Kızlar kan testi yaptım tekrar perşembe 106.46 idi değerim şimdi 1029,31 fazla mı yükselmiş nasıl sizce hani fazla yükselmeside iyi değil ya Allah korusun
Evet arkadaşım benimde yüksek hatta doktor iki bebeğimi o yüzden kaybettiğimi söylüyor doğrusunu Rabbim bilir gebelik düşünenlerde 2 seviyesinde olmalıymış ben bir önceki hamileliğimde yüksek oldugu farkwdilmişti sonra yok dediler bende ünversite Hastanesi gittim tabi o sırada bebeğimimi kaybettim belki yok denilmeseydi bilmiyorum şimdi ilaç kullanıyorum hergün aç karnına inşaAllah bu sefer bebeğimi kucağıma almak nasip olur tsh önemli gerçekten sende ilaç kullanacaksın muhtemelen gerek yok derlersede başka doktora da git bu konuda benim canım yandı çünkü benim ilk hastane yüksek dedi ben başka iki hastane ye gittim yok değil dediler sonra ünversite Hastanesinde yani 3 hastane ilaç verdi hem hamileliği zorlaşıyor hem kayıba hemde zeka sorunu na sebeb olabiliyor Allah korusunKizlarcim hepinize merhaba. Uzun zamandır yazmıyordum buraya.. Hamile olan tüm arkadaslarimi gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. Aslında doktoruma buralara girmeyeceğime söz verdim ama benim başıma gelen sizin de başınıza gelsin istemiyorum. Kizlar ben eylül ayında tsh değerlerime baktirmistim bebek icin hazırlık olsun diye tüm değerlerime bakıldı. Neyse doktorum her şey normal her şey iyi dedi. Aralık gibi bebek denemeye başladık hamile kalmadım hemen olmaz zaten fln diye düşündüm. Geçen haftalarda İstanbul'a gitmiştim orada alanında baya iyi olan bi doktora gittim hatta İstanbul'da olan arkadaşlar varsa direk ona gitsin diyebilirim. Neyse alttan muayene etti yumurtaliklarim fln çok güzel. Birde kan değerlerine bakalım dedi bi baktı tsh yüksek bu değerle gebe kalmak zorlaşır kalsan bile bebek icin cok zararlı dedi. Sok oldum haliyle.. direk endrokolojiye yönlendirdi yarın tekrar kan ve ultrason testlerine gircem. Bu arada tsh değerim 3.11 yani çok çok yüksek değil ama bu değer bile gebe kalma şansını azaltiyormus. Uzun oldu baya kızlar ama sizi de bilgilendirmek istedim
canım hep böyle gider enerjin sonu güzel olur inşallah
Evet canım aynen öyleymiş.. bakalım yarın değerim kaç cikicak.. umarım kısa sürede düşer ve ultrasonda guatr fln cikmazEvet arkadaşım benimde yüksek hatta doktor iki bebeğimi o yüzden kaybettiğimi söylüyor doğrusunu Rabbim bilir gebelik düşünenlerde 2 seviyesinde olmalıymış ben bir önceki hamileliğimde yüksek oldugu farkwdilmişti sonra yok dediler bende ünversite Hastanesi gittim tabi o sırada bebeğimimi kaybettim belki yok denilmeseydi bilmiyorum şimdi ilaç kullanıyorum hergün aç karnına inşaAllah bu sefer bebeğimi kucağıma almak nasip olur tsh önemli gerçekten sende ilaç kullanacaksın muhtemelen gerek yok derlersede başka doktora da git bu konuda benim canım yandı çünkü benim ilk hastane yüksek dedi ben başka iki hastane ye gittim yok değil dediler sonra ünversite Hastanesinde yani 3 hastane ilaç verdi hem hamileliği zorlaşıyor hem kayıba hemde zeka sorunu na sebeb olabiliyor Allah korusun
İyi bence canım 4 gün geçmiş çünkü
InşaAllah sorun yoktur da ikiz filan Rabbimin takdiriAyyy maşallah yaa belki de ikizdir :)
Canım merhaba seni uzun zamandır görmüyordum inş emeklerinin karşılığını alırsın :) TSH 3.11 demek çok dedi doktor aslında normal aralıkta görünüyor.. Bende geçen ay ki laboratuvar sonucumua baktım 2.6 imiş şimdi kafama takıldı kaç olması gerekiyor ki!???? Referans aralığı 0.27-4.20 diyor benim laboratuvarA göre????Kizlarcim hepinize merhaba. Uzun zamandır yazmıyordum buraya.. Hamile olan tüm arkadaslarimi gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. Aslında doktoruma buralara girmeyeceğime söz verdim ama benim başıma gelen sizin de başınıza gelsin istemiyorum. Kizlar ben eylül ayında tsh değerlerime baktirmistim bebek icin hazırlık olsun diye tüm değerlerime bakıldı. Neyse doktorum her şey normal her şey iyi dedi. Aralık gibi bebek