- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim inşallah melegin gelir. Ben de gittim doktora canim doktor bu ay da aşılama yapalım dedi bugün ignelere basladim. Sen de igne kullanirsin büyük ihtimalle. Eşimin problemi yok benim yumislar bazen büyümüyor canim o kadar sadece sebepsiz olmuyor işte.
İnşallah canim meleklerimiz annelerini çok bekletmesinler. Sadece aşılama 550 tl verdim canim. İlaçlar raporla 250 tl tuttu.Canım benim yaa inşallah bu ay yüzün güler..
Benim de sebepsiz..
Özelde aşılama ne kadar tuttu canım?
İnşallah canim meleklerimiz annelerini çok bekletmesinler. Sadece aşılama 550 tl verdim canim. İlaçlar raporla 250 tl tuttu.
İnşallah yarin doktordan güzel haberlerle dönersin canım bizi de haberdar et emi...
Canim fiyat değişiyor burasi küçük oldugu icin fiyat düşük ama 1000 tl ye falan da yaptiran olmuşÇok pahalı değilmiş canım iyi bari, çok teşekkür ederim..
Haber veririm sabah tatlım
Bu ayda beraberiz. Benden tahminen uc dort gun onden gideceksin insallah ikimiinde tutar dua edelim birbirimizeCanim fiyat değişiyor burasi küçük oldugu icin fiyat düşük ama 1000 tl ye falan da yaptiran olmuş
Bekliyorum canım
Beraberiz canim beraber de hamile olmayi nasip etsin rabbim bu ay. Hep dualarimdasiniz canim zaten dua topiginde de birlikteyiz inşallah dualarimiz kabul olur.Bu ayda beraberiz. Benden tahminen uc dort gun onden gideceksin insallah ikimiinde tutar dua edelim birbirimize
Sabah 8.30 da randevum var kızlar
Klomen bitti altdan bakacak yine inşallah yolunda gider herşey..
13 14 luk olanlar hiçte küçük değil kuzum. Döngünün kaçıncı gununesin?Günaydın kızlar..
Sabah doktora gittim 4 tane yumurtam olmuş 2 si küçüktü 7cm fln
2 si de 13 ve 14 cm dedi 2 tane yeter zaten dedi
Pztesi 11de çatlatma iğnesi olcam
İlişki günlerini söyledi..
Öyle :)
Peki sizce yumurtalar küçük mü ne olur çatlayana kadar büyür mü..
Kafamda deli sorular ☺
Günaydın kızlar..
Sabah doktora gittim 4 tane yumurtam olmuş 2 si küçüktü 7cm fln
2 si de 13 ve 14 cm dedi 2 tane yeter zaten dedi
Pztesi 11de çatlatma iğnesi olcam
İlişki günlerini söyledi..
Öyle :)
Peki sizce yumurtalar küçük mü ne olur çatlayana kadar büyür mü..
Kafamda deli sorular ☺
13 14 luk olanlar hiçte küçük değil kuzum. Döngünün kaçıncı gununesin?
Benim doktorum gunde 1 mm buyumeye devam ettigini soylemisti.
Ay hadi büyürler inşallah kuzu saol :)
Kızlar şimdi kafama takıldı. Adete 1 hafta kala fln yumurtluyorum ben acaba yeterince buyumuyor mu yumurtam..
Buyurler buyurler merak etme. Tahminimce sen igne olana kadar en az 16-17 mm olur yumoslar. Hadi insallah her sey gonlune olur canim benim.
Ya bende keseyim bari bu ara abarttım.. bebek istediğimden beri sporu da aksattim artık aynen devam ediyorum olacaksa öyle olsun kafasina geldim:) arı sütü polenle fln desteklenebilir heralde bu yumurtanın büyüklüğü değil miYumurtlama zamani ile yumurta buyuklugu arasinda bir baglanti yok canim. Tamamen genlerin ve beslenme aliskanliklarinla ilgili bir durum. Mesela benim doktorum seker problemim olmamasina ragmen sekerli besinlerden uzak dur demisti. Cunku seker yumurtanin buyumesini azaltiyormus
Ya bende keseyim bari bu ara abarttım.. bebek istediğimden beri sporu da aksattim artık aynen devam ediyorum olacaksa öyle olsun kafasina geldim:) arı sütü polenle fln desteklenebilir heralde bu yumurtanın büyüklüğü değil mi