Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim olsun yeni ay yeni umut inan regl olmak bile nimetolmadın mı ne başı ne sonu belli bir döngüye giriyor insan bak ben bu kadar geç kalmamış olacaktım daha yumurta çatlamasını beklicem sabırsızımBen adet oldum
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ve buradaki herkeste inşallah bi an önce hamiş olsun güzel haberler alalım
Öyle tabi ama işte insan üzülüyor Fazla ümitleniyorum galibacanım benim olsun yeni ay yeni umut inan regl olmak bile nimetolmadın mı ne başı ne sonu belli bir döngüye giriyor insan bak ben bu kadar geç kalmamış olacaktım daha yumurta çatlamasını beklicem sabırsızım
Yap canım canın nasıl istiyorsa öyle yap herşekilde kafaya takıyoruz nasılsakızlar nerelerdesiniz ya hu
ben dün evde ovulasyon testi buldum dün 15.gündü yapmaya başladım yapmıcaktım güya ama dedim bu bir işaret hadi yapayım
öyle canım ama sen sıfırdan başladın say 6 ay beklemiştin dimi. inşallah beklemene değsin bir an önce kucağına al inşallahÖyle tabi ama işte insan üzülüyor Fazla ümitleniyorum galiba
Yap canım canın nasıl istiyorsa öyle yap herşekilde kafaya takıyoruz nasılsa
Ya birşey değila akşam ufacık bir kan gördüm bu saat oldu birşey gelmedi zaten adetime iki gün vardı Eee ben boşdururmuyum dün bu yana birşey gelmeyince saf saf ümitlendim kalktım test yaptım erken olunca ve devamı gelmeyince hatta şimdi ben o teste silik cizgi bile görüyorum ama boşuna kendime yapıyorum biliyorum Ayyy ruhh halim karıştıöyle canım ama sen sıfırdan başladın say 6 ay beklemiştin dimi. inşallah beklemene değsin bir an önce kucağına al inşallah
Ya birşey değila akşam ufacık bir kan gördüm bu saat oldu birşey gelmedi zaten adetime iki gün vardı Eee ben boşdururmuyum dün bu yana birşey gelmeyince saf saf ümitlendim kalktım test yaptım erken olunca ve devamı gelmeyince hatta şimdi ben o teste silik cizgi bile görüyorum ama boşuna kendime yapıyorum biliyorum Ayyy ruhh halim karıştı
Testi atsana bize canım
Hemen çıktı cnm 5 dk bile dolmadanCanim bunda gercekten de silik cizgi var. Cizgi yaptiktan ne kadar sonra cikti ki acaba?
Dün akşam gördüm ufak bir kan bezelye kdr bu saatte kdr birşey yok ama ne biliyim ben kürtaj dan sonra 18 de olmaya başladım normalde 16 da olurum dünde 16 da gördüm o ufak kanı ama birdaha gelmeyince bu testi yaptım ama heran olucak gibiyim bilmiyorum
Eğer sabaha kdr regl olmazsam sabah bir test daha yapıcam şu An hamile yim diyemiyorum ya herşey olabilir ama inşaAllah hamileyimdirAyy tatlım yaaa ümitsizliğe kapılma üzülme inşallah hamilesindir canım benim sabah tekrarla bence testini yada kan testi yaptır en garantisi
Eğer sabaha kdr regl olmazsam sabah bir test daha yapıcam şu An hamile yim diyemiyorum ya herşey olabilir ama inşaAllah hamileyimdir
InşaAllah cnm benim dua larının Rabbim kat ve kat güzelini sanada nasip etsin çook teşekkür ederim inşaAllah hbr vericemCanım benimmm inşallah sağlıklı bir bebişe hamilesindir... dualarım seninle yat uyu dinlen sıkma canını haberdar et bizi canım..
Eğer sabaha kdr regl olmazsam sabah bir test daha yapıcam şu An hamile yim diyemiyorum ya herşey olabilir ama inşaAllah hamileyimdir
InşaAllah vardır cnm ama hâlâ neden se az da olsa kan gördüğüm için dün akşam adet olcam gibi geliyor inşaAllah olmamBence var bir seyler bak demedi deme. Insallah sabahki testin daha koyu cikar. Yarin mutlaka haber ver bize de.
bencede silik çizgi var canım. hadi uyan testini yap merakla bekliyorum