denemeye başladık hamile kalmadım hemen olmaz zaten fln diye düşündüm. Geçen haftalarda İstanbul'a gitmiştim orada alanında baya iyi olan bi doktora gittim hatta İstanbul'da olan arkadaşlar varsa direk ona gitsin diyebilirim. Neyse alttan muayene etti yumurtaliklarim fln çok güzel. Birde kan değerlerine bakalım dedi bi baktı tsh yüksek bu değerle gebe kalmak zorlaşır kalsan bile bebek icin cok zararlı dedi. Sok oldum haliyle.. direk endrokolojiye yönlendirdi yarın tekrar kan ve ultrason testlerine gircem. Bu arada tsh değerim 3.11 yani çok çok yüksek değil ama bu değer bile gebe kalma şansını azaltiyormus. Uzun oldu baya kızlar ama sizi de bilgilendirmek istedim
Canim benim midemde normalde de sıkıntı vardi ama o akşam cidden sancılaRyan duramıyordum bi ara kalp krizi geçiriyorum sandım sanki Rabbim beni o akşam hastaneye gönderdi düşün haberi duyunca ağrım falan kalmadıM Masal_ayaz canım senin miden nasıl ağrıdı. Midem ağrıyo da :)
diğer arkadaşlarım size yazmıyorum düşüncesine kapılmayın ben görene kadar diğer arkadaşlar yazıyo ya. Benim düşüncelerimde yazanlar olunca yazmıyorum konu geçmiş oluyo :)
Canim ben şuan yaşıyorum bişeyler ama umdum o yönde fındık tanesi kadar geldi bı kahve akinti şimdide peceteye va camasirima az az bulaşıyorHanımlar gebeliğiniz ilk zamanı yerleşme kanamanız nasıl oldu ne kadar dı ?
Yardımcı olursanız seviniyorum wlimden geldiğince bilgi edinmeye çalışıyorum
Benimde dün az az başladı bugün çoğaldı.Adete dönmemesi için dua ediyorum vallahi inşallah ikimizinkide yerleşme kanamasıdır.Canim ben şuan yaşıyorum bişeyler ama umdum o yönde fındık tanesi kadar geldi bı kahve akinti şimdide peceteye va camasirima az az bulaşıyor
Canim yerlesme falan olamaz mi test yapsana 2 gun kalmis cikar belkiCanlar daha normalde bata 2 gun var ama aksam is cikisi tuvalette kahverengi akinti geldigini gordum. Belim ve karnim da agrimaya basladi. Sanirim erken regl oluyorum.
Canım hamilelikte değerin 2 nin altında olması gerekiyormuş kadın doğumcu bana bu değeri 2 ye indirelim dedi. Normal de 3.11 tabiki çok değil ama bebek istiyorum deyince işler değişiyor. O hormonun yükselmesi gebeligı ciddi anlamda etkiliyor muşCanım merhaba seni uzun zamandır görmüyordum inş emeklerinin karşılığını alırsın :) TSH 3.11 demek çok dedi doktor aslında normal aralıkta görünüyor.. Bende geçen ay ki laboratuvar sonucumua baktım 2.6 imiş şimdi kafama takıldı kaç olması gerekiyor ki!???? Referans aralığı 0.27-4.20 diyor benim laboratuvarA göre????
4 gun gecmis normalde 500lerde olmasi gerekiyor kiz ikiz olmasinlarKızlar kan testi yaptım tekrar perşembe 106.46 idi değerim şimdi 1029,31 fazla mı yükselmiş nasıl sizce hani fazla yükselmeside iyi değil ya Allah korusun
Benim kadın doğumcum bişey demediCanım hamilelikte değerin 2 nin altında olması gerekiyormuş kadın doğumcu bana bu değeri 2 ye indirelim dedi. Normal de 3.11 tabiki çok değil ama bebek istiyorum deyince işler değişiyor. O hormonun yükselmesi gebeligı ciddi anlamda etkiliyor muş
2.6 çok yüksek değil ama gebelikte duşuge sebepmiş veya çocukta zihinsel engele.. kadın doğumcun bir şey demese dahi lütfen endrokolojiye muayene ol benimde ilk gittiğim kadın doğumcu 3.11 e hiç bisey dememişti İstanbul'da gittiğim kadın hemen takibe aldıBenim kadın doğumcum bişey demedi( mutlaka gidince tekrar soracağım boş yere kürek çekmeyim. Ama ben Ekim ayındada yine tsh için ilaç kullanmadan hamile kaldım
Canım tsh ı yuksek olanları daha çok yükseltebilir belki dereotu. Yüksek olanlara da ceviz tüketin 15 güne düşer diyorlar. Gerçi kadın doğumcu bana korkma bu değer ilaçla kısa süre de düşer dedi bakalım yarın kaç cikacakKizlar hipertroidi hstasi olarak diyorum ki troid icin dereotu tuketim sabah ac karnina bir tutam cigneyin suyla yutun ben 2010dan bu yana duzensiz tsh degerlerimi boyle duzene soktum benim dusuktu tshim 0.004leri bile gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?