• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar herkese günaydın. Bata 6 gün var ve yine aceleci ben, bu sabah test yaptım. Ne mi çıktı? Tabii ki kocaman bir negatif. Silik çizgi filan yok, gayet de bembeyaz
:KK70:
Erken davrandım biliyorum. Of bu sabırsızlık başa bela ya.
Olsun daha erken takma kafana bekle dicem bilirim o heyecanları sabırsızlıkları :) bekletemezsin yap kız her gün eğlencesine elbet bi gün Loto bizede vuracak :D

Bak valla yaparım her gün öyle deme :KK70:
Aman yap kız ne oluyor kaç kuruş yaşadığın stresi azaltır hemde :) valla ben yapmaktan yanayım ki hep yapardım test :D
Şimdi bıraktım eylül ayına kadar test mest Yok :D sonra gelsin koli koli testler hemde eğlenceli oluyo kız

Kızlar herkese günaydın. Bata 6 gün var ve yine aceleci ben, bu sabah test yaptım. Ne mi çıktı? Tabii ki kocaman bir negatif. Silik çizgi filan yok, gayet de bembeyaz
:KK70:
Erken davrandım biliyorum. Of bu sabırsızlık başa bela ya.
ay canım erken valla daha :KK45:erken gebelik testi yapaydın bari:KK48: millet nasıl dayanıyor 6-7 gün geçse de yapmıyor merak ediyorum ben yapmıcam dediğim ayda bile 4 tane test harcamıştım:KK70:

ay canım erken valla daha :KK45:erken gebelik testi yapaydın bari:KK48: millet nasıl dayanıyor 6-7 gün geçse de yapmıyor merak ediyorum ben yapmıcam dediğim ayda bile 4 tane test harcamıştım:KK70:

Ya aslında yapmazdım da geçenlerde banyo dolabını düzenlerken fark ettim evde test olduğunu, o da Allah'tan bir tane yani. Ben bunu saklayayım adet günümde yaparım dedim güya ama nerdeee?

Ya aslında yapmazdım da geçenlerde banyo dolabını düzenlerken fark ettim evde test olduğunu, o da Allah'tan bir tane yani. Ben bunu saklayayım adet günümde yaparım dedim güya ama nerdeee?
bende rast gele ovu testi buldum bak yumurtlama mı yakaladım. seninki erken gebelik testi olsaydı keşke ay inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur gebelik:KK68::KK37:

O eskilerde varmış mesela ben hamile olduğumu öğrendim annem daha iki hafta bekle tam belli olmaz diyo :D eeee kan testinde çıktı anne yok o daha kesin değil 2 hafta geçsin öyle :eek:

Bende iyiyim çok şükür bizimki yine korunmuyor beklemek istiyorum Eylül'e kadar umarım istediğim gibi olur :)
ee korunmuyorsa nasıl olacak canım düşüklerden sonra hemen hamile kalma şansı oluyor yumurtlama dönemine denk getirmezsen eylüle kadar beklersin ama o da garanti değil. 7 ay var eylüle kadar:KK57:korunmadığınız müddetçe daha erken hamile kalma ihtimalin yüksek:KK8:

Kızlar bu sabah da test yaptım yine silik koyulaşma yok ama ilk yaptığım test daha koyuydu dünde bugün yaptığım aynı marka buraya size resim attıgım farklı markaydı yani ilk yaptığım marka daha koyuydu dünle bugün den hamile olsam koyulaşma olmazmıydı varka yok arasında silik cizgi dün adet günümdü olmadım geçti ama dünde bir damla kan gördüm ama bir damla sonra normal akıntı adet olsam 3 gündür sökülmezmiydim heö adet olsam neden silik cizgi var ben yıllardır Asla adetim geçikmez kafam çok karıştı dün kan veriyim dedim hastanenin labratuarında sorun varmış oda bana denk geldi geç döllenme olabilir mi yada benim adet döngüm kısa ondanmı böyle oldu ilk hamileliğim de adetim 3 gün filan geçiktiğinde silik cizgi budamı öyle acaba oyyy çok kafam karışık belirsizlik çok kötü ne olduğum belli değil resmen

bende rast gele ovu testi buldum bak yumurtlama mı yakaladım. seninki erken gebelik testi olsaydı keşke ay inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur gebelik:KK68::KK37:
Kız inşallah hamile kalırsınız da bizde kurtulur dermişim :D
Göbekleriniz bebiş dolsun hatta ikiz üçüz gelsin düşünsene bi tane isterken birde üçüz oluyormuş :)))))

