- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
- 103
Yesacim gözün aydın bundan sonra gelsin bebislerrSağolasın canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesacim gözün aydın bundan sonra gelsin bebislerrSağolasın canım benim
Yesacim gözün aydın bundan sonra gelsin bebislerr
Kızlar ya ovulasyon testi strese sokar diye yapmayayım dedim ama bu ay hiç yumurtlamamisim gibi geliyor bişey anlamadım
Ben bi daha ki aya inofolic baslayayim yine. Kizlar onu ne kadar süre kullanıyordu bilen var miBazen oluyo canım senede bikaç kez yumurtlamayabilirmişiz normalmiş hava değişikliği mevsim geçişlerinden de olur sıkma canını.. bende de oluyo bazen..
doktorun en son ne demiştiBen bi daha ki aya inofolic baslayayim yine. Kizlar onu ne kadar süre kullanıyordu bilen var mi
Ben bi daha ki aya inofolic baslayayim yine. Kizlar onu ne kadar süre kullanıyordu bilen var mi
Bi gittiğim doktor pko yok sende düzeni bozabilir demişti ama aynı doktor tsh yüksekken söylemeyen doktor Sonra baska bi doktora gittim tsh imı farkeden doktor. O kullanabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi valla kullanayım diyorum yine en azından yumurtam büyüyor onu anliyorumdoktorun en son ne demişti
bilemedim:))) ne kadar süredir evlisin ?Bi gittiğim doktor pko yok sende düzeni bozabilir demişti ama aynı doktor tsh yüksekken söylemeyen doktor Sonra baska bi doktora gittim tsh imı farkeden doktor. O kullanabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi valla kullanayım diyorum yine en azından yumurtam büyüyor onu anliyorum
2 yıl :)bilemedim:))) ne kadar süredir evlisin ?
Bende hiç bi değişiklik yok canım. Sadece sabah ateşimi ölçtüm meraktan o yüksek normalden. Haftaya perşembe olup olmayacağı belli olacak. Bi yanım olacak diyo bi yanım olmayacak diyo
ortalama aynıyız:) hayırlısı hakkımızda.. ben de aşılamaya başlıyorum duaya çok ihtiyacım var2 yıl :)
inşallah olur, hiç belirti var mı:) akıntı durumun nasıl, bu bekleyişte heyecanlıBende hiç bi değişiklik yok canım. Sadece sabah ateşimi ölçtüm meraktan o yüksek normalden. Haftaya perşembe olup olmayacağı belli olacak. Bi yanım olacak diyo bi yanım olmayacak diyo
Ne zamandır istiyosunuz bebek? Burada olan olmayan bebek isteyen herkes dualarımda canımortalama aynıyız:) hayırlısı hakkımızda.. ben de aşılamaya başlıyorum duaya çok ihtiyacım var
1,5 yıldır...Ne zamandır istiyosunuz bebek? Burada olan olmayan bebek isteyen herkes dualarımda canım
Şimdi ki aklım olsa 1.5 yıl boyunca hiç korunmaz hemen denemelere başlardım.. haziran da 2 yıllık evli olucaz 5 aydır fln deniyoruz ama 5 yıl gibi geliyor bana. Insallah aşılamaya bile gerek kalmadan hemen bu ay hamile olduğunu öğrenirsin canim1,5 yıldır...
Hiç akıntım yok aksine çok kuruyum hiç bişey gelmiyo.inşallah olur, hiç belirti var mı:) akıntı durumun nasıl, bu bekleyişte heyecanlı
hiç umudum yok hafif lekelenme var çamaşırımda hayırlısı artık... allah sabır versin bizlere. bazen diyorum etrafımda çocuk sahibi olamayıp kendini hayır işlerine adayana insanlar var. belki bende onlardan olurum kimbilir? rabbim bilir ...Şimdi ki aklım olsa 1.5 yıl boyunca hiç korunmaz hemen denemelere başlardım.. haziran da 2 yıllık evli olucaz 5 aydır fln deniyoruz ama 5 yıl gibi geliyor bana. Insallah aşılamaya bile gerek kalmadan hemen bu ay hamile olduğunu öğrenirsin canim