2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar ya bugun adetimin 7. gunu ve uzayan akinti gordum aksam aksam. Hayirdir insallah. Hep 14 ya da 15. gun gelirdi. Ilk kez boyle oluyor. Neyse dun gece iliski oldu ama bir anlami var mi bunun acaba bilemiyorum.

İnşallah canım yaa evet çok düzenli hiç şaşmaz bu ay tam 1 yılımız doluyor deneyeli.. yakında 29 olcam.. sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyosunuz ?
Bende 30 evlendiğim günden beri istiyorum:dua:18 aylık evliyim . HAMİLE kaldım düşük yaptım 6 haftalikken 3 ay once

Kizlar ya bugun adetimin 7. gunu ve uzayan akinti gordum aksam aksam. Hayirdir insallah. Hep 14 ya da 15. gun gelirdi. Ilk kez boyle oluyor. Neyse dun gece iliski oldu ama bir anlami var mi bunun acaba bilemiyorum.

Canım çook afedersin ama bazen bizim yani kadının ilişki sırasında sağlam bi orgazm olması bile yumurtamızı çatlabilirmiş yani bizim o andaki halimize bağlıymış herşey :)
2 kez yumurtlayabilirsin bu ay iyi değerlendir ;)

Bu kadar erken yumurtlama olmaz bence

Canım çook afedersin ama bazen bizim yani kadının ilişki sırasında sağlam bi orgazm olması bile yumurtamızı çatlabilirmiş yani bizim o andaki halimize bağlıymış herşey :)
2 kez yumurtlayabilirsin bu ay iyi değerlendir :KK66:

Himm.. valla ilk kez duyuyorum bunu yahu :) Zaten ayni yumurtlama zamanindaki gibi hafif agrim var. Usutmedigime de eminim. Ama bu geceyi degerlendiremeyecegiz maalesef. Artik yarina insallah :D

Himm.. valla ilk kez duyuyorum bunu yahu :) Zaten ayni yumurtlama zamanindaki gibi hafif agrim var. Usutmedigime de eminim. Ama bu geceyi degerlendiremeyecegiz maalesef. Artik yarina insallah :KK70:

Evet öyleymiş canım :) netten araştır istersen..

iyi olur inşallah senin için sonucu.. zaten içerde sperm vardır o yeter sana yarına kadar :)

benimde genelde 7-8 günlerinde öyle oluyor sonra yum döneminde tekrar ıslaklık oluyor... olağan bir şeydir bence... ama son iki aydır inofolik kullandım olmuyor eskisi kadar ıslaklık:( bu kutuyu bitirip bırakacağım. kafam allak bullak:(

Kizlarcimm gunaydiin:KK200: bugün itibariyle regl oldumm. Valla ilk defa reglim bu kadar gecikti kızıyorum ama su ovulasyon testleri iyiki var belkide ondan yapmasam umitlenecektim:)) neyse kuzular yeni ay yeni umutlarr inşallah bu ay her şey gönlümüzce olur:dua::KK24:
:))) aynen yaaaaa

ben bu ay ovü testini bıraktım bakalım benim nasıl olacak, eğer gecikirse inofolik ten dir diyeceğim:ukala:

Back