2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Dün kan verdim canım. 52 çıktı. Test günüm cumartesi. Böyle katlanırsa test günümde 200 ü geçiyor inşallah :). Bir de tüp bebek tedavisinde hcg hormonu sadece yumurtalar toplanmadan önceki çatlatma iğnesinde var. Ben o iğneyi ekimde vurmuştum.
ayy canım çok sevindim:KK36: inan korkarak yazdım burada her ihtimali gördük üzülmeni istemem o nedenle kardeş gibi olduk aylardır kimsede kötü niyet art niyet görmedim sende yanlış anlamadın inşallah beni

ayy canım çok sevindim:KK36: inan korkarak yazdım burada her ihtimali gördük üzülmeni istemem o nedenle kardeş gibi olduk aylardır kimsede kötü niyet art niyet görmedim sende yanlış anlamadın inşallah beni
Yok canım yanlış anlamadım. Her şey olabilir tabi ki. Ne yapalım her şey insanlar için

Canım tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane embriyo kasım ayında transfer edildi ama olmadı. Sonra laboratuvardan bana hiçbir embriyonuzu donduramadık dediler. Çok üzüldüm, ağladım.
İki ay sonra kendimi toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim. İki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Şok oldum. Meğer telefonda bana bilgi veren kişi dosyanın arka sayfasındaki dondurulmuşların bilgisini görmemiş. Böyle bir macera atlattık yani canım.
Şimdi sürpriz yumurtalar karnımda. Test günüme daha var ama erkenden öğrendim :)
Çok geçmiş olsun canım. Toparlamana çok sevindim ama iyi ki anlattın bunları. Ben de düşünüyordum. Ya çok kusmalı geçerse ne yaparım diye.

Canimm benimm,hani insanin artik bittim,tukendim son noktama geldim dedigi andaki gelen muziceler oyle guzel oluyor ki,yeniden yeseriyorsun..Cook sukur..
Sen kendine dikkat et canim bol bol dinlen bosver evi,isi..zaten gozetim altinda olursun die dusunuyorm dr surekli takip eder seni..
Allaha emanet olun insallah miniklerle..

Canimm benimm,hani insanin artik bittim,tukendim son noktama geldim dedigi andaki gelen muziceler oyle guzel oluyor ki,yeniden yeseriyorsun..Cook sukur..
Sen kendine dikkat et canim bol bol dinlen bosver evi,isi..zaten gozetim altinda olursun die dusunuyorm dr surekli takip eder seni..
Allaha emanet olun insallah miniklerle..
Sağ ol canım. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :)

Tmm mutlulukla...
deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap

Ve

Kontes001 Kontes001

Kızlar ben de ikinize yazacaktim

3umuz benzer durumdayız

Ben kaan aydos eşimin sonuçlarını mail attim mutlaka siz de atin

Eşimiz her aksam ve sabah keçiboynuzu kuru

Ve her aksam havuç suyu mutlaka içsin

Birimize arada soralim bu kürleri bırakmayalim:)

Havus suyunu nasil yapicaz benim meyve sikacagim yok :(

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap

Ve

Kontes001 Kontes001

Kızlar ben de ikinize yazacaktim

3umuz benzer durumdayız

Ben kaan aydos eşimin sonuçlarını mail attim mutlaka siz de atin

Eşimiz her aksam ve sabah keçiboynuzu kuru

Ve her aksam havuç suyu mutlaka içsin

Birimize arada soralim bu kürleri bırakmayalim:)
Keçi boynuzu özü yiyo eşim canım bol bol birde çoban çökerten otu içiyo çakşır suyu içiyo.

Keçi boynuzu özü yiyo eşim canım bol bol birde çoban çökerten otu içiyo çakşır suyu içiyo.
ya benim zalim eşime keçiboynuzu aldım inat etti yemiyor... sadece emodex, çakşır suyu ve sevdiği için kabak çekirldeği ile incir yiyor...:kızgın:

Evet incir de aldık :) muzda bol bol yiyo. Ama bir iki aya ameliyat olacak
hadi hayırlısı inşallah ameliyattan önce hamile kalırsın:KK76:bu arada benim eşimdede varikosel vardı...evlenmeden önce doktor var demiş. sarımsaklı bir şey aldı istanbuldan biz nişanlıydık... onu içti. şimid doktorlar varikosel yok diyor... ama ileri hızı yüzde yirmi. onun için emodex önerdiler... eğer eşim benden şu an bir şey gizlemiyorsa varikoseli iyileşmiş o sarımsaklı kürden sonra. araştır istersen

hadi hayırlısı inşallah ameliyattan önce hamile kalırsın:KK76:bu arada benim eşimdede varikosel vardı...evlenmeden önce doktor var demiş. sarımsaklı bir şey aldı istanbuldan biz nişanlıydık... onu içti. şimid doktorlar varikosel yok diyor... ama ileri hızı yüzde yirmi. onun için emodex önerdiler... eğer eşim benden şu an bir şey gizlemiyorsa varikoseli iyileşmiş o sarımsaklı kürden sonra. araştır istersen
Varikosel geçecek bişey değilmiş ama. Eşim ameliyat olacak. Zaten 20 güne kadar rapor veriyolarmış :)

Back