- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
- 103
Kizlarcim hepinize merhaba. Uzun zamandır yazmıyordum buraya.. Hamile olan tüm arkadaslarimi gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. Aslında doktoruma buralara girmeyeceğime söz verdim ama benim başıma gelen sizin de başınıza gelsin istemiyorum. Kizlar ben eylül ayında tsh değerlerime baktirmistim bebek icin hazırlık olsun diye tüm değerlerime bakıldı. Neyse doktorum her şey normal her şey iyi dedi. Aralık gibi bebek denemeye başladık hamile kalmadım hemen olmaz zaten fln diye düşündüm. Geçen haftalarda İstanbul'a gitmiştim orada alanında baya iyi olan bi doktora gittim hatta İstanbul'da olan arkadaşlar varsa direk ona gitsin diyebilirim. Neyse alttan muayene etti yumurtaliklarim fln çok güzel. Birde kan değerlerine bakalım dedi bi baktı tsh yüksek bu değerle gebe kalmak zorlaşır kalsan bile bebek icin cok zararlı dedi. Sok oldum haliyle.. direk endrokolojiye yönlendirdi yarın tekrar kan ve ultrason testlerine gircem. Bu arada tsh değerim 3.11 yani çok çok yüksek değil ama bu değer bile gebe kalma şansını azaltiyormus. Uzun oldu baya kızlar ama sizi de bilgilendirmek istedim