• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yaptım arkadaşlar başka bir marka testle yine dünki gibi silik koyulaşma yok üstelik bugün adet günüm iki gün önce ki ufak kandan sonra birşey gelmedi ama henüz adetim geçmedi ve test dünden bu yana koyulaşmadı ne oluyor anlamıyorum

Yaptım arkadaşlar başka bir marka testle yine dünki gibi silik koyulaşma yok üstelik bugün adet günüm iki gün önce ki ufak kandan sonra birşey gelmedi ama henüz adetim geçmedi ve test dünden bu yana koyulaşmadı ne oluyor anlamıyorum
yerleşmeydi bence o kan canım bekle konuştuğumuz gibi olmadı kan verirsin inşallah umutluyum ben senden hele koyduğun foto daha da belirmiş

InşaAllah canım adetim geçsin hemen kan vericem ama bugün yaptığım test daha koyu bekliyordum olmayınca üzüldüm biraz
canım bi gün arayla yaptığın için çok koyu olmamış olabilir benimde 2 gün arayla yaptığımda bile bariz koyu çıkmamıştı. reglinde geçmemiş daha o yüzden bence silik olması normal kan versenmi acaba:halay:

yarın 2 katına çıkmış olacakta ondan daha koyu olmamıştır
InşaAllah teste farklı ve dün ilk idrarla yapmadım belki bunların farkı bilmiyorum

canım bi gün arayla yaptığın için çok koyu olmamış olabilir benimde 2 gün arayla yaptığımda bile bariz koyu çıkmamıştı. reglinde geçmemiş daha o yüzden bence silik olması normal kan versenmi acaba:halay:
Evimin önünde hastane var aslında ama 60 tl test adetim geçse hemen veririm duramam zaten o yüzden bugün geçsin veririm canım... İnşaAllah koyuluk ta dediğin gibidir cnm arada kaldım sevinemiyorum

InşaAllah teste farklı ve dün ilk idrarla yapmadım belki bunların farkı bilmiyorum

Evimin önünde hastane var aslında ama 60 tl test adetim geçse hemen veririm duramam zaten o yüzden bugün geçsin veririm canım... İnşaAllah koyuluk ta dediğin gibidir cnm arada kaldım sevinemiyorum

Canım benim geç döllenme ise ondan açıktır rengi belki de.. inşallah hamilesindir canım..

Canım benim geç döllenme ise ondan açıktır rengi belki de.. inşallah hamilesindir canım..
InşaAllah hamileyimdir ve kucağıma almak nasip olur korkusuz bir hamilelik en büyük hayalim.. Bakalım bir iki güne hamilemiyim belli yarın bir test daha yaparım adet olmazsam

senin hamileliğin nasıl gidiyor canım var mı uyku bulantı falan?
bende bi sıkıntı yok buluntı falan olmuyo sadece bazı keskin kötü kokularda oluyor:) ama uyku hali tabi var bazen iş yerinde masada uyukluyorum:D ve ne kadarda uyusam dinlenmiyorum çok enteresan inşallah cuma kalp atışını duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım.
bu arada isimlerinizi bilmesemde dualarımdasınız nicklerinizle:)

benim testime baksanıza kızlar dün 16. gündü 15-16 ilişki oldu bakalım bugün nasıl çıkacak:KK37:bende bu aydan ümitli olmak istiyorum kaç aydır 2. çizgiyi görememiştim bu ay erkenden gördüm şükürler olsun
20170221_200914.jpg

InşaAllah hamileyimdir ve kucağıma almak nasip olur korkusuz bir hamilelik en büyük hayalim.. Bakalım bir iki güne hamilemiyim belli yarın bir test daha yaparım adet olmazsam
korkusuz hamilelik pek olmuyor canım önce kese görüncek soonra kalp atışı duyma telaşı:) sende bilirsin bu telaşları ama Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :KK68:

bende bi sıkıntı yok buluntı falan olmuyo sadece bazı keskin kötü kokularda oluyor:) ama uyku hali tabi var bazen iş yerinde masada uyukluyorum:KK70: ve ne kadarda uyusam dinlenmiyorum çok enteresan inşallah cuma kalp atışını duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım.
bu arada isimlerinizi bilmesemde dualarımdasınız nicklerinizle:)
inşallah bulantı kusma olmadan devam eder canım:KK36: ben gamze bu arada:KK66:duaların kabul olsun canım Allah razı olsun

Back