hiç korunmaz hemen denemelere başlardım.. haziran da 2 yıllık evli olucaz 5 aydır fln deniyoruz ama 5 yıl gibi geliyor bana. Insallah aşılamaya bile gerek kalmadan hemen bu ay hamile olduğunu öğrenirsin canim
hiç umudum yok hafif lekelenme var çamaşırımda:D hayırlısı artık... allah sabır versin bizlere. bazen diyorum etrafımda çocuk sahibi olamayıp kendini hayır işlerine adayana insanlar var. belki bende onlardan olurum kimbilir? rabbim bilir ...
hayırlısı sabredeceğiz bu yolda

Back