• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bu sabah da test yaptım yine silik koyulaşma yok ama ilk yaptığım test daha koyuydu dünde bugün yaptığım aynı marka buraya size resim attıgım farklı markaydı yani ilk yaptığım marka daha koyuydu dünle bugün den hamile olsam koyulaşma olmazmıydı varka yok arasında silik cizgi dün adet günümdü olmadım geçti ama dünde bir damla kan gördüm ama bir damla sonra normal akıntı adet olsam 3 gündür sökülmezmiydim heö adet olsam neden silik cizgi var ben yıllardır Asla adetim geçikmez kafam çok karıştı dün kan veriyim dedim hastanenin labratuarında sorun varmış oda bana denk geldi geç döllenme olabilir mi yada benim adet döngüm kısa ondanmı böyle oldu ilk hamileliğim de adetim 3 gün filan geçiktiğinde silik cizgi budamı öyle acaba oyyy çok kafam karışık belirsizlik çok kötü ne olduğum belli değil resmen
Canım kimyasal gebeliğimde benimki de koyulaşmadı üzülmeni istemem ama bir garip oblomov bir garip oblomov dediği gibi bekle derim. Adetimin üzerinden 10 gün geçmesine ragmen silikti çünkü geç yükseliyordu hcg inşallah senin ki kimyasal değildir

kızlar bir kaç gündür ovulasyon testi gurubunda takılıyorum orda bir bayan pazartesi 1,7 çıkan kan sonucu çarşamba 20 küsürlü çıkıyor. Allah'ın işi işte kıyamam şok oldu bekliyor biraz daha geçip garantilesin hamileliğini diye. benim 1,7 çıksa bir daha kan vermek aklıma gelmez regl olmuyorum der bitki çayı vs içmeye başlardım:KK48:

kızlar bir kaç gündür ovulasyon testi gurubunda takılıyorum orda bir bayan pazartesi 1,7 çıkan kan sonucu çarşamba 20 küsürlü çıkıyor. Allah'ın işi işte kıyamam şok oldu bekliyor biraz daha geçip garantilesin hamileliğini diye. benim 1,7 çıksa bir daha kan vermek aklıma gelmez regl olmuyorum der bitki çayı vs içmeye başlardım:KK48:
Biz sabırsızız bacım analarımızın karnında nasıl durmuşuz bilmiyorum :D

Hahahhaha kardeşim bazen dalga geçer çok çoçuk sevmiyon bide üçüz olsa ne güzel olur :)
İpi boğazıma asın diyom öyle olursa :KK70:
valla tatlım ben severim ama 3 taneye de bakıcı lazım hangi birini emzircen uyutcan gerçi çoğul gebeliklerde anneler genelde pek emziremiyor mamasıdır bezidir bakımıdır baya külfet zengin olsam düşünmem doğururum hepsi bir aradan çıkmış olur ama imkanı yok:KK48:

canım dünde soracaktım unuttum sen gebelik testini meraktan mı yaptın yoksa belirtin mi vardı çünkü ben kan görsem ardını beklerdim sen yaptıysan nedeni vardır mutlaka. istersen bekle istersen kan ver ama kan versen de düşük çıkacaktır. sonra çok bekleyeceksin bana sorarsan pazartesiye kadar bekle ve kan ver zaten bu arada regl olacağın olmayacağın belli olur inşallah olmazsın inşallah bebeğin seninledir:KK36:
Canım ben buraya yazdım hatta adet oldum diye ama Mercimek tanesi kdr kan gördüm üstünden bir gün geçti hiç birşey gelmedi zaten adet günümden iki gün erken görmüştüm onu orda şüpelenip test yaptım üstünden 3 gün geçti adet olsam sökülürdüm dün adet günümdü yine birşey yok bugün 19 gün ilk bir damla kanı 16 da gördüm o Zamndan bu yana sökülürdüm hem sökülmedim hemde teste silik cizgi var buda beni düşündürüyor. Hadi 16 dan 18 sökülmedim 18 benim adet günüm 18 de de adet olmadım ama teste koyulaşmadı neyim ben kafam karıştı

valla tatlım ben severim ama 3 taneye de bakıcı lazım hangi birini emzircen uyutcan gerçi çoğul gebeliklerde anneler genelde pek emziremiyor mamasıdır bezidir bakımıdır baya külfet zengin olsam düşünmem doğururum hepsi bir aradan çıkmış olur ama imkanı yok:KK48:
Valla bebişim ben 2 yeter diyorum ama oda gerekli şartlar sunulduğu taktirde. Çünkü sevgiye aç bir birey yetiştirmek istemem nede olsa benim büyükçe bi bebeğim daha var :D kavga çıkmasın sonra :)

Canım ben buraya yazdım hatta adet oldum diye ama Mercimek tanesi kdr kan gördüm üstünden bir gün geçti hiç birşey gelmedi zaten adet günümden iki gün erken görmüştüm onu orda şüpelenip test yaptım üstünden 3 gün geçti adet olsam sökülürdüm dün adet günümdü yine birşey yok bugün 19 gün ilk bir damla kanı 16 da gördüm o Zamndan bu yana sökülürdüm hem sökülmedim hemde teste silik cizgi var buda beni düşündürüyor. Hadi 16 dan 18 sökülmedim 18 benim adet günüm 18 de de adet olmadım ama teste koyulaşmadı neyim ben kafam karıştı
Düşük çıkacaktır kan değerin tahminimce ve beni. Dinlersen bi doktora git hem ultrasondan bakarlar hemde kan testi isterler

geç yumurtlamış olabilir misin? geç yumurtlama geç döllenme oldu o kanamada yerleşmeydi bence durum bu bekle ve testte koyulaşma görünce kan ver o zaman.

merhabalar benimde reglime 6 gün var kan tahlili yaptırdım 3 cıktı.Yükselme ihtimali var mı?
bekle reglin geçsin ondan sonra yine kan ver inşallah değerin yükselir canım. bende en son reglime 6 gün kala test yaptırdığımda değerim 4,89 çıkmıştı sonra 21,12ye yükseldi ama regl oldum kimyasal gebelikmiş kısmet

hayırlısı canım inş bende umutlanmak istemiyorum.sonra üzülmektense kendimi kaptırmayım fazla banada olursa kimyasal gibi geliyor

Düşük çıkacaktır kan değerin tahminimce ve beni. Dinlersen bi doktora git hem ultrasondan bakarlar hemde kan testi isterler
Randevu pazartesi ye bulabildim canm eğer adet olmazsam gidicem Kan veremedim zaten Evimin yanında hastane var labratuarı bozukmuş :)

geç yumurtlamış olabilir misin? geç yumurtlama geç döllenme oldu o kanamada yerleşmeydi bence durum bu bekle ve testte koyulaşma görünce kan ver o zaman.
InşaAllah cnm ne zamn yumurtladım hiç bilmiyorum mecbur bekliycem öyle gözüküyor

EslemM001 EslemM001 inşallah hamilesindir, inşallah kafan netleşir tez zamanda...
InşaAllah canım ara da kalmak umut la korku bir arada zor

Back