2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

foto atsana canım. keşke erken gebelik testi alıp yapsaydın

Benim eşim de sigara içiyo malesef
Değerleri iyi çıkmıştı geçen sene ama.. bence de sperm testi yaptırın canım en iyisi..

Canım sonra çıkan sonuç güvenilmez denir ama ben olsam yinede umutlanırdım hem adetine de çok var inşaAllah vardır cnm başka testle dene iki gün sonra

Canım seni üzmek istemem ama o çizgi bende de genelde çıkar. Daha bugüne kadar doğru çıktığı olmadı bende maalesef

Diyorum ya canım yani ben şaşı beş oldum ama görememen normal belkide gerçekten yok
Belki hamilesindir bilemezsin daha çok erken bide.. hamile kaldığım ay akıntım vardı su gibi göğüslerime sızı giriyordu belimde ağrıyordu aniden sıcak basıp sonra donuyordım belirtiler kişiden kişiye değişir ama öğrenmeden son günleri ayaklarım buz üşümekte. Kat kat giyiniyordum herkesin sıcak dediği yerde ben donuyordum. Kaşık ağrısı da vardı böyle bıçak saplanır gibi.. bunları ney yaşadığım için hatırlıyorum tabi kişiden kişiye değişir..

Testi yapmama tek sebep sürekli olan kasık ağrısı canım yoksa gerçekten erken... Belki var belki yok bilmiyorum ama dediğin gibi belirti herkesde değişiyor bendede hamile kaldıktan sonra adet gününden sonra göğüs sızısı vardı kasık arada ağrıyordu birde hemen yoruluyordum galiba dur bakalım bi kaç gün sonra yine yapayım testi o zaman belli olur belki

Kizlar adetime 4 gun var. Normal gebelik testimdede erken gebelik testimdede silik cizgi cikiyor. Sizce gebelik yokmu? Erken gebelik testinde daha belirgin cikmasi gerekmiyor mu? Bosuna mi umutlaniyorum?

Eklentiler

• 20170227_070201-1.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 20170227_065919-1.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
M Masal_ayaz canım senin miden nasıl ağrıdı. Midem ağrıyo da :)
diğer arkadaşlarım size yazmıyorum düşüncesine kapılmayın ben görene kadar diğer arkadaşlar yazıyo ya. Benim düşüncelerimde yazanlar olunca yazmıyorum konu geçmiş oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…