• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhabaa bayanlar, araniza yeni katildim 8 aydir evliyim. 3 aydir korunmuyorum.bu ay cok umitliydim ama adetim beklenen gunden 2gun once gelip 2 gun kadar surdu.normal adet kanamasi yogunlugundaydi. Basina boyle bir durum gelen uzerine adet goren var mi?? Test sonucu umitsizlige kapilmak istemiyorum cevaplariniiz bekliyorum

Kızlar çekinerek soruyorum

Benim son defadır ilişki sırasında çok canım acıyo kup kuruyum hep, ilişkiden sonra da yanmam oluyo hiç böyle olmazdım işkenceye dönüştü bu durum..

Klomen bugün bitti onun etkisi olabilir mi kızlar yada mantar fln ??
Canım yumurtlama dönemi bitince akıntı az oluyo ondan dolayı ilişki eziyet gibi geliyo.. Bende de adet dönemine 1 hafta falan olan ilişkilerde yanma sonrasında tahriş oluyo normal bepanten veya hametan sür 2 günde geçer

Kızlar ya kafama bir şey takıldı. Daha doğrusu bu sabah fark ettiğim bir durum oldu. Benim yumurtam 18. günde çatlamıştı ve o gün ilişki olmuştu. Peki ben ne zaman kan testi yaptırdım? 24. günde yani çatlamadan 6 gün sonra. Sizce erken mi davranmışım kan vermek için? Ben neden böyle bir acemilik yaptım ya.. Çok ezbere davranmışım. Sizce hala umut var mı? Yorumlarınız ve görüşleriniz benim için çok değerli.
bence çok erken

Canım yumurtlama dönemi bitince akıntı az oluyo ondan dolayı ilişki eziyet gibi geliyo.. Bende de adet dönemine 1 hafta falan olan ilişkilerde yanma sonrasında tahriş oluyo normal bepanten veya hametan sür 2 günde geçer

Ay saol canım ya hiç aklıma gelmedi onlardan sürmek alıym da kullanıym bari çoook sağol :KK36:

İnşallah canım benim

Dedim ki bu ay yumurta takibi yapalım mı yok dedi bi cekelim 2 ay geçsin sonra

Bana da aynısını demişti doktorum hsgden sonra altdan ultrasonla bakarken :)

Bende demiştim ki 1-2 ay bekleyelim hsgnin faydasını görürüm belki demiştim..

Ama göremedim malesef keşke o ay başlasaydım klomene diyorum :)

Hayırlısı kuzu inşallah sen hemen faydasını görürsün :KK200:

Hayırlısı olsun canım ya 1 ay erken 3 ay geç hayırlısı olsun da ne yapalım bekleriz :)

Sana doktorun mu dedi takip yapalım diye

Ben doktora dedim takip yapalım diye o yok dedi bana :)

GÜNAYDIN KIZLAR, HAYIRLI SABAHLAR, HAYIRLI CUMALAR...
DÜN DOKTORLA AŞILAMAYA KARAR VERDİK, ÇOK HEYCANLI PANİK DEĞİŞİK RUH HALLERİNDEYİM. ADET OLUNCA ARAYIP DİYECEĞİĞM BEN ADET OLDUM DİYE BAŞLAYACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE AMA BANA KLOMEN KULLANMAYACAĞIZ DEDİ? NE KULLANILIR Kİ BAŞKA?

@beren20 sizin problem var mıydı? benim eşimin ileri hareketi düşük çıktı mesela.. sizde ne problem vardı ? ve bugün doktora gidecektin naptın haber ver bizlere.. inşallah inşallah tez zamanda bebişin olur inşallahhhh
Hayırlı olsun canim inşallah melegin gelir. Ben de gittim doktora canim doktor bu ay da aşılama yapalım dedi bugün ignelere basladim. Sen de igne kullanirsin büyük ihtimalle. Eşimin problemi yok benim yumislar bazen büyümüyor canim o kadar sadece sebepsiz olmuyor işte.

Back