• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

TSH

0.27 İLE 4.2 ARASINDA DİYE REFERANS DEĞERİ VERİLMİŞ

BU DEĞER 0.27 İLE 2 ARASINDA DİYE DE VERİLEBİLİRDİ ARKADAŞLAR

AMA VERİLMEMİŞ

BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI

O ZAMAN 2 UZERİ OLAN HERKES KORKSUN

REFERANS DEĞERLENDİRİNİ BOŞVERELIM

YOK YOK YAPMAYALIM BÖYLE BİR ŞEY :)
Sadece hamilelik dusunenlerin 2 civari olmasi lazim canim yoksa normal deger tabi ki 2-4 arasi

TSH

0.27 İLE 4.2 ARASINDA DİYE REFERANS DEĞERİ VERİLMİŞ

BU DEĞER 0.27 İLE 2 ARASINDA DİYE DE VERİLEBİLİRDİ ARKADAŞLAR

AMA VERİLMEMİŞ

BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI

O ZAMAN 2 UZERİ OLAN HERKES KORKSUN

REFERANS DEĞERLENDİRİNİ BOŞVERELIM

YOK YOK YAPMAYALIM BÖYLE BİR ŞEY :)
Canım normal de 2 li değerler normal ama gebelik için uygun değil bebek düşününce endokrin doktoru ona göre mumamele ediyor ben 6 hafta da bir gidiyorum kontrole ve değerim 2.6 ve ben bu değerle ilaç kullanıyorum ama gebelik düşenmesen ilaca gerek yok dedi doktor

Hadi ya bu değerde olmasına ragmen ilaç mı kullanıyosun
Evet cnm 4 lü değerlerde başladım ben ilaca şu An 2 de ama içiyorum doktora sormak tan zarar çıkmaz belki senin için normal dir bilemiyorum hamilelik düşününce endokrin doktoru ona göre mumamele ediyor eğer hamilelik düşünmesen zaten ilaç içmezdim

Evet cnm 4 lü değerlerde başladım ben ilaca şu An 2 de ama içiyorum doktora sormak tan zarar çıkmaz belki senin için normal dir bilemiyorum hamilelik düşününce endokrin doktoru ona göre mumamele ediyor eğer hamilelik düşünmesen zaten ilaç içmezdim
Evet kizlar şimdi geldim doktordan. Değerim 3.52 ye yukselmis. Euthyrox diye bir ilaç basliyorum. Doktor net olarak şunu söyledi eğer ki hamilelik dusunmeseydin bu değer sana yeterdi ama bebek için bu degerin tam olarak 2 nin altında olmasını istiyorum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde 2.6 ya kadar müsade edebiliyoruz dedi. Çok şükür nodul vs çıkmadı ilaçla bu değer düşermiş korunmana gerek yok dedi.. :)

20170228_140627-1.jpg

Adetime tahmini 8 gun var kizlar can sikintisindan yaptim sasirdim:deli:pazar sabah cok agrim vardi yaptigimda hayalet cizgi cikmisti simdi nasil boyle koyulasti anlamadim:KK45:

Eki Görüntüle 1960043
Adetime tahmini 8 gun var kizlar can sikintisindan yaptim sasirdim:deli:pazar sabah cok agrim vardi yaptigimda hayalet cizgi cikmisti simdi nasil boyle koyulasti anlamadim:KK45:
bu bende de oluyor arada:(

canım yine de testin varsa tekrarla bir kaç gün daha bakalım bu şekilde çıkmaya devam edecek mi

bu bende de oluyor arada:KK43:

canım yine de testin varsa tekrarla bir kaç gün daha bakalım bu şekilde çıkmaya devam edecek mi
Yok be canim her gun yapmam benim regl olacagim gun yapip kopkoyu gorup regl olmuslugum var bizde nerde o sans koyu gorcezde hamile olcaz

Hamilelik testi sandım çok heyecanlandım :rolleyes:
Yok canim ovu testi. En cok istedigim sey gebelik testini boyle koyu gormek

Yok be canim her gun yapmam benim regl olacagim gun yapip kopkoyu gorup regl olmuslugum var bizde nerde o sans koyu gorcezde hamile olcaz

inşaalllah o günleride göreceğiz bir gün:( yani hcg nin koyu olduğu testi inşallah. ben daha hiç göremedim:KK61:

Canım acaba yine yumurtlama mı olacak sende??? Çünkü pko olduğu için olabilir bence bugünlerde arada ilişki olsun ;)

Back