• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

eşin keşke bu zamana kadar verseydi... 1 yıldan sonra olmuyorsa bir yerlerde var bir aksama
bu ay 8. ayımızdayız canım kaç sefer söyledim her ay bu ay kesin tuttu diye diye atlattı beni ama artık kaçış yok bu ay olmadıysa ki içimde olmadığını hissediyorum ben regl iken randevu alıcam ve göndereceğim çünkü sigara kullanıyor ve sigara kullanımı sperm üzerinde kötü etki gösteriyor:KK51:ama asıl iyi çıkarsa yandım o nedenle keşke az da olsa düşük çıksa diyorum çünkü şimdi dikkat et diyorum hayır maşallahım var benim diyip daha fazla sigara içiyor birde iyi çıkarsa artık azıtır çok inat bir adam:sinirli:o nedenle de ben de biraz rahat takıldım her ay acaba tuttu mu diye bekledim 1 seneye az kaldı artık beklemiyeceğim.

bu ay 8. ayımızdayız canım kaç sefer söyledim her ay bu ay kesin tuttu diye diye atlattı beni ama artık kaçış yok bu ay olmadıysa ki içimde olmadığını hissediyorum ben regl iken randevu alıcam ve göndereceğim çünkü sigara kullanıyor ve sigara kullanımı sperm üzerinde kötü etki gösteriyor:KK51:ama asıl iyi çıkarsa yandım o nedenle keşke az da olsa düşük çıksa diyorum çünkü şimdi dikkat et diyorum hayır maşallahım var benim diyip daha fazla sigara içiyor birde iyi çıkarsa artık azıtır çok inat bir adam:sinirli:o nedenle de ben de biraz rahat takıldım her ay acaba tuttu mu diye bekledim 1 seneye az kaldı artık beklemiyeceğim.
aynen gitsin canım bak benim eşimin ileri hareket problemi var. oda inat inan ki

aynen gitsin canım bak benim eşimin ileri hareket problemi var. oda inat inan ki
biz kadar istemediklerinden bu inatları ya anlamıyorum bu kadar rahat olunur mu hiç dertleri yok bu adamların. sigarayı içme dedikçe yakar birde suratıma üfler dumanını o kadar vurdumduymaz adam keşke benimkinde de çıksa da vesile olsa bıraksa şu illeti sigarayı bırakacaksa bir bu kadar daha beklemeye razıyım ya

biz kadar istemediklerinden bu inatları ya anlamıyorum bu kadar rahat olunur mu hiç dertleri yok bu adamların. sigarayı içme dedikçe yakar birde suratıma üfler dumanını o kadar vurdumduymaz adam keşke benimkinde de çıksa da vesile olsa bıraksa şu illeti sigarayı bırakacaksa bir bu kadar daha beklemeye razıyım ya
hahaha aynen :D benim eşimde sigara yok allahtan ama işte yine de problem var... beslenmesine dikkat etmiyor o da:( beni deli ediyor

canım tam tersi düşükten sonra daha çabuk hamile kalıyor insan. tabi herkesin bünyesine göre değişiyor bak ben kaç ay oldu bekliyorum gerçi benim hormonlarda bozuldu ondan yani
Benim de bozuldu canım primolut kullandım da düzeldi dengem..
çok stres olmuştum düşükten sonra şişliğim inmedi sinirli ruh hali ayyy sinir bozucuydu valla allahtan geçti..
benim geçen ay 10 gün az miktarda kanamam oldu sonra ilaç kullandım 9 gün bıraktım tekrar normal döngüde 4 gün kanamam oldu bitti. Bu ay kan kaybından ölmedim çok şükür :D

hayırlısı olsun canım benim bu aydan ümidim vardı ama dünden beri ümidim kesildi kasık ağrılarım sanırım üşütmekten kaynaklı :110:benimde ateşim 36,4te seyrediyor:işsiz:bize yine bebeğin yolunu beklemeler gözüktü:KK51:
Kız ateşe takılma artık şu bebek meselasını kafana takma :) relaxs relaxs diyorum ama kime diyorum :D

Kizlarrrr bende bugün çok az fındık tesis kadar kahverengi lekelenme oldu peceteye de çok çok az geliyor bişey oluru sizce nedir bu çok korkuyorum

hahaha aynen :KK70: benim eşimde sigara yok allahtan ama işte yine de problem var... beslenmesine dikkat etmiyor o da:KK43: beni deli ediyor

Bu konuda da benziyoruz desene. Eşimin sperm testi iyi çıkmıştı ama o da hiç dikkat etmez beslenmesine. Sperm sonucu iyi ama bu her zaman böyle iyi olacak anlamına gelmiyor ki. Gel de anlat adama.

Kizlarrrr bende bugün çok az fındık tesis kadar kahverengi lekelenme oldu peceteye de çok çok az geliyor bişey oluru sizce nedir bu

Canım bence yerleşme kanaması o. Kırmızı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum. Senin bat daha geçmemişti değil mi yanlış hatırlamıyorsam?

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap ve ateşten anlayan diğer cankızlar, işte benim bugün itibariyle ateş tablom. :(

Eklentiler

• HAMBUT.png
    HAMBUT.png
    155 KB · Görüntüleme: 26
Evet canimmm carsamba yada perşembe günü normal günüm yerlesme olabilir mi yerlesme ne kadar suruyor ki ödüm kopuyor yaaa

Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama istersen randevu al doktordan. En azından kafan rahat eder. Bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması adetten birkaç gün önce ya da tam adet günü oluyor. O yüzden sormuştum canım.

Kız ateşe takılma artık şu bebek meselasını kafana takma :) relaxs relaxs diyorum ama kime diyorum :KK70:
ateşe takılmıyom ki onu öylesine takip ediyom iler ki zamanlarda yumurtlamamı öyle takip ederim belki dursun çünkü 3-4 ayda anca anlaşılıyor tablodan. ben takmadığım ayda da hamile kalamıyom taktığım ayda da kalamıyom ateş mi kurtarcak beni:KK45::KK70:

L laracraft bir garip oblomov bir garip oblomov Kontes001 Kontes001 EslemM001 EslemM001 M Masal_ayaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım çünkü sağ kasğıımda hafif belime vuran bi ağrı var ve yer etti orayı ben yine merakımın kurbanı oldum... Adete 7 gün var ve kocaman bir negatif vardı bende testi atmadım yanıma aldım ve testten 4-5 saat sonra t çizgisinin olması gereken yerde belli belirsiz bir hat gördüm galiba gebelik olsaydı orda çizgi çıkacaktı ama dediğim gibi kuruduktan sonra gördüm ama bu geçerli sayılmaz değil mi :((((

Back