Yaa Hadi inşaAllah gerçekten ikinci cizgi çok net inşaAllah Yumurtan bebişe dönüşürbenim testime baksanıza kızlar dün 16. gündü 15-16 ilişki oldu bakalım bugün nasıl çıkacakbende bu aydan ümitli olmak istiyorum kaç aydır 2. çizgiyi görememiştim bu ay erkenden gördüm şükürler olsun
Eki Görüntüle 1957526
Öyle canım ama benim iki kaybım var ikincide 4 ay wc.giderken hep korku lekelenmeler neler neler ama herzman daha kötüsü var nasip böyle miş diyorum ama hayal işte hiç kahverengi akıntı gelmese herşey güzel devam edip kucağıma alsamkorkusuz hamilelik pek olmuyor canım önce kese görüncek soonra kalp atışı duyma telaşı:) sende bilirsin bu telaşları ama Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
sağol canım. bundan sonra isminle dua edicem inşallah :) ovü testin baya koyu çıkmış inşallah bu ay olacak canım birde bir arkadaştan duymuştum gece yatmadan bir bardak ılık süte bir tatlı kaşığı tarçın atıp içersen yumurtalar düzgün çalışıyormuş hamile kalamasam ben deneyecektim olmadı. yumurta tembelliği için.inşallah bulantı kusma olmadan devam eder canımben gamze bu arada duaların kabul olsun canım Allah razı olsun
amin canım inşallahYaa Hadi inşaAllah gerçekten ikinci cizgi çok net inşaAllah Yumurtan bebişe dönüşür
soğan suyu sanırım iyi geldi bana çünkü 16. gün benim gibi geç regl döngüsü olan biri için mucize resmensağol canım. bundan sonra isminle dua edicem inşallah :) ovü testin baya koyu çıkmış inşallah bu ay olacak canım birde bir arkadaştan duymuştum gece yatmadan bir bardak ılık süte bir tatlı kaşığı tarçın atıp içersen yumurtalar düzgün çalışıyormuş hamile kalamasam ben deneyecektim olmadı. yumurta tembelliği için.
bu ay hepinizden güzel haberler gelir inşallah
Allaha emanet olsun bebişlerimiz inşallah. ben yaşamamış olmama rağmen ilk günlerdeki kah değeri düşüklüğü ve çok az pembemsi kan görmem nedeniyle ve genel olarak ilk başlarda ağrılı bir hamilelik olması nedeniyle tedirginim.Öyle canım ama benim iki kaybım var ikincide 4 ay wc.giderken hep korku lekelenmeler neler neler ama herzman daha kötüsü var nasip böyle miş diyorum ama hayal işte hiç kahverengi akıntı gelmese herşey güzel devam edip kucağıma alsam
Allah ta yaşatmasın cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnşaAllah banada hepimize de nasip olur o güzel gün tez zamandaAllaha emanet olsun bebişlerimiz inşallah. ben yaşamamış olmama rağmen ilk günlerdeki kah değeri düşüklüğü ve çok az pembemsi kan görmem nedeniyle ve genel olarak ilk başlarda ağrılı bir hamilelik olması nedeniyle tedirginim.
İnaşşah bu sefer sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin canım
InşaAllah cnm onların anlayışı nasıl iyi geliyor insanaamin canım inşallaheşimde hiç üzmedi beni çok şükür sıkıntısız oluyor ilişkiler
eşimi zorla ilişkiye ikna edince bende de istek olmuyor zoraki ilişki oluyor ama hemen yanaşıverince ayrı güzel oluyorInşaAllah cnm onların anlayışı nasıl iyi geliyor insana
Senin totemini yesinler ay hadi insallahKizlar ben yine totem yaptim dayanamayip :)
Iyi yapmışsın canım inşaAllah hep kalır...Kizlar ben yine totem yaptim dayanamayip :)
Arkadaş bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum Rabbim isterse verirse herşey mümkün sen doktora git tedbiri al takdir AllahınSelam kızlar benim size bir sorum olacak bende herkes gibi takvim tuttuğum için bugün bakınca şu tabloya git gide şaşmaya başladı bu reğl dönemlerim tamam pko başlangıcı demişti doktor süt hormonu etkiler demişti falan dedi ama şu tabloyu görünce bugün çok üzüldüm bua y regl 3 gün kala hasta oldum dün bitti dedim akşamına kesik kesik geldi böyle oldukça çok etkileniyorum ne yapıcağımı bilmiyorum diğer ay doktora gidecem zaten ama bu şekilde hamile kalamam değil mi kızlar ?
Arkadaş bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum Rabbim isterse verirse herşey mümkün sen doktora git tedbiri al takdir Allahın
canım düzensiz döngün var pko ya göre kısa ama bu döngüler bence güzel bir doktor bul kendine bütün hormonlarına baktır rahmine de baksın doktor ona göre karar versinler pko olduğuna.. bu arada ovu testi kullanıp yumurtlama gününü tespit edersen neden hamile kalamayasınSelam kızlar benim size bir sorum olacak bende herkes gibi takvim tuttuğum için bugün bakınca şu tabloya git gide şaşmaya başladı bu reğl dönemlerim tamam pko başlangıcı demişti doktor süt hormonu etkiler demişti falan dedi ama şu tabloyu görünce bugün çok üzüldüm bua y regl 3 gün kala hasta oldum dün bitti dedim akşamına kesik kesik geldi böyle oldukça çok etkileniyorum ne yapıcağımı bilmiyorum diğer ay doktora gidecem zaten ama bu şekilde hamile kalamam değil mi kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?