2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

:))) aynen yaaaaa

ben bu ay ovü testini bıraktım bakalım benim nasıl olacak, eğer gecikirse inofolik ten dir diyeceğim:ukala:
Inofolik fln da kullanmayacağım ben bu ay yani şu İstanbul'da ki doktorla da bi görüşeyim de o da muhtemelen kullanma diyecek. Olacağı zaman olur ya valla regl ile beraber bi rahatlama geldi bana bi yesilcay içip kitap fln okumak istiyorum suan:))

Inofolik fln da kullanmayacağım ben bu ay yani şu İstanbul'da ki doktorla da bi görüşeyim de o da muhtemelen kullanma diyecek. Olacağı zaman olur ya valla regl ile beraber bi rahatlama geldi bana bi yesilcay içip kitap fln okumak istiyorum suan:))
vav çok güzel:)) ya hayranım size:)
@bir garip oblomov da sahilde kitap okurmuş... benim hiç işim bitmiyor ve evim hep dağınık:( hatta bu sabah eşimle tartıştık bu yüzden :( eşim çok dağınık galiba:((( ben şimdi işteyim zaten zaman kısıtlı evde olsamda temizlik... uf puf kızlar ben depresyondayım haberiniz olsun:kızgın:

bir garip oblomov bir garip oblomov da sahilde kitap okurmuş... benim hiç işim bitmiyor ve evim hep dağınık:KK43: hatta bu sabah eşimle tartıştık bu yüzden :KK43: eşim çok dağınık galiba:KK43:(( ben şimdi işteyim zaten zaman kısıtlı evde olsamda temizlik... uf puf kızlar ben depresyondayım haberiniz olsun:kızgın:
Çık kiz hemen o depresyondan. Hayat depresyona girmek için çok kisa:) boşver ev dağınık olsun bi şekilde toplanır her şeye yetişmeye çalışma o zaman işlerin içinden hiç çıkılmiyor

bir garip oblomov bir garip oblomov da sahilde kitap okurmuş... benim hiç işim bitmiyor ve evim hep dağınık:KK43: hatta bu sabah eşimle tartıştık bu yüzden :KK43: eşim çok dağınık galiba:KK43:(( ben şimdi işteyim zaten zaman kısıtlı evde olsamda temizlik... uf puf kızlar ben depresyondayım haberiniz olsun:kızgın:
Ay benim eşimdi çok dağınık çocuktan farkı yok hem iş hem ev çok zor

Canım ben de çalışıyorum 18.20 gibi giriyoruz ve yeni konu var arkadaşın temiz mutfak diye sen de gel her aksam temiz tezgah temiz mutfak yapıp yatıyoruz:)

yazın senide bekleyeceğim. bırak evi iş bitermi 1 saat hava almak için hiçbir şey bahane olmasın:KK36:

kızlar güzel haberi aldım keseyi gördük çok şükür. darısı başınıza inşallah :dua:ve şunu söyleyeyim ben reglime yakın günlerde hamile kalmışım o yüzden pes etmeden bütün aynı gün aşırı değerlendirin:KK200::nazar:

canım çok sevindim hayırlısıyla kalp atışınıda duydun mu tamamdır:KK36:

Canım ben de çalışıyorum 18.20 gibi giriyoruz ve yeni konu var arkadaşın temiz mutfak diye sen de gel her aksam temiz tezgah temiz mutfak yapıp yatıyoruz:)
benide etiketlesene canım. bende her akşam olmasada sürekli mutfağı temiz bırakmaya çalışıyorum. yapamadığım akşamlarda saati erkene kurup kalkıp temizleyip işe gidiyorum:KK37:

yazın senide bekleyeceğim. bırak evi iş bitermi 1 saat hava almak için hiçbir şey bahane olmasın:KK36:

benide etiketlesene canım. bende her akşam olmasada sürekli mutfağı temiz bırakmaya çalışıyorum. yapamadığım akşamlarda saati erkene kurup kalkıp temizleyip işe gidiyorum:KK37:
ben de sendenim:)

Ayy bende etiketleyin sekerlerr

inşallah canım çok sağol:KK68:
Ayy hayırlı olsunnnn. Demek adete yakin hamile kaldın ben adete 5 gün kala fln bırakıyorum artij varsa da zarar görmesin diye. Bırakmamak lazım o zaman
bence öyleymiş canım bende eskiden bırakıyordum bu sefer denk geldi sanırım:) tabi herşeyden önce nasip ama geçen bi topiktede biri paylaşmış regle 1 hafta kala yumurtlamış olabiliyor yani demekki:)
hepinize dua ediyorum İnşallah bi an önce güzel hamiş haberlerinizi alalım. hepinizi seviyorum
:KK36::KK36::KK36:

inşallah canım çok sağol:KK68:

bence öyleymiş canım bende eskiden bırakıyordum bu sefer denk geldi sanırım:) tabi herşeyden önce nasip ama geçen bi topiktede biri paylaşmış regle 1 hafta kala yumurtlamış olabiliyor yani demekki:)
hepinize dua ediyorum İnşallah bi an önce güzel hamiş haberlerinizi alalım. hepinizi seviyorum
:KK36::KK36::KK36:
bende olmam gereken regl gününden 2 gün sonra yumurtladım ama değerlendirmedim:KK45:gerçekten bırakmamak lazım ama nasiptede varsa oluyor tek geceyle bile hamile kalanlar var:KK48:

Back