2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar bu ay inofolik kullanıyorum ya... akıntım olur normalde olmuyor şu an:( ovü testim yok ki kafam rahatlasın, acaba yum dönemini geciktiriyor mu napıyor

kızlar bu ay inofolik kullanıyorum ya... akıntım olur normalde olmuyor şu an:KK43: ovü testim yok ki kafam rahatlasın, acaba yum dönemini geciktiriyor mu napıyor
kaçıncı günündesin canım sen çok taktın inofoliği bence psikolojik olarak etkileniyorsun ilaç değil bu kadar yan etki yapmaz vücudunda her şeyi ona yoracaksan kullanma inan yumurtlayacaksan da yumurtlamayacaksın yazık sana...

maşallah canım nasıl güzel çıkmış kan verdin mi baya iyi çıkar değerin:KK36: hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin
Allah razı olsun Allah size de nasip etsin Bu topikte bekleyen isteyen herkese verir insallahhh Canım bugün gidicem doktora herşeyi ogrenicem inşallah

kaçıncı günündesin canım sen çok taktın inofoliği bence psikolojik olarak etkileniyorsun ilaç değil bu kadar yan etki yapmaz vücudunda her şeyi ona yoracaksan kullanma inan yumurtlayacaksan da yumurtlamayacaksın yazık sana...
13. gündeyim. aslında bu ay çok rahatım aksine... normalde bugün ıslak olurken kuruyum...
bakalım takipte kalmaya devam edeceğim... sanırım yarın yumurtlarım 14 te...

13. gündeyim. aslında bu ay çok rahatım aksine... normalde bugün ıslak olurken kuruyum...
bakalım takipte kalmaya devam edeceğim... sanırım yarın yumurtlarım 14 te...

bir garip oblomov bir garip oblomov adet tarihime göre hesaplayınca geçen ay 15 te yumurtlamışım... bu ay da öyle olur sanırım... keike ovu testi alsaymışım:)))
boşver almadığın iyi olmuş gün aşırı ya da 2 günde bir ilişki olsun denk gelir muhakkak. bende almadım hiç bişi yapmıcam bu ay bakalım ne olacak:KK48:

şubat ayı bereketli olcak heralde haberler gelmeye başladı dün dişçinin yanında çalışan kızda 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş:KK48:dedim yüzün başka gülüyor hayırdır bişiler mi var dedi hamileyim nasıl anladın:KK57:evli olduğunu bile bilmiyom kızı 3 haftadır görüyordum sadece:KK70:dedim anlarım ben tecrübeliyim:KK45:

Allahimmm Allahimmmmm nasil mutlu oldummm canimmm benimmmm....inan gozlerim doldu..hayirli olsun saglikla ilerleyen gebeligin olsun,ikiside smskı tutunsun anneciginee....
Cooook sukur canim,cooookkk....yaa daha ne yazacagimi sasirdimmm.
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir. Allah büyük :) Ben de sana aynı anda mesaj atmışım :)

Canimm benimm,cook sukur halimize...benim baya bulantili,kusmali geciyordu.p.tesi gun evde bi fenalik gecirdim artik vucudum iflas etti. Dr a gittik neden daha once gelmedin izdirap cektin die kizdi tabiki,bana litrelik serumu bir verdiler resmen dunya varmis,gozlerim acildi ,elim ayagim tuttu...iki gundur da hic kusmadim cookk sukurr...

Asil sen nasilsinn canimmm ya...nasil mutlu oldum anlatamam...
Emineeemm Emineeemm Canım nasılsın görüşmeyeli ?

bir garip oblomov bir garip oblomov adet tarihime göre hesaplayınca geçen ay 15 te yumurtlamışım... bu ay da öyle olur sanırım... keike ovu testi alsaymışım:)))
ben geçen hafta finans uzmanlığı kursuna yazıldım 3 ay kursa gitcem:spor: inşallah koşuşturmayla kafam dağılır bebeğim gelir:KK37: hafta içi 2 gün hafta sonu 1 gün hafta içi akşam zor olcak ama olsun meşgale olur bana:KK70:

Canimm benimm,cook sukur halimize...benim baya bulantili,kusmali geciyordu.p.tesi gun evde bi fenalik gecirdim artik vucudum iflas etti. Dr a gittik neden daha once gelmedin izdirap cektin die kizdi tabiki,bana litrelik serumu bir verdiler resmen dunya varmis,gozlerim acildi ,elim ayagim tuttu...iki gundur da hic kusmadim cookk sukurr...

Asil sen nasilsinn canimmm ya...nasil mutlu oldum anlatamam...
Canım tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane embriyo kasım ayında transfer edildi ama olmadı. Sonra laboratuvardan bana hiçbir embriyonuzu donduramadık dediler. Çok üzüldüm, ağladım.
İki ay sonra kendimi toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim. İki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Şok oldum. Meğer telefonda bana bilgi veren kişi dosyanın arka sayfasındaki dondurulmuşların bilgisini görmemiş. Böyle bir macera atlattık yani canım.
Şimdi sürpriz yumurtalar karnımda. Test günüme daha var ama erkenden öğrendim :)
Çok geçmiş olsun canım. Toparlamana çok sevindim ama iyi ki anlattın bunları. Ben de düşünüyordum. Ya çok kusmalı geçerse ne yaparım diye.

Canım tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane embriyo kasım ayında transfer edildi ama olmadı. Sonra laboratuvardan bana hiçbir embriyonuzu donduramadık dediler. Çok üzüldüm, ağladım.
İki ay sonra kendimi toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim. İki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Şok oldum. Meğer telefonda bana bilgi veren kişi dosyanın arka sayfasındaki dondurulmuşların bilgisini görmemiş. Böyle bir macera atlattık yani canım.
Şimdi sürpriz yumurtalar karnımda. Test günüme daha var ama erkenden öğrendim :)
Çok geçmiş olsun canım. Toparlamana çok sevindim ama iyi ki anlattın bunları. Ben de düşünüyordum. Ya çok kusmalı geçerse ne yaparım diye.
test gününe ne kadar var canım ya moralini bozmak istemem ama 25 değerin vücuduna verilen hormondan olmasın. ama 1-2 gün varsa kesin tuttuğu için çıkmıştır.tekrar kan verdin mi?

test gününe ne kadar var canım ya moralini bozmak istemem ama 25 değerin vücuduna verilen hormondan olmasın. ama 1-2 gün varsa kesin tuttuğu için çıkmıştır.tekrar kan verdin mi?
Dün kan verdim canım. 52 çıktı. Test günüm cumartesi. Böyle katlanırsa test günümde 200 ü geçiyor inşallah :). Bir de tüp bebek tedavisinde hcg hormonu sadece yumurtalar toplanmadan önceki çatlatma iğnesinde var. Ben o iğneyi ekimde vurmuştum.

Back