• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayırlı olsun canim inşallah melegin gelir. Ben de gittim doktora canim doktor bu ay da aşılama yapalım dedi bugün ignelere basladim. Sen de igne kullanirsin büyük ihtimalle. Eşimin problemi yok benim yumislar bazen büyümüyor canim o kadar sadece sebepsiz olmuyor işte.

Canım benim yaa inşallah bu ay yüzün güler..

Benim de sebepsiz..

Özelde aşılama ne kadar tuttu canım?

Canım benim yaa inşallah bu ay yüzün güler..

Benim de sebepsiz..

Özelde aşılama ne kadar tuttu canım?
İnşallah canim meleklerimiz annelerini çok bekletmesinler. Sadece aşılama 550 tl verdim canim. İlaçlar raporla 250 tl tuttu.
İnşallah yarin doktordan güzel haberlerle dönersin canım bizi de haberdar et emi...

İnşallah canim meleklerimiz annelerini çok bekletmesinler. Sadece aşılama 550 tl verdim canim. İlaçlar raporla 250 tl tuttu.
İnşallah yarin doktordan güzel haberlerle dönersin canım bizi de haberdar et emi...

Çok pahalı değilmiş canım iyi bari, çok teşekkür ederim..
Haber veririm sabah tatlım :KK36:

Bu ayda beraberiz. Benden tahminen uc dort gun onden gideceksin insallah ikimiinde tutar dua edelim birbirimize
Beraberiz canim beraber de hamile olmayi nasip etsin rabbim bu ay. Hep dualarimdasiniz canim zaten dua topiginde de birlikteyiz inşallah dualarimiz kabul olur.
Aynen canim benim 2. günüm bugün ve başladım iğneye çarşamba sen dr baslarsin büyük ihtimal. Benim de çarşamba yumos kontrolum var. İnşallah güzel güzel yumislatimiz olur da tutar bizim fasulyeler:KK46::KK46:

Günaydın kızlar..

Sabah doktora gittim 4 tane yumurtam olmuş 2 si küçüktü 7cm fln

2 si de 13 ve 14 cm dedi 2 tane yeter zaten dedi

Pztesi 11de çatlatma iğnesi olcam

İlişki günlerini söyledi..

Öyle :)

Peki sizce yumurtalar küçük mü ne olur çatlayana kadar büyür mü..

Kafamda deli sorular ☺

Günaydın kızlar..

Kafamda deli sorular ☺
13 14 luk olanlar hiçte küçük değil kuzum. Döngünün kaçıncı gununesin?

Günaydın kızlar..

Kafamda deli sorular ☺

Benim doktorum gunde 1 mm buyumeye devam ettigini soylemisti.

Kızlar şimdi kafama takıldı. Adete 1 hafta kala fln yumurtluyorum ben acaba yeterince buyumuyor mu yumurtam..:işsiz:

Kızlar şimdi kafama takıldı. Adete 1 hafta kala fln yumurtluyorum ben acaba yeterince buyumuyor mu yumurtam..:işsiz:

Yumurtlama zamani ile yumurta buyuklugu arasinda bir baglanti yok canim. Tamamen genlerin ve beslenme aliskanliklarinla ilgili bir durum. Mesela benim doktorum seker problemim olmamasina ragmen sekerli besinlerden uzak dur demisti. Cunku seker yumurtanin buyumesini azaltiyormus :KK66:

Yumurtlama zamani ile yumurta buyuklugu arasinda bir baglanti yok canim. Tamamen genlerin ve beslenme aliskanliklarinla ilgili bir durum. Mesela benim doktorum seker problemim olmamasina ragmen sekerli besinlerden uzak dur demisti. Cunku seker yumurtanin buyumesini azaltiyormus :KK66:
Ya bende keseyim bari bu ara abarttım.. bebek istediğimden beri sporu da aksattim artık aynen devam ediyorum olacaksa öyle olsun kafasina geldim:) arı sütü polenle fln desteklenebilir heralde bu yumurtanın büyüklüğü değil mi

Ya bende keseyim bari bu ara abarttım.. bebek istediğimden beri sporu da aksattim artık aynen devam ediyorum olacaksa öyle olsun kafasina geldim:) arı sütü polenle fln desteklenebilir heralde bu yumurtanın büyüklüğü değil mi

Evet canim aynen. Cok abartilmadigi surece faydali diye biliyorum ben de. Bu arada sonradan hatirladim doktor bana bir de seker ilaci yazmisti, o da yumurtalarin buyumesine yardimciymis. Ama beni cok fena ishal yaptigi icin 1 haftadan fazla kullanamamistim. :D

Back