• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar bu arada bugün adet günüm:))) ama ateş ölçme yaptım, 2 gün geç yımırtladım:rapci: o yüzden tahminim adetim 2 gün gecikecek muhtemelen... o yüzden gayet relakssssssssssssssss:super:
hadi bakalım bekleyiş bekleyiş ömrümüz böyle geçmese bari:KK48: ağrı sızı bişi var mı regl belirtisi falan

InşaAllah canım ama kafam netleşsin umut etmek te zor o yüzden bekleyemedim herşeye hazırm ama gönlüm tabikide pozitif ten yana :dua:
bu kadar kişi yanılmıyoruzdur inşallah bence çıkacak sonucun ama düşük gelebilir ve beklemeye geçeceksin o nedenle daha öğrenmeden beklemek sanki daha iyi öteki türlü ben stres olmuştum ha yükseldi ha yükselecek diye:işsiz:

Kız inşallah hamile kalırsınız da bizde kurtulur dermişim :KK70:
Göbekleriniz bebiş dolsun hatta ikiz üçüz gelsin düşünsene bi tane isterken birde üçüz oluyormuş :)))))

Ah canım inşallah valla ya. Resmen demirbaş olduk buralarda böyle. Benim yaşım zaten olmuş 39. Böyle giderse birkaç yıla Fatma Girik'e bağlarım ben sonunda. Elimde kundağa sarılı taşla gezerim artık :D

kızlar bir kaç gündür ovulasyon testi gurubunda takılıyorum orda bir bayan pazartesi 1,7 çıkan kan sonucu çarşamba 20 küsürlü çıkıyor. Allah'ın işi işte kıyamam şok oldu bekliyor biraz daha geçip garantilesin hamileliğini diye. benim 1,7 çıksa bir daha kan vermek aklıma gelmez regl olmuyorum der bitki çayı vs içmeye başlardım:KK48:

Valla ne yalan söyleyeyim, benim 1'in üzerinde çıksa, ben de bekleyip bir daha kan testi yaptırırdım sanırım. Çünkü benim için de hiç normal bir değil bu. Ne zaman yaptırsam sonuç hep aynı 0.100 :(

Ah canım inşallah valla ya. Resmen demirbaş olduk buralarda böyle. Benim yaşım zaten olmuş 39. Böyle giderse birkaç yıla Fatma Girik'e bağlarım ben sonunda. Elimde kundağa sarılı taşla gezerim artık :KK70:

ay canım öyle deme ya bak hassasım zaten ağlarım:KK61:yumurtladıktan sonra hep böyleyim sabahtan beri he şeye ağladım. tıp gelişti ameliyatlarını oldun doğal yolla olmazsa çatlatması aşılaması tüp bebeği var bu işin dur hele:KK66:

Valla ne yalan söyleyeyim, benim 1'in üzerinde çıksa, ben de bekleyip bir daha kan testi yaptırırdım sanırım. Çünkü benim için de hiç normal bir değil bu. Ne zaman yaptırsam sonuç hep aynı 0.100 :KK43:
doktorlar direk negatif diyip yolluyorlar ama:sinirli:

doktorlar direk negatif diyip yolluyorlar ama:sinirli:

Ben doktoru dinlemezdim sanırım. Tamam tamam deyip 2 gün sonra yine kan verirdim. Zaten kan vermek için doktora hiç gitmiyorum ben. Alıştım artık, parasını verip doğruca laboratuvara iniyorum :D
Neyse ki aşırı pahalı değil ücreti 30 lira.

Ben doktoru dinlemezdim sanırım. Tamam tamam deyip 2 gün sonra yine kan verirdim. Zaten kan vermek için doktora hiç gitmiyorum ben. Alıştım artık, parasını verip doğruca laboratuvara iniyorum :KK70:
Neyse ki aşırı pahalı değil ücreti 30 lira.
ay bir izmir de mi pahalı şu gebelik testleri:KK43: en ucuz yer 35 lira ve yürüyerek baya mesafe katetmem gerekiyor:KK14:

Back