- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
Hayir korkmamalisin benimde bu degerlerde zaten 2 2.5 civari olmali diyor doktorlar ama 3 ve ustu olsaydi dusmesi gerekliydiŞimdi bende korkmalı mıyım 2.6 ile??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir korkmamalisin benimde bu degerlerde zaten 2 2.5 civari olmali diyor doktorlar ama 3 ve ustu olsaydi dusmesi gerekliydiŞimdi bende korkmalı mıyım 2.6 ile??
Sadece hamilelik dusunenlerin 2 civari olmasi lazim canim yoksa normal deger tabi ki 2-4 arasiTSH
0.27 İLE 4.2 ARASINDA DİYE REFERANS DEĞERİ VERİLMİŞ
BU DEĞER 0.27 İLE 2 ARASINDA DİYE DE VERİLEBİLİRDİ ARKADAŞLAR
AMA VERİLMEMİŞ
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI
O ZAMAN 2 UZERİ OLAN HERKES KORKSUN
REFERANS DEĞERLENDİRİNİ BOŞVERELIM
YOK YOK YAPMAYALIM BÖYLE BİR ŞEY :)
Hadi ya bu değerde olmasına ragmen ilaç mı kullanıyosunBence doktora gitmelisin ama korkacak birşey yok benimde o değerlerde ilaç kullanıyorum sadece
Tamam canım sağol aydınlattığın için :)Hayir korkmamalisin benimde bu degerlerde zaten 2 2.5 civari olmali diyor doktorlar ama 3 ve ustu olsaydi dusmesi gerekliydi
Canım normal de 2 li değerler normal ama gebelik için uygun değil bebek düşününce endokrin doktoru ona göre mumamele ediyor ben 6 hafta da bir gidiyorum kontrole ve değerim 2.6 ve ben bu değerle ilaç kullanıyorum ama gebelik düşenmesen ilaca gerek yok dedi doktorTSH
0.27 İLE 4.2 ARASINDA DİYE REFERANS DEĞERİ VERİLMİŞ
BU DEĞER 0.27 İLE 2 ARASINDA DİYE DE VERİLEBİLİRDİ ARKADAŞLAR
AMA VERİLMEMİŞ
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI
O ZAMAN 2 UZERİ OLAN HERKES KORKSUN
REFERANS DEĞERLENDİRİNİ BOŞVERELIM
YOK YOK YAPMAYALIM BÖYLE BİR ŞEY :)
Evet cnm 4 lü değerlerde başladım ben ilaca şu An 2 de ama içiyorum doktora sormak tan zarar çıkmaz belki senin için normal dir bilemiyorum hamilelik düşününce endokrin doktoru ona göre mumamele ediyor eğer hamilelik düşünmesen zaten ilaç içmezdimHadi ya bu değerde olmasına ragmen ilaç mı kullanıyosun
Evet kizlar şimdi geldim doktordan. Değerim 3.52 ye yukselmis. Euthyrox diye bir ilaç basliyorum. Doktor net olarak şunu söyledi eğer ki hamilelik dusunmeseydin bu değer sana yeterdi ama bebek için bu degerin tam olarak 2 nin altında olmasını istiyorum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde 2.6 ya kadar müsade edebiliyoruz dedi. Çok şükür nodul vs çıkmadı ilaçla bu değer düşermiş korunmana gerek yok dedi.. :)Evet cnm 4 lü değerlerde başladım ben ilaca şu An 2 de ama içiyorum doktora sormak tan zarar çıkmaz belki senin için normal dir bilemiyorum hamilelik düşününce endokrin doktoru ona göre mumamele ediyor eğer hamilelik düşünmesen zaten ilaç içmezdim
bu bende de oluyor aradaEki Görüntüle 1960043
Adetime tahmini 8 gun var kizlar can sikintisindan yaptim sasirdimpazar sabah cok agrim vardi yaptigimda hayalet cizgi cikmisti simdi nasil boyle koyulasti anlamadim
Hamilelik testi sandım çok heyecanlandımEki Görüntüle 1960043
Adetime tahmini 8 gun var kizlar can sikintisindan yaptim sasirdimpazar sabah cok agrim vardi yaptigimda hayalet cizgi cikmisti simdi nasil boyle koyulasti anlamadim
keşke o günleri de görsek silik görsek bile çok koyu görene kadar testi yenileyelim bir garip oblomov kanda çıksa bile yapalım testi bu da bizim ahdımız olsun inaşşallahhhhhhhhHamilelik testi sandım çok heyecanlandım
Yok be canim her gun yapmam benim regl olacagim gun yapip kopkoyu gorup regl olmuslugum var bizde nerde o sans koyu gorcezde hamile olcazbu bende de oluyor arada
canım yine de testin varsa tekrarla bir kaç gün daha bakalım bu şekilde çıkmaya devam edecek mi
Yok canim ovu testi. En cok istedigim sey gebelik testini boyle koyu gormekHamilelik testi sandım çok heyecanlandım
Canım testi atma 2 gün sonra yine yap inş koyulaşır hadi bakalım kır şu şanssızlığımızı...Eki Görüntüle 1960043
inşaalllah o günleride göreceğiz bir gün yani hcg nin koyu olduğu testi inşallah. ben daha hiç göremedimYok be canim her gun yapmam benim regl olacagim gun yapip kopkoyu gorup regl olmuslugum var bizde nerde o sans koyu gorcezde hamile olcaz
Yok canim ovu testi. En cok istedigim sey gebelik testini boyle koyu gormek
ah ben mi şanssızlık premsesiyim benCanım testi atma 2 gün sonra yine yap inş koyulaşır hadi bakalım kır şu şanssızlığımızı...
yeşil yazıyı soruyorsan imza ayarlarından canım.ya şu alttaki şeyi nasıl yapıyorsunuz
Yok be canim her gun yapmam benim regl olacagim gun yapip kopkoyu gorup regl olmuslugum var bizde nerde o sans koyu gorcezde hamile olcaz
Canım acaba yine yumurtlama mı olacak sende??? Çünkü pko olduğu için olabilir bence bugünlerde arada ilişki olsun
Yok canim ovu testi. En cok istedigim sey gebelik testini boyle koyu gormek
onu nerden buluosunuz biz de yapalım ya bir garip oblomov belki uğur getiriryeşil yazıyı soruyorsan imza ayarlarından canım.