• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

canım benim olsun yeni ay yeni umut inan regl olmak bile nimet:KK37:olmadın mı ne başı ne sonu belli bir döngüye giriyor insan bak ben bu kadar geç kalmamış olacaktım daha yumurta çatlamasını beklicem sabırsızım:skandal:
Öyle tabi ama işte insan üzülüyor Fazla ümitleniyorum galiba

kızlar nerelerdesiniz ya hu:skandal:
ben dün evde ovulasyon testi buldum :KK70:dün 15.gündü yapmaya başladım yapmıcaktım güya ama dedim bu bir işaret hadi yapayım:KK70:
Yap canım canın nasıl istiyorsa öyle yap herşekilde kafaya takıyoruz nasılsa :halay:

öyle canım ama sen sıfırdan başladın say 6 ay beklemiştin dimi. inşallah beklemene değsin bir an önce kucağına al inşallah:KK36:
Ya birşey değila akşam ufacık bir kan gördüm bu saat oldu birşey gelmedi zaten adetime iki gün vardı Eee ben boşdururmuyum dün bu yana birşey gelmeyince saf saf ümitlendim:kızgın: kalktım test yaptım erken olunca ve devamı gelmeyince hatta şimdi ben o teste silik cizgi bile görüyorum ama boşuna kendime yapıyorum biliyorum Ayyy ruhh halim karıştı

Ya birşey değila akşam ufacık bir kan gördüm bu saat oldu birşey gelmedi zaten adetime iki gün vardı Eee ben boşdururmuyum dün bu yana birşey gelmeyince saf saf ümitlendim:kızgın: kalktım test yaptım erken olunca ve devamı gelmeyince hatta şimdi ben o teste silik cizgi bile görüyorum ama boşuna kendime yapıyorum biliyorum Ayyy ruhh halim karıştı

Testi atsana bize canım

Testi atsana bize canım
DSC_0041.JPG

Dün akşam gördüm ufak bir kan bezelye kdr bu saatte kdr birşey yok ama ne biliyim ben kürtaj dan sonra 18 de olmaya başladım normalde 16 da olurum dünde 16 da gördüm o ufak kanı ama birdaha gelmeyince bu testi yaptım ama heran olucak gibiyim bilmiyorum :(

Dün akşam gördüm ufak bir kan bezelye kdr bu saatte kdr birşey yok ama ne biliyim ben kürtaj dan sonra 18 de olmaya başladım normalde 16 da olurum dünde 16 da gördüm o ufak kanı ama birdaha gelmeyince bu testi yaptım ama heran olucak gibiyim bilmiyorum :KK43:

Ayy tatlım yaaa ümitsizliğe kapılma üzülme inşallah hamilesindir canım benim sabah tekrarla bence testini yada kan testi yaptır en garantisi ;)

Ayy tatlım yaaa ümitsizliğe kapılma üzülme inşallah hamilesindir canım benim sabah tekrarla bence testini yada kan testi yaptır en garantisi :KK66:
Eğer sabaha kdr regl olmazsam sabah bir test daha yapıcam şu An hamile yim diyemiyorum ya herşey olabilir ama inşaAllah hamileyimdir

Back