- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Canim yerlesme falan olamaz mi test yapsana 2 gun kalmis cikar belki
Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
Yok canim ikisinide dengeliyor yuksegi dusuruyor dusugu cikariyorCanım tsh ı yuksek olanları daha çok yükseltebilir belki dereotu. Yüksek olanlara da ceviz tüketin 15 güne düşer diyorlar. Gerçi kadın doğumcu bana korkma bu değer ilaçla kısa süre de düşer dedi bakalım yarın kaç cikacak
Canim ne diyim bilemedim ki %50 ihtimal hep ya olcaz ya olmucaz en guzeli bekleyip gormek.Aklima gelmedi degil aslinda test yapmak ama hic umudum yok. Cunku hem atesim gitgide dusuyor hem de dun sabah yaptigim test zaten negatiftiBoyle olunca aksam is cikisi test almaktan son anda vazgectim.
Yaa acaba senin doktor seni biraz korkutmuş olabilir mi yani bebek zihinsel engelli olur veya düşer ne bileyim bunlar herşey yolunda olurken de gerçekleşebilecek şeyler bence bunlara çok takılmamak lazım herşey allahtan tedbiri alalım ama kafaya çok takmayalım çok karamsar bi tablo çizmiş senin doktor2.6 çok yüksek değil ama gebelikte duşuge sebepmiş veya çocukta zihinsel engele.. kadın doğumcun bir şey demese dahi lütfen endrokolojiye muayene ol benimde ilk gittiğim kadın doğumcu 3.11 e hiç bisey dememişti İstanbul'da gittiğim kadın hemen takibe aldı
Canim iyot onemli oldugu icin doktor dogru yonlendirmis bence tshi yuksek cikanlarda iyot eksikligi varfir ve bebege yan etkisi olurYaa acaba senin doktor seni biraz korkutmuş olabilir mi yani bebek zihinsel engelli olur veya düşer ne bileyim bunlar herşey yolunda olurken de gerçekleşebilecek şeyler bence bunlara çok takılmamak lazım herşey allahtan tedbiri alalım ama kafaya çok takmayalım çok karamsar bi tablo çizmiş senin doktor
Canım korkutulcak bir şey yok ki sonuçta değerler önünde zaten bunu sadece kadın doğumcu söylemiyor endrokoloji doktoru da degerin yüksek olduğunu ve düşürülmesi gerektiğini söylüyor. Allaha şükür korkmadım da zaten bunlar tedavisi olan şeyler önceden bilmek önemli tabi. Sen için nasıl rahatsa öyle yap canım sonuçta seninki benden baya düşük bi gittiğinde sorarsın aklında kalmamış olurYaa acaba senin doktor seni biraz korkutmuş olabilir mi yani bebek zihinsel engelli olur veya düşer ne bileyim bunlar herşey yolunda olurken de gerçekleşebilecek şeyler bence bunlara çok takılmamak lazım herşey allahtan tedbiri alalım ama kafaya çok takmayalım çok karamsar bi tablo çizmiş senin doktor
Canimmm,cooook mutlu oldumm..tebrikkk ederimm.insallah saglikla ilerleyen bir gebeligin olur..
Bende kahvemsi lekelenme yasadim dr progestan verdi hemen gecti..
Birde kirmiziya donmuyorsa korkma..
Yerlesme die dusunuyorum kimyasal gebeligimde leke ardi direk pembe-kirmiziya donusmustu...
Sen kendini kotu dusuncelerden uzak tut,butun olumsuzluklari okuyupta kendine yorma...bol bol dua et canimmm
Canim kahve leke mi yoksa dırek kanamamı oldu hiç sıkma canını iş yerinde bi arkadaş bacaklarından akarcasina kanamasi olmuş bol bol dinlenmiş ilaç kullanmış ve tehlikesini atlatmış ilk 3 ay düşük tehlikesi var zaten sen kendinı koru bol bol dinlenBende 4+3 haftalık hamıleyım dun aksam kanamam oldu bugun doktora gıttım düşük tehlıkesı dedi cok uzuluorm ıstırahat ve progestan verdi luffen moral olurmusnuz pskolojım degısıyo
Canimcim bak idrar testi kolay sonuç veren bişey değil umutsuz olma bak benim kan degerimde hamilelik var ama değerim düşük olduğu için idrar da çok çoook silik çıktı dun aksam ve testi bi okudum 50 ve üzeri değerleri algılıyormus çok normal yaniAklima gelmedi degil aslinda test yapmak ama hic umudum yok. Cunku hem atesim gitgide dusuyor hem de dun sabah yaptigim test zaten negatiftiBoyle olunca aksam is cikisi test almaktan son anda vazgectim.
