Inofolik fln da kullanmayacağım ben bu ay yani şu İstanbul'da ki doktorla da bi görüşeyim de o da muhtemelen kullanma diyecek. Olacağı zaman olur ya valla regl ile beraber bi rahatlama geldi bana bi yesilcay içip kitap fln okumak istiyorum suan:)):))) aynen yaaaaa
ben bu ay ovü testini bıraktım bakalım benim nasıl olacak, eğer gecikirse inofolik ten dir diyeceğim
vav çok güzel:)) ya hayranım size:)Inofolik fln da kullanmayacağım ben bu ay yani şu İstanbul'da ki doktorla da bi görüşeyim de o da muhtemelen kullanma diyecek. Olacağı zaman olur ya valla regl ile beraber bi rahatlama geldi bana bi yesilcay içip kitap fln okumak istiyorum suan:))
Çık kiz hemen o depresyondan. Hayat depresyona girmek için çok kisa:) boşver ev dağınık olsun bi şekilde toplanır her şeye yetişmeye çalışma o zaman işlerin içinden hiç çıkılmiyorvav çok güzel:)) ya hayranım size:)
bir garip oblomov da sahilde kitap okurmuş... benim hiç işim bitmiyor ve evim hep dağınık hatta bu sabah eşimle tartıştık bu yüzden eşim çok dağınık galiba (( ben şimdi işteyim zaten zaman kısıtlı evde olsamda temizlik... uf puf kızlar ben depresyondayım haberiniz olsun
Ay benim eşimdi çok dağınık çocuktan farkı yok hem iş hem ev çok zorvav çok güzel:)) ya hayranım size:)
bir garip oblomov da sahilde kitap okurmuş... benim hiç işim bitmiyor ve evim hep dağınık hatta bu sabah eşimle tartıştık bu yüzden eşim çok dağınık galiba (( ben şimdi işteyim zaten zaman kısıtlı evde olsamda temizlik... uf puf kızlar ben depresyondayım haberiniz olsun
Ay benim eşimdi çok dağınık çocuktan farkı yok hem iş hem ev çok zor
tmm :)kızlar güzel haberi aldım keseyi gördük çok şükür. darısı başınıza inşallahve şunu söyleyeyim ben reglime yakın günlerde hamile kalmışım o yüzden pes etmeden bütün aynı gün aşırı değerlendirin
vav çok güzel:)) ya hayranım size:)
benim 30-35 gündü döngüm:) kalp atışı 2 hafta sonra artık hayırlısıyla inşallah duyarızssylg_03 bu arada gözün aydın:) şimdi sıra kalp atışında:) dua et bizlere:) ve kaç gündü döngün?
vav çok güzel:)) ya hayranım size:)
kızlar güzel haberi aldım keseyi gördük çok şükür. darısı başınıza inşallahve şunu söyleyeyim ben reglime yakın günlerde hamile kalmışım o yüzden pes etmeden bütün aynı gün aşırı değerlendirin
benide etiketlesene canım. bende her akşam olmasada sürekli mutfağı temiz bırakmaya çalışıyorum. yapamadığım akşamlarda saati erkene kurup kalkıp temizleyip işe gidiyorumCanım ben de çalışıyorum 18.20 gibi giriyoruz ve yeni konu var arkadaşın temiz mutfak diye sen de gel her aksam temiz tezgah temiz mutfak yapıp yatıyoruz:)
Ayy hayırlı olsunnnn. Demek adete yakin hamile kaldın ben adete 5 gün kala fln bırakıyorum artij varsa da zarar görmesin diye. Bırakmamak lazım o zamanbenim 30-35 gündü döngüm:) kalp atışı 2 hafta sonra artık hayırlısıyla inşallah duyarız
ben de sendenim:)yazın senide bekleyeceğim. bırak evi iş bitermi 1 saat hava almak için hiçbir şey bahane olmasın
canım çok sevindim hayırlısıyla kalp atışınıda duydun mu tamamdır
benide etiketlesene canım. bende her akşam olmasada sürekli mutfağı temiz bırakmaya çalışıyorum. yapamadığım akşamlarda saati erkene kurup kalkıp temizleyip işe gidiyorum
Ayy bende etiketleyin sekerlerryazın senide bekleyeceğim. bırak evi iş bitermi 1 saat hava almak için hiçbir şey bahane olmasın
canım çok sevindim hayırlısıyla kalp atışınıda duydun mu tamamdır
benide etiketlesene canım. bende her akşam olmasada sürekli mutfağı temiz bırakmaya çalışıyorum. yapamadığım akşamlarda saati erkene kurup kalkıp temizleyip işe gidiyorum
Hadi geçmiş olsun tatlim sagliklii gülüşler sagliklii bebissleeer:))kızlar dişçiden geldim bitti şükür 4 hafta sürdü ama inşallah değerşimdi gelsin bebişler
inşallah canım çok sağolcanım çok sevindim hayırlısıyla kalp atışınıda duydun mu tamamdır
bence öyleymiş canım bende eskiden bırakıyordum bu sefer denk geldi sanırım:) tabi herşeyden önce nasip ama geçen bi topiktede biri paylaşmış regle 1 hafta kala yumurtlamış olabiliyor yani demekki:)Ayy hayırlı olsunnnn. Demek adete yakin hamile kaldın ben adete 5 gün kala fln bırakıyorum artij varsa da zarar görmesin diye. Bırakmamak lazım o zaman
bende olmam gereken regl gününden 2 gün sonra yumurtladım ama değerlendirmediminşallah canım çok sağol
bence öyleymiş canım bende eskiden bırakıyordum bu sefer denk geldi sanırım:) tabi herşeyden önce nasip ama geçen bi topiktede biri paylaşmış regle 1 hafta kala yumurtlamış olabiliyor yani demekki:)
hepinize dua ediyorum İnşallah bi an önce güzel hamiş haberlerinizi alalım. hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?