- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
foto atsana canım. keşke erken gebelik testi alıp yapsaydınL laracraftbir garip oblomov Kontes001 EslemM001 M Masal_ayaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım çünkü sağ kasğıımda hafif belime vuran bi ağrı var ve yer etti orayı ben yine merakımın kurbanı oldum... Adete 7 gün var ve kocaman bir negatif vardı bende testi atmadım yanıma aldım ve testten 4-5 saat sonra t çizgisinin olması gereken yerde belli belirsiz bir hat gördüm galiba gebelik olsaydı orda çizgi çıkacaktı ama dediğim gibi kuruduktan sonra gördüm ama bu geçerli sayılmaz değil mi (((
günaydın tatlım bu ne güzel enerji böyle
canım hep böyle gider enerjin sonu güzel olur inşallahGüzel düşünüyorum bu ay bakalım inşallah herşey güzel olur canım bi totem de ben yaptım
bu ay 8. ayımızdayız canım kaç sefer söyledim her ay bu ay kesin tuttu diye diye atlattı beni ama artık kaçış yok bu ay olmadıysa ki içimde olmadığını hissediyorum ben regl iken randevu alıcam ve göndereceğim çünkü sigara kullanıyor ve sigara kullanımı sperm üzerinde kötü etki gösteriyorama asıl iyi çıkarsa yandım o nedenle keşke az da olsa düşük çıksa diyorum çünkü şimdi dikkat et diyorum hayır maşallahım var benim diyip daha fazla sigara içiyor birde iyi çıkarsa artık azıtır çok inat bir adam o nedenle de ben de biraz rahat takıldım her ay acaba tuttu mu diye bekledim 1 seneye az kaldı artık beklemiyeceğim.
Canım internetten aldım bunu ovulasyon testi ile geldi atayım az sonra teneffüse çıkıncafoto atsana canım. keşke erken gebelik testi alıp yapsaydın
tmm canım at bakalım nasıl çıktı merak ettimCanım internetten aldım bunu ovulasyon testi ile geldi atayım az sonra teneffüse çıkınca
Canım sonra çıkan sonuç güvenilmez denir ama ben olsam yinede umutlanırdım hem adetine de çok var inşaAllah vardır cnm başka testle dene iki gün sonraL laracraftbir garip oblomov Kontes001 EslemM001 M Masal_ayaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım çünkü sağ kasğıımda hafif belime vuran bi ağrı var ve yer etti orayı ben yine merakımın kurbanı oldum... Adete 7 gün var ve kocaman bir negatif vardı bende testi atmadım yanıma aldım ve testten 4-5 saat sonra t çizgisinin olması gereken yerde belli belirsiz bir hat gördüm galiba gebelik olsaydı orda çizgi çıkacaktı ama dediğim gibi kuruduktan sonra gördüm ama bu geçerli sayılmaz değil mi (((
L laracraftbir garip oblomov Kontes001 EslemM001 M Masal_ayaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım çünkü sağ kasğıımda hafif belime vuran bi ağrı var ve yer etti orayı ben yine merakımın kurbanı oldum... Adete 7 gün var ve kocaman bir negatif vardı bende testi atmadım yanıma aldım ve testten 4-5 saat sonra t çizgisinin olması gereken yerde belli belirsiz bir hat gördüm galiba gebelik olsaydı orda çizgi çıkacaktı ama dediğim gibi kuruduktan sonra gördüm ama bu geçerli sayılmaz değil mi (((
Ya resmi atarken dikkat ettim de bu kadın deli herhalde çizgi falan yok diyebilirsinizfoto atsana canım. keşke erken gebelik testi alıp yapsaydın
ben çizgi göremedim canım yaYa resmi atarken dikkat ettim de bu kadın deli herhalde çizgi falan yok diyebilirsinizlütfen kusuruma bakmayın kızlar
Diyorum ya canım yani ben şaşı beş oldum ama görememen normal belkide gerçekten yokben çizgi göremedim canım ya
Malesef canım yaYa resmi atarken dikkat ettim de bu kadın deli herhalde çizgi falan yok diyebilirsinizlütfen kusuruma bakmayın kızlar
Belki hamilesindir bilemezsin daha çok erken bide.. hamile kaldığım ay akıntım vardı su gibi göğüslerime sızı giriyordu belimde ağrıyordu aniden sıcak basıp sonra donuyordım belirtiler kişiden kişiye değişir ama öğrenmeden son günleri ayaklarım buz üşümekte. Kat kat giyiniyordum herkesin sıcak dediği yerde ben donuyordum. Kaşık ağrısı da vardı böyle bıçak saplanır gibi.. bunları ney yaşadığım için hatırlıyorum tabi kişiden kişiye değişir..Diyorum ya canım yani ben şaşı beş oldum ama görememen normal belkide gerçekten yok
Testi yapmama tek sebep sürekli olan kasık ağrısı canım yoksa gerçekten erken... Belki var belki yok bilmiyorum ama dediğin gibi belirti herkesde değişiyorBelki hamilesindir bilemezsin daha çok erken bide.. hamile kaldığım ay akıntım vardı su gibi göğüslerime sızı giriyordu belimde ağrıyordu aniden sıcak basıp sonra donuyordım belirtiler kişiden kişiye değişir ama öğrenmeden son günleri ayaklarım buz üşümekte. Kat kat giyiniyordum herkesin sıcak dediği yerde ben donuyordum. Kaşık ağrısı da vardı böyle bıçak saplanır gibi.. bunları ney yaşadığım için hatırlıyorum tabi kişiden kişiye değişir..
İyi bence canım 4 gün geçmiş çünküKızlar kan testi yaptım tekrar perşembe 106.46 idi değerim şimdi 1029,31 fazla mı yükselmiş nasıl sizce hani fazla yükselmeside iyi değil ya Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?