• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

benim testime baksanıza kızlar dün 16. gündü 15-16 ilişki oldu bakalım bugün nasıl çıkacak:KK37:bende bu aydan ümitli olmak istiyorum kaç aydır 2. çizgiyi görememiştim bu ay erkenden gördüm şükürler olsun
Eki Görüntüle 1957526
Yaa Hadi inşaAllah gerçekten ikinci cizgi çok net inşaAllah Yumurtan bebişe dönüşür

korkusuz hamilelik pek olmuyor canım önce kese görüncek soonra kalp atışı duyma telaşı:) sende bilirsin bu telaşları ama Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :KK68:
Öyle canım ama benim iki kaybım var ikincide 4 ay wc.giderken hep korku lekelenmeler neler neler ama herzman daha kötüsü var nasip böyle miş diyorum ama hayal işte hiç kahverengi akıntı gelmese herşey güzel devam edip kucağıma alsam

inşallah bulantı kusma olmadan devam eder canım:KK36: ben gamze bu arada:KK66:duaların kabul olsun canım Allah razı olsun
sağol canım. bundan sonra isminle dua edicem inşallah :) ovü testin baya koyu çıkmış inşallah bu ay olacak canım birde bir arkadaştan duymuştum gece yatmadan bir bardak ılık süte bir tatlı kaşığı tarçın atıp içersen yumurtalar düzgün çalışıyormuş hamile kalamasam ben deneyecektim olmadı. yumurta tembelliği için.
bu ay hepinizden güzel haberler gelir inşallah

sağol canım. bundan sonra isminle dua edicem inşallah :) ovü testin baya koyu çıkmış inşallah bu ay olacak canım birde bir arkadaştan duymuştum gece yatmadan bir bardak ılık süte bir tatlı kaşığı tarçın atıp içersen yumurtalar düzgün çalışıyormuş hamile kalamasam ben deneyecektim olmadı. yumurta tembelliği için.
bu ay hepinizden güzel haberler gelir inşallah
soğan suyu sanırım iyi geldi bana çünkü 16. gün benim gibi geç regl döngüsü olan biri için mucize resmen:KK48: bugünde koyu çizgi görürsem akşam içerim olmadı süt

Öyle canım ama benim iki kaybım var ikincide 4 ay wc.giderken hep korku lekelenmeler neler neler ama herzman daha kötüsü var nasip böyle miş diyorum ama hayal işte hiç kahverengi akıntı gelmese herşey güzel devam edip kucağıma alsam
Allaha emanet olsun bebişlerimiz inşallah. ben yaşamamış olmama rağmen ilk günlerdeki kah değeri düşüklüğü ve çok az pembemsi kan görmem nedeniyle ve genel olarak ilk başlarda ağrılı bir hamilelik olması nedeniyle tedirginim.
İnaşşah bu sefer sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin canım

Allaha emanet olsun bebişlerimiz inşallah. ben yaşamamış olmama rağmen ilk günlerdeki kah değeri düşüklüğü ve çok az pembemsi kan görmem nedeniyle ve genel olarak ilk başlarda ağrılı bir hamilelik olması nedeniyle tedirginim.
İnaşşah bu sefer sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin canım
Allah ta yaşatmasın cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnşaAllah banada hepimize de nasip olur o güzel gün tez zamanda

Selam kızlar benim size bir sorum olacak bende herkes gibi takvim tuttuğum için bugün bakınca şu tabloya git gide şaşmaya başladı bu reğl dönemlerim tamam pko başlangıcı demişti doktor süt hormonu etkiler demişti falan dedi ama şu tabloyu görünce bugün çok üzüldüm bua y regl 3 gün kala hasta oldum dün bitti dedim akşamına kesik kesik geldi böyle oldukça çok etkileniyorum ne yapıcağımı bilmiyorum diğer ay doktora gidecem zaten ama bu şekilde hamile kalamam değil mi kızlar ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-19-16-20-1.png
    Screenshot_2017-02-22-19-16-20-1.png
    115,3 KB · Görüntüleme: 25
bir garip oblomov bir garip oblomov canım merhaba sana bisey danışmak istiyorum ya sen şu enfeksiyon işini biliyorsun ya benim yaklaşık 3 4 gündür çok kasik agrim var ve özellikle wcye gidince çok ciddi ağrı oluyor çok özür dileyerek (özellikle büyuk kısımda o_O) intihap yada enfeksiyon da boyle bişey olur mu

Selam kızlar benim size bir sorum olacak bende herkes gibi takvim tuttuğum için bugün bakınca şu tabloya git gide şaşmaya başladı bu reğl dönemlerim tamam pko başlangıcı demişti doktor süt hormonu etkiler demişti falan dedi ama şu tabloyu görünce bugün çok üzüldüm bua y regl 3 gün kala hasta oldum dün bitti dedim akşamına kesik kesik geldi böyle oldukça çok etkileniyorum ne yapıcağımı bilmiyorum diğer ay doktora gidecem zaten ama bu şekilde hamile kalamam değil mi kızlar ?
Arkadaş bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum Rabbim isterse verirse herşey mümkün sen doktora git tedbiri al takdir Allahın

canım düzensiz döngün var pko ya göre kısa ama bu döngüler bence güzel bir doktor bul kendine bütün hormonlarına baktır rahmine de baksın doktor ona göre karar versinler pko olduğuna.. bu arada ovu testi kullanıp yumurtlama gününü tespit edersen neden hamile kalamayasın :KK66:

Kızlar herkese günaydın. Bata 6 gün var ve yine aceleci ben, bu sabah test yaptım. Ne mi çıktı? Tabii ki kocaman bir negatif. Silik çizgi filan yok, gayet de bembeyaz
:D
Erken davrandım biliyorum. Of bu sabırsızlık başa bela ya.

Back