- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun ıhsallah hepimiz için canimHadi hayırlısı tatlımmm hemen haber ver bize sonucu öğrenince. Bende de bi belirti yok dün test yaptım negatif çıktı. Kan testi vermedim yarın gelir belki.
cnm protestegona benim bakilmadiNe kadar yıldır olmuyor
Adet 3. Günü hormon
Adet 21 gün protestegon bakıldı mi
Amh yumurta rezervleri ile ilgili. Yapılan yorum bana da mantikli geldi menepoza ne kadar yakın olduğunu da söylüyor yine bu test. Yaş genc ise gerek yok gibi
test yaptın mı canımKizlar benim 17 sindeydi batim hala adet olmadim.Dune kadar adet belirtilerimi yasadim.Ama bugun gecti.Hala sükunetimi koruyorum.Ama icten ice de merak etmiyor degilim.Adet belirtileri yasaniyor sonra geciyor mu hamilelikde.yani ben bu iki gundur yasadigim agrilari adet oldukdan sonra yasiyordum.Sizce umit varmi ? Ne kadar beklemeli?
Değerlendir tatlım..inşallah bebişin olur o yumurtan..kızlarr doktora gittim 20 mm yumurtam varmış çatlamak üzere çok mutlu oldum :)
Yok canim yapmadim evde de var test.Korktum acikcasi Birde daha iki gun gecikti testle belli olur mu?test yaptın mı canım
aminnn inşallah canım. ama hep sağ yumurtam büyüyo solda çok küçük yumurtalar var. o da şansımı azaltıyoDeğerlendir tatlım..inşallah bebişin olur o yumurtan..
olur canım. yumurtlaman ne zaman oldu biliyo musunYok canim yapmadim evde de var test.Korktum acikcasi Birde daha iki gun gecikti testle belli olur mu?
Ayin 1 inde sanirim.Yani adetim gecince 15 gun kadar sonra ayin 1 i oluyor bu sekildeyse hesaplamaolur canım. yumurtlaman ne zaman oldu biliyo musun
yarın sabah yap garanti olsun cnmSimdi yapsam mi testi ilk idrarimi yaptim ayiptir soylemesi ama kahvalti yapmadim.Yarin sabahi mi beklesem
Yarin bi deneyim bakalim.Normalde duzenli olur adetim bi gecen ay stresden 14 gun gecikmisti sadece.O da vajinusmus skntsydi.Simdi yendik bir bucuk ay kadar once.Acaba tam birlesme olunca da adetim etkilenmis olabilir mi?yarın sabah yap garanti olsun cnm
Benimde sağ tüpüm yok inadı a sağdakiler büyüyor soldakiler geriden geliyor...benim işimde zor..aminnn inşallah canım. ama hep sağ yumurtam büyüyo solda çok küçük yumurtalar var. o da şansımı azaltıyo
sıkıntı ya. herkeste ayrı dert. inşallh hayırlı bi şekilde gelir bebeklerimiz.Benimde sağ tüpüm yok inadı a sağdakiler büyüyor soldakiler geriden geliyor...benim işimde zor..