- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
ay hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canımDayanmayıp kan verdim 2 bucuk ta çıkıcak sonuçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canımDayanmayıp kan verdim 2 bucuk ta çıkıcak sonuçlar
InşaAllah canım ama kafam netleşsin umut etmek te zor o yüzden bekleyemedim herşeye hazırm ama gönlüm tabikide pozitif ten yanaay hadi inşallah güzel sonuçlarla gel canım
hadi bakalım bekleyiş bekleyiş ömrümüz böyle geçmese bari ağrı sızı bişi var mı regl belirtisi falankızlar bu arada bugün adet günüm:))) ama ateş ölçme yaptım, 2 gün geç yımırtladım o yüzden tahminim adetim 2 gün gecikecek muhtemelen... o yüzden gayet relakssssssssssssssss
bu kadar kişi yanılmıyoruzdur inşallah bence çıkacak sonucun ama düşük gelebilir ve beklemeye geçeceksin o nedenle daha öğrenmeden beklemek sanki daha iyi öteki türlü ben stres olmuştum ha yükseldi ha yükselecek diyeInşaAllah canım ama kafam netleşsin umut etmek te zor o yüzden bekleyemedim herşeye hazırm ama gönlüm tabikide pozitif ten yana
Kız inşallah hamile kalırsınız da bizde kurtulur dermişim
Göbekleriniz bebiş dolsun hatta ikiz üçüz gelsin düşünsene bi tane isterken birde üçüz oluyormuş :)))))
kızlar bir kaç gündür ovulasyon testi gurubunda takılıyorum orda bir bayan pazartesi 1,7 çıkan kan sonucu çarşamba 20 küsürlü çıkıyor. Allah'ın işi işte kıyamam şok oldu bekliyor biraz daha geçip garantilesin hamileliğini diye. benim 1,7 çıksa bir daha kan vermek aklıma gelmez regl olmuyorum der bitki çayı vs içmeye başlardım
merhabalar benimde reglime 6 gün var kan tahlili yaptırdım 3 cıktı.Yükselme ihtimali var mı?
Ah canım inşallah valla ya. Resmen demirbaş olduk buralarda böyle. Benim yaşım zaten olmuş 39. Böyle giderse birkaç yıla Fatma Girik'e bağlarım ben sonunda. Elimde kundağa sarılı taşla gezerim artık
doktorlar direk negatif diyip yolluyorlar amaValla ne yalan söyleyeyim, benim 1'in üzerinde çıksa, ben de bekleyip bir daha kan testi yaptırırdım sanırım. Çünkü benim için de hiç normal bir değil bu. Ne zaman yaptırsam sonuç hep aynı 0.100
Dayanmayıp kan verdim 2 bucuk ta çıkıcak sonuçlar
doktorlar direk negatif diyip yolluyorlar ama
ay bir izmir de mi pahalı şu gebelik testleri en ucuz yer 35 lira ve yürüyerek baya mesafe katetmem gerekiyorBen doktoru dinlemezdim sanırım. Tamam tamam deyip 2 gün sonra yine kan verirdim. Zaten kan vermek için doktora hiç gitmiyorum ben. Alıştım artık, parasını verip doğruca laboratuvara iniyorum
Neyse ki aşırı pahalı değil ücreti 30 lira.
Ben az önce 47 lira verdim :)ay bir izmir de mi pahalı şu gebelik testleri en ucuz yer 35 lira ve yürüyerek baya mesafe katetmem gerekiyor
InşaAllah canımÇok iyi yapmışsın hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burda dört gözle
burda çoğu yerde muayene ücreti de alıyorlar canım test +muayene ücreti o nedenle 70-80i buluyor bende yaptırmıyorum muayene olmayacağımı anlatamıyorumBen az önce 47 lira verdim :)
ins canım kan tahilini dün yaptırmıstım .tekrar ne zaman vereyim regli bekliyeyim mi yoksa hemen yarın versem mi acabaBence büyük olasılıkla var ama yine de Allah bilir tabii ki. En geli testi aynı laboratuvarda tekrarlamak.
hadi bakalım bekleyiş bekleyiş ömrümüz böyle geçmese bari ağrı sızı bişi var mı regl belirtisi falan
neresi orası aklımızda olsunay bir izmir de mi pahalı şu gebelik testleri en ucuz yer 35 lira ve yürüyerek baya mesafe katetmem gerekiyor
bütün grupDayanmayıp kan verdim 2 bucuk ta çıkıcak sonuçlar
tepecik gıda çarşısı tarafında canım özel gözde hastanesi ücreti iyi ama birde internetten alabilsek sonucu daha iyi olacak telefonda da bilgi vermiyorlar illa gidip alcazneresi orası aklımızda olsun