İyi pazarlar kızlar herkesin için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhhatli elli ayaklı bebişler nasip etsin ..
Hepimizin burada oluş amacı ortak noktamız bebeklerimiz , bebek sahibi olmak isteyenler , okudukça gördükçe bazen diyorum ne insanlar var neler yaşıyor senin yaşadığın ne ki diyorum ama elimde değil kızlar hep içimdeki sesi durmadan konuşup duruyor gibi oluyor , o yüzden sıkıyorum kendimi .
. Bunu neden anlattım çünkü nisanda 1 sene olucak denemelere başlayalı ,isteyeli
kimi arkadaşın benden sonra evlendi hemen hamile kaldı kimsi önce ama şunu iyi ögrendim ki sağlıklı oldukça Allah herşeyi nasip ediyor
. Nisan 7 gibi doktora gideceğiz bakalım proklatin düşüp düşmediğini ögrenecegiz sakin olmaya çalışıyorum denemeleri ihtimal etmemeye çalışıyorum bu ay her ne kadar 5 gün önce adet olsam da morellmi bozmamaya çalışıyorum . bu ay sonu eşimin doğum günü var belki bebişim bana tutunmuş olur o zaman hatta eşim dün diyor ki hastaneye gidince kanda haberini alırız o an ne desem ne yapsam bilemedim
.Allah ım bizi boş çevirmesin inşallah ( Amin..).
Neyse kızlar asıl konuya dönelim kafanızı şişirdim
bu hafta benim yumurtlama haftam dı ve aylar sonra 2 .kez bu kadar şiddetli kasık ağrıları yaşadım ilk ki Salı günü 10 .gün denk gelmişti ve denedik bi ağrı bir ağrı anlatamam . dün akşam da denedik aynı şekilde sizce kızlar bunlar yumurta çatladığı için olabilir mi ? Merak ettim baksam da herkes farklı olduğu için anlayamadım inşallah olur kızlar bu ay