2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canimmm,cooook mutlu oldumm..tebrikkk ederimm.insallah saglikla ilerleyen bir gebeligin olur..

Bende kahvemsi lekelenme yasadim dr progestan verdi hemen gecti..

Birde kirmiziya donmuyorsa korkma..

Yerlesme die dusunuyorum kimyasal gebeligimde leke ardi direk pembe-kirmiziya donusmustu...

Sen kendini kotu dusuncelerden uzak tut,butun olumsuzluklari okuyupta kendine yorma...bol bol dua et canimmm

Bende 4+3 haftalık hamıleyım dun aksam kanamam oldu bugun doktora gıttım düşük tehlıkesı dedi cok uzuluorm ıstırahat ve progestan verdi luffen moral olurmusnuz pskolojım degısıyo

Yok canim ikisinide dengeliyor yuksegi dusuruyor dusugu cikariyor

Yaa acaba senin doktor seni biraz korkutmuş olabilir mi yani bebek zihinsel engelli olur veya düşer ne bileyim bunlar herşey yolunda olurken de gerçekleşebilecek şeyler bence bunlara çok takılmamak lazım herşey allahtan tedbiri alalım ama kafaya çok takmayalım çok karamsar bi tablo çizmiş senin doktor

Canim iyot onemli oldugu icin doktor dogru yonlendirmis bence tshi yuksek cikanlarda iyot eksikligi varfir ve bebege yan etkisi olur

Canım korkutulcak bir şey yok ki sonuçta değerler önünde zaten bunu sadece kadın doğumcu söylemiyor endrokoloji doktoru da degerin yüksek olduğunu ve düşürülmesi gerektiğini söylüyor. Allaha şükür korkmadım da zaten bunlar tedavisi olan şeyler önceden bilmek önemli tabi. Sen için nasıl rahatsa öyle yap canım sonuçta seninki benden baya düşük bi gittiğinde sorarsın aklında kalmamış olur

Kuzum çok teskkur ederimmmm hic beklemedigim ayda öğrendim allahıma şükürler olsun
Kahverengi leke durdu bakalım sadece gündüz geldi arkası gelmedi ben inanıyorum miniğime sıkıca tutunuyor o bana
Rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin

Bende 4+3 haftalık hamıleyım dun aksam kanamam oldu bugun doktora gıttım düşük tehlıkesı dedi cok uzuluorm ıstırahat ve progestan verdi luffen moral olurmusnuz pskolojım degısıyo
Canim kahve leke mi yoksa dırek kanamamı oldu hiç sıkma canını iş yerinde bi arkadaş bacaklarından akarcasina kanamasi olmuş bol bol dinlenmiş ilaç kullanmış ve tehlikesini atlatmış ilk 3 ay düşük tehlikesi var zaten sen kendinı koru bol bol dinlen

Aklima gelmedi degil aslinda test yapmak ama hic umudum yok. Cunku hem atesim gitgide dusuyor hem de dun sabah yaptigim test zaten negatifti Boyle olunca aksam is cikisi test almaktan son anda vazgectim.
Canimcim bak idrar testi kolay sonuç veren bişey değil umutsuz olma bak benim kan degerimde hamilelik var ama değerim düşük olduğu için idrar da çok çoook silik çıktı dun aksam ve testi bi okudum 50 ve üzeri değerleri algılıyormus çok normal yani

Aminnn canimm saglikla gelsin kuzuciklar.
.minigin seninle annesi bol bol dua et.

Canım ters bir durum olmasında hiç birşey de gözüm yok inankı Rabbim sağlıkla evlat nasip etsin de tek ikiz kız erkek farketmez
Sen iyi dusun canim iyi olsun Rabbim hep iyileri nasip etsinbu arada sonuclarini doktora gosteriyor musun? Eger gosterdiysen bu ani artisa bir sey dedi mi merak ettim

M Masal_ayaz bir garip oblomov iyi ki varsiniz kizlar destekleriniz icin cok tesekkurler.

evet doğru 2,5 un altı olması isteniyor, 1 - 1,5 ideal. ben yıllardır haşimato tiroidiyim 3,11 değer çok yüksek değil. bebeğin zekası için önemli. aynı zamanda aman tuz yemeyeyim deme sakın, hatta idrarda iyot baktır düşükse tablet al. iyot da zeka için çok önemli.

TSH

0.27 İLE 4.2 ARASINDA DİYE REFERANS DEĞERİ VERİLMİŞ

BU DEĞER 0.27 İLE 2 ARASINDA DİYE DE VERİLEBİLİRDİ ARKADAŞLAR

AMA VERİLMEMİŞ

BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI

O ZAMAN 2 UZERİ OLAN HERKES KORKSUN

REFERANS DEĞERLENDİRİNİ BOŞVERELIM

YOK YOK YAPMAYALIM BÖYLE BİR ŞEY :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…