Kuzum çok teskkur ederimmmm hic beklemedigim ayda öğrendim allahıma şükürler olsun
Kahverengi leke durdu bakalım sadece gündüz geldi arkası gelmedi ben inanıyorum miniğime sıkıca tutunuyor o bana
Rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin
Canım ters bir durum olmasında hiç birşey de gözüm yok inankı Rabbim sağlıkla evlat nasip etsin de tek ikiz kız erkek farketmez4 gun gecmis normalde 500lerde olmasi gerekiyor kiz ikiz olmasinlar
Sen iyi dusun canim iyi olsun Rabbim hep iyileri nasip etsinCanım ters bir durum olmasında hiç birşey de gözüm yok inankı Rabbim sağlıkla evlat nasip etsin de tek ikiz kız erkek farketmez
Yarın sabah göstericem cnm sorucam bakalım. Aminn canım hepimize inşaAllahSen iyi dusun canim iyi olsun Rabbim hep iyileri nasip etsinbu arada sonuclarini doktora gosteriyor musun? Eger gosterdiysen bu ani artisa bir sey dedi mi merak ettim
Canimcim bak idrar testi kolay sonuç veren bişey değil umutsuz olma bak benim kan degerimde hamilelik var ama değerim düşük olduğu için idrar da çok çoook silik çıktı dun aksam ve testi bi okudum 50 ve üzeri değerleri algılıyormus çok normal yani
evet doğru 2,5 un altı olması isteniyor, 1 - 1,5 ideal. ben yıllardır haşimato tiroidiyim 3,11 değer çok yüksek değil. bebeğin zekası için önemli. aynı zamanda aman tuz yemeyeyim deme sakın, hatta idrarda iyot baktır düşükse tablet al. iyot da zeka için çok önemli.Kizlarcim hepinize merhaba. Uzun zamandır yazmıyordum buraya.. Hamile olan tüm arkadaslarimi gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. Aslında doktoruma buralara girmeyeceğime söz verdim ama benim başıma gelen sizin de başınıza gelsin istemiyorum. Kizlar ben eylül ayında tsh değerlerime baktirmistim bebek icin hazırlık olsun diye tüm değerlerime bakıldı. Neyse doktorum her şey normal her şey iyi dedi. Aralık gibi bebek denemeye başladık hamile kalmadım hemen olmaz zaten fln diye düşündüm. Geçen haftalarda İstanbul'a gitmiştim orada alanında baya iyi olan bi doktora gittim hatta İstanbul'da olan arkadaşlar varsa direk ona gitsin diyebilirim. Neyse alttan muayene etti yumurtaliklarim fln çok güzel. Birde kan değerlerine bakalım dedi bi baktı tsh yüksek bu değerle gebe kalmak zorlaşır kalsan bile bebek icin cok zararlı dedi. Sok oldum haliyle.. direk endrokolojiye yönlendirdi yarın tekrar kan ve ultrason testlerine gircem. Bu arada tsh değerim 3.11 yani çok çok yüksek değil ama bu değer bile gebe kalma şansını azaltiyormus. Uzun oldu baya kızlar ama sizi de bilgilendirmek istedim
Şimdi bende korkmalı mıyım 2.6 ile??Canim iyot onemli oldugu icin doktor dogru yonlendirmis bence tshi yuksek cikanlarda iyot eksikligi varfir ve bebege yan etkisi olur
Bence doktora gitmelisin ama korkacak birşey yok benimde o değerlerde ilaç kullanıyorum sadeceŞimdi bende korkmalı mıyım 2.6 ile??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?