Benide etiketlesene cnm merak ettimCanım ben de çalışıyorum 18.20 gibi giriyoruz ve yeni konu var arkadaşın temiz mutfak diye sen de gel her aksam temiz tezgah temiz mutfak yapıp yatıyoruz:)
Çok şükür canım sevindimkızlar dişçiden geldim bitti şükür 4 hafta sürdü ama inşallah değerşimdi gelsin bebişler
Bende ilk hamileliğimde adete yakın hamile kalmıştım nasip olunca oluyor yani ama kucağıma almak nasip olmadı Rabbim sana kucağına almayı nasip etsin inşallahinşallah canım çok sağol
bence öyleymiş canım bende eskiden bırakıyordum bu sefer denk geldi sanırım:) tabi herşeyden önce nasip ama geçen bi topiktede biri paylaşmış regle 1 hafta kala yumurtlamış olabiliyor yani demekki:)
hepinize dua ediyorum İnşallah bi an önce güzel hamiş haberlerinizi alalım. hepinizi seviyorum
Gözünüz aydın allah kucaginiza almayı nasip etsinkızlar güzel haberi aldım keseyi gördük çok şükür. darısı başınıza inşallahve şunu söyleyeyim ben reglime yakın günlerde hamile kalmışım o yüzden pes etmeden bütün aynı gün aşırı değerlendirin
MaşaAllah ne güzel haber Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
HAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallahMaşaAllah ne güzel haber Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Allah razı.olsun amin inşallahHayırlı olsunnnnnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu konuda bilgim yok cnm fikir de yürütemedimKizlar merhaba catlatma ignesi vurulalı 4 gün oldü otururken bugün pantolon sıktı kasiklarim da inanılmaz bir ağrı oldu . Aya kalktım 10 sn sonra geçti .sizce neden oldu.
Maşallah canim hayırlı olsun rabbim bize göstersin inşallahHAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canimmmMaşallah canim hayırlı olsun rabbim bize göstersin inşallah
hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin darisi isteyen herkesin basinaHAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah isteyen herkese tatdirsin bu duyguyuhayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin darisi isteyen herkesin basina
amin insaAllahAmin inşallah Allah isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu
GunaydiiiiiiinGÜNAYDIN KIZLAR
amin inşallah Allah sizlerede nasip etsin canım. güzel haberlerinizi alalımÇok şükür canım sevindim
Bende ilk hamileliğimde adete yakın hamile kalmıştım nasip olunca oluyor yani ama kucağıma almak nasip olmadı Rabbim sana kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin Allah razı olsun inşallah sizde en kısa sürede güzel haberle gelirsiniz:)Gözünüz aydın allah kucaginiza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah Sanada kucağına almayı nasip etsinGünaydın canlar :)
amin inşallah Allah sizlerede nasip etsin canım. güzel haberlerinizi alalım
amin Allah razı olsun inşallah sizde en kısa sürede güzel haberle gelirsiniz:)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım sağolasın. Dra gittin keseyi gördünmü sen canım, kalp atışı için ne zaman çağardı:) kalp atışı için ben 15 gün sonra gitcemdeÇok teşekkür ederim canım Allah Sanada kucağına almayı nasip etsin
maşallah canım nasıl güzel çıkmış kan verdin mi baya iyi çıkar değerinHAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?