2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Allah kimseyi şeytana uydurmasın bir