- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
deniz_ve_mehtap canım normal yaşantımdayım öyle kasmıyorum kendimi sadece ağır kaldırmıyorum o kadar. Aşılamanın ilk günü kullansan izin yeterli olur. İğneden dolayı kasıklarda ağrı oluyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok zor geçiyor canım ağrım sızım yok şükür ama bulantı kusma tiksinme çok falza. çarşamba doktor randevum var inşallah duyarız kalp atışını15 gün geçmek bilmediNasıl gidiyo canım kalp atışlarını duydun mu bir garip oblomov
Günaydın canım aşılamam cumartesi olunca rapora gerek kalmamıştı ama hsg sonrası rapor istemiştim verdi. Ben tekrar igne kullanmaya basladim çarşamba kontrolum var. Aşılama da ya cumartesi ya da pazartesi olur diye düşünüyorum eger pazartesi olursa ben de rapor istiycem. İnşallah hamilesindir canim hic gerek kalmaz bunlara...kızlarr merhabalar, günaydınlar, yoğun bir iş temposu geçirdik haftasonu... çok yorgunum...@Amor fati özel durumundan mı spiral taktırdın?
beren20 naptın?
Kontes001 nasıl gşidiyor aşılama sonrası? aşılamadan sonra doktor rapor veriyor mu kızlar beren20 . benim şimdi bir günlük izin hakkım var onu aşılamada kullanayım diyorum ama rapor hakkım varsa yrın kullanacağım çünkü çok yorgunum...
ve bendeki durumda şu kızlar ne olur fikir verin. geçen doktora gittiğimde hafif enfeksiyon var dedi... bir fitil verdi... bugün döngüm 29. normalde leke olması lazım ama akıntım var. fitil akıntı yapar mı? adeti geciktirir mi? bir garip oblomov fikir verin bana.
hiç umudum yok inan ki canım olsa şok üstüne şok geçiririm allah şahidim. adet olsam bende başlayacağım inşallah bu hafta. çarşamba olurum en geç diye tahmin ediyorumGünaydın canım aşılamam cumartesi olunca rapora gerek kalmamıştı ama hsg sonrası rapor istemiştim verdi. Ben tekrar igne kullanmaya basladim çarşamba kontrolum var. Aşılama da ya cumartesi ya da pazartesi olur diye düşünüyorum eger pazartesi olursa ben de rapor istiycem. İnşallah hamilesindir canim hic gerek kalmaz bunlara...
Sen gene de test yap canım ummadigin anda gelmistir belki bebişin.hiç umudum yok inan ki canım olsa şok üstüne şok geçiririm allah şahidim. adet olsam bende başlayacağım inşallah bu hafta. çarşamba olurum en geç diye tahmin ediyorum
Sen sadece çatlatma iğnesi mi yaptıracaksın canım aşılama değil o zaman
canım çarşamba yapacağım çünkü artık hayal kırıklığı yaşaya yaşaya ihtimal vermiyorum. fitil kullanıyorum. o söküyordur içimdekinş dışa atıodur diye aklıma geliyorSen gene de test yap canım ummadigin anda gelmistir belki bebişin.
inşallah bu ay bebişiniz sizinle olur inşalalhAynen canım birazdan iğne yaptırcam
Eger icin temizleniyorsa bebiş icin uygun ortam hazirlaniyor canım ne güzel çarşamba hayırla gelsin o zaman senin hamile olmani inan kendim kadar istiyorum ne bileyim görmeden kanim ısındı sana.canım çarşamba yapacağım çünkü artık hayal kırıklığı yaşaya yaşaya ihtimal vermiyorum. fitil kullanıyorum. o söküyordur içimdekinş dışa atıodur diye aklıma geliyor
Evet canım perşembe günü oldu. Gün saymıyorum akışına bıraktım olmazsa üzülmeyim diye.çok zor geçiyor canım ağrım sızım yok şükür ama bulantı kusma tiksinme çok falza. çarşamba doktor randevum var inşallah duyarız kalp atışını15 gün geçmek bilmedi
senin nasıl gidiyor aşılama oldu sanırım
saol Allah razı olsun, aynı şekilde vallahi enerji olayına inanıyorum bazen inşallah beraber hamile kalırız tez zamanda inşallahEger icin temizleniyorsa bebiş icin uygun ortam hazirlaniyor canım ne güzel çarşamba hayırla gelsin o zaman senin hamile olmani inan kendim kadar istiyorum ne bileyim görmeden kanim ısındı sana.
aynen içirin, eşinizde problem var mı?Kızlar günaydın. Benim bata 2 gün var ama bugün lekenmelerim başladı maalesef. Ayrıca bu sabah itibariyle ateşim de düşmeye başladı. Bugün yarın olurum herhalde. Önümüzdeki dönem için bal tarçın çörek otu kürünü deneyeceğim. Eşime de keçiboynuzu mu içirsem ne yapsam acaba?
aynen içirin, eşinizde problem var mı?
bilmiyorum ki hiç duymadım zararınıEsimde sukur problem cikmadi ama icse bir zarari olmaz herhalde degil mi?
inşallah bu ay bebişiniz sizinle olur inşalalh
Banada senin gibi söylemişti cnm.ayrıca sonuç ların güzel çıkmasına çook sevindim bence doktoru dinle farkedilmeyen enfeksiyon lar tüp tıkar demişti benim doktormKızlarrrrrr sonunda hsg cektırdım
Allaha Şükür sıkıntı yok iki tarafta açık
Süreç de hiç ağrılı falan değil 5 dk da bitti
@mervem-metem canım doktor kaç gün ilişki olmasin kaç gün Korun dedi
Bana 1 hafta ilişki yok antibiyotik verdi o bitsin ondan sonra ki sonrasında da hep korunmalı bu ayı geçin dedi
Ya 1 hafta çok değil mi 2 gün ilişki olmASA yetmez mi sana ne dedi
Banada senin gibi söylemişti cnm.ayrıca sonuç ların güzel çıkmasına çook sevindim bence doktoru dinle farkedilmeyen enfeksiyon lar tüp tıkar demişti benim doktorm