Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amh ne:) geçmiş olsun ve hayırlı olsun:) oh kurtuldunuz bundanKızlar bi de gitmişken
Amh ye de bakalım mi dedim doktora bayaa güldü tamam bakalım dedi
Yumurta rezervlerine bakılacak cuma çıkar inşallah sonuç :)
amh ne:) geçmiş olsun ve hayırlı olsun:) oh kurtuldunuz bundan
Bi zararı olmaz canım ben eşime bi ara icirdim baya ama bi faydasi olmadı. Gerçi benim eşim henüz doktora da gitmedi bi sıkıntısı var mi bilmiyoruz. Yalnız bal tarçın çörek otu çoğu kiside kist yapmis aklında olsun. Arı sütünü alıcam kismetse ben hem eşim hem ben kullanirimEsimde sukur problem cikmadi ama icse bir zarari olmaz herhalde degil mi?
Kızlarrrrrr sonunda hsg cektırdım
Allaha Şükür sıkıntı yok iki tarafta açık
Süreç de hiç ağrılı falan değil 5 dk da bitti
@mervem-metem canım doktor kaç gün ilişki olmasin kaç gün Korun dedi
Bana 1 hafta ilişki yok antibiyotik verdi o bitsin ondan sonra ki sonrasında da hep korunmalı bu ayı geçin dedi
Ya 1 hafta çok değil mi 2 gün ilişki olmASA yetmez mi sana ne dedi
Canim gozun aydin cok sevindim. Valla doktor bize korunun filan dememisti. Birkac gun sonra hemen baslamistik calismalara :)
Yaaaaaaaa benimki niye öyle dedi heralde antibiyotik 7 gün kullanacağım ya o yüzden demiştir
Neyse bakalım. Duruma göre artık
Antibiyotikten olabilir canim. Sen doktorunu dinle.
Eveeet ve beklenen son: Adet oldum. Hem de 2 gun erken.. Ne yapiyorum? Vardir bunda da bir hayir deyip yoluma devam ediyorum.
Kalan dostlarima ise basarilar diyorum.
Evet cnm1 hafta ilişki olmasin mi dedi senin de doktorun canım
Evet cnm
Evet cnm
Evet cnm bende de cd. Ve bir kağıt vardı durumu özetliyen rapor gibi resim yok yaniCanım. Bi de bana cd verdiler görüntü yok elimde normal mi
Evet cnm bende de cd. Ve bir kağıt vardı durumu özetliyen rapor gibi resim yok yani
Evet cnm onuda al unutma aslında hemen veriyorlar cd. le amaRapor daha yazılmadi da cuma zaten amh sonucu için gideceğim onu da alırım artık :)
Kızlarrrrrr sonunda hsg cektırdım
Allaha Şükür sıkıntı yok iki tarafta açık
Süreç de hiç ağrılı falan değil 5 dk da bitti
@mervem-metem canım doktor kaç gün ilişki olmasin kaç gün Korun dedi
Bana 1 hafta ilişki yok antibiyotik verdi o bitsin ondan sonra ki sonrasında da hep korunmalı bu ayı geçin dedi
Ya 1 hafta çok değil mi 2 gün ilişki olmASA yetmez mi sana ne dedi
Yumurta rezervlerine bakılıyor canım kan veriyorsun o kadar
Bi o kalmıştı eksik olmasın dedim hahaha:)
Tatlım sonunda çektirdin :)
Sonuçların güzel olmasına sevindim hayırlı olsun canım ☺☺