O eskilerde varmış mesela ben hamile olduğumu öğrendim annem daha iki hafta bekle tam belli olmaz diyo :KK70: eeee kan testinde çıktı anne yok o daha kesin değil 2 hafta geçsin öyle :eek:
reglden sonra 15 gün bekleme olayını bende biliyorum daha yeni evliydim bizim eski muhasebeci öyle akıl veriyordu bana:KK48: o zamanlarda da senede 1-2 kerede olsa reglim baya gecikiyordu yine öyle denk gelmişti bekle bekle bekle 15 gün geçsin diyordu:KK45:

ee korunmuyorsa nasıl olacak canım düşüklerden sonra hemen hamile kalma şansı oluyor yumurtlama dönemine denk getirmezsen eylüle kadar beklersin ama o da garanti değil. 7 ay var eylüle kadar:KK57:korunmadığınız müddetçe daha erken hamile kalma ihtimalin yüksek:KK8:
Pehhhh bana ney umrumda değil ben söylüyorum her seferin de ay yine kaçtı diyor :D bu sefer valla sana sıkıntı vermicem deyip duruyor ama benim hevesim kaçtı kız.. insan yüreğinden soğumaya görsün ne heves kaldı ne heyecan. O eski halimden eser Yoğğğ şindi :D

reglden sonra 15 gün bekleme olayını bende biliyorum daha yeni evliydim bizim eski muhasebeci öyle akıl veriyordu bana:KK48: o zamanlarda da senede 1-2 kerede olsa reglim baya gecikiyordu yine öyle denk gelmişti bekle bekle bekle 15 gün geçsin diyordu:KK45:
Aynen aynen annemde öyleydi delirtti beni inanmıyor hamileyim kız diyorum, yok yok daha belli olmaz deyip beni delirtiyordu :D

Ama prinolutten sonra normale döndüm Allah'a şükür nasıl rahatladım valla...
rejimde yapıyorum inşallah istediğin kiloya ulaşırsam dediğim tarihlere geliyor hemen hemen o zaman hamile kalabilirim :)

Kızlar bu sabah da test yaptım yine silik koyulaşma yok ama ilk yaptığım test daha koyuydu dünde bugün yaptığım aynı marka buraya size resim attıgım farklı markaydı yani ilk yaptığım marka daha koyuydu dünle bugün den hamile olsam koyulaşma olmazmıydı varka yok arasında silik cizgi dün adet günümdü olmadım geçti ama dünde bir damla kan gördüm ama bir damla sonra normal akıntı adet olsam 3 gündür sökülmezmiydim heö adet olsam neden silik cizgi var ben yıllardır Asla adetim geçikmez kafam çok karıştı dün kan veriyim dedim hastanenin labratuarında sorun varmış oda bana denk geldi geç döllenme olabilir mi yada benim adet döngüm kısa ondanmı böyle oldu ilk hamileliğim de adetim 3 gün filan geçiktiğinde silik cizgi budamı öyle acaba oyyy çok kafam karışık belirsizlik çok kötü ne olduğum belli değil resmen
canım dünde soracaktım unuttum sen gebelik testini meraktan mı yaptın yoksa belirtin mi vardı çünkü ben kan görsem ardını beklerdim sen yaptıysan nedeni vardır mutlaka. istersen bekle istersen kan ver ama kan versen de düşük çıkacaktır. sonra çok bekleyeceksin bana sorarsan pazartesiye kadar bekle ve kan ver zaten bu arada regl olacağın olmayacağın belli olur inşallah olmazsın inşallah bebeğin seninledir:KK36:

Back