2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım ben de çalışıyorum 18.20 gibi giriyoruz ve yeni konu var arkadaşın temiz mutfak diye sen de gel her aksam temiz tezgah temiz mutfak yapıp yatıyoruz:)
Benide etiketlesene cnm merak ettim

kızlar dişçiden geldim bitti şükür 4 hafta sürdü ama inşallah değer:KK37: şimdi gelsin bebişler:KK70:
Çok şükür canım sevindim

inşallah canım çok sağol:KK68:

bence öyleymiş canım bende eskiden bırakıyordum bu sefer denk geldi sanırım:) tabi herşeyden önce nasip ama geçen bi topiktede biri paylaşmış regle 1 hafta kala yumurtlamış olabiliyor yani demekki:)
hepinize dua ediyorum İnşallah bi an önce güzel hamiş haberlerinizi alalım. hepinizi seviyorum
:KK36::KK36::KK36:
Bende ilk hamileliğimde adete yakın hamile kalmıştım nasip olunca oluyor yani ama kucağıma almak nasip olmadı Rabbim sana kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar güzel haberi aldım keseyi gördük çok şükür. darısı başınıza inşallah :dua:ve şunu söyleyeyim ben reglime yakın günlerde hamile kalmışım o yüzden pes etmeden bütün aynı gün aşırı değerlendirin:KK200::nazar:
Gözünüz aydın allah kucaginiza almayı nasip etsin

HAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::KK46::halay:

Eklentiler

• 20170207_191629-1.jpg
    20170207_191629-1.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar merhaba catlatma ignesi vurulalı 4 gün oldü otururken bugün pantolon sıktı kasiklarim da inanılmaz bir ağrı oldu . Aya kalktım 10 sn sonra geçti .sizce neden oldu.

Günaydın canlar :)
Çok şükür canım sevindim

Bende ilk hamileliğimde adete yakın hamile kalmıştım nasip olunca oluyor yani ama kucağıma almak nasip olmadı Rabbim sana kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin inşallah Allah sizlerede nasip etsin canım. güzel haberlerinizi alalım

Gözünüz aydın allah kucaginiza almayı nasip etsin
amin Allah razı olsun inşallah sizde en kısa sürede güzel haberle gelirsiniz:)

HAMILEYIMMMMM Kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::KK46::halay:
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın canlar :)

amin inşallah Allah sizlerede nasip etsin canım. güzel haberlerinizi alalım

amin Allah razı olsun inşallah sizde en kısa sürede güzel haberle gelirsiniz:)

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım Allah Sanada kucağına almayı nasip etsin

Back