• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ayy çook teşekkür ederim canım heyecanımı paylaştıgınız için :KK15:

InşaAllah canım ama ben herşeye hazırm inşallah dediğin gibi olur hemen hemen sizde gelirsiniz aynı hamilelik grubunda buluşuruz :KK37:

ay yüreğim güm güm attı heyecanlandım dedim kesin yazdı değeri teşekkür ederim yazmışsın ya dedim benden önce gören oldu tebrik ettiler:KK48: ya çıkmıştır aslında sonucun internet sitesi varsa hastanenin girip bakabilirsin:KK8:

Kızlar benim bugün hsg günümdü

Ama gelecek aya kaldi

Adet 4 gün sürüyor sonra ilişki olmuştu ama asla ilişki olmaması lazımmış o arada.

Doktor cekmedi vardır bunda da bir hayır belki gerek kalmayacak dedi uzulme dedi

O yüzden inşallah gelecek ay hsg ayim.olacak :)
aa bak başımıza gelmeden öğrenemiyoruz işte. doğru demiş doktor vardır bunda da bir hayır inşallah gerek kalmaz:KK36:

Merhaba Arkadaşlar,

Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.

Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.

Herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar dilerim.

Merhaba Arkadaşlar,

Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.

Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.

parası ne kadar:)

Merhaba Arkadaşlar,

parası ne kadar:)

kız mı erkek mi partisi nasıl yani:KK70: ilk defa duyuyorum.:oops: Allahım daha neler duyacağız:oha:

Engin bir deniz, okyanus misali...

Nette "Gender Party" diye arattırmanızı rica ederim.

Daha cinsiyet belli olmadan yaptığımız bi organizasyon. :) Son organizasyonumuzun sonucunu aldık geçen gün, Erkekmiş :) :anne::anne::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

Ayy aklım sende hadi inşallah güzel haberle gel tatlımm :)

EslemM001 EslemM001 sonuççççççççççççççççççç:KK55:

ay bende deli gibi bekliyorum:skandal:

bende merakla bekleyenlerdenim :rolleyes:

kızlar EslemM001 EslemM001 bence hamile:) paniklikten giremiyor sanırım eli ayağına dolandı sanırım:KK70:
Yaa sonuç çıkmadı hala netten sorguluyorum hastane yi aradım labratuara bağlıyorlar cvp veren yok olmadı gidip alıcam sonucu az daha bekliyim..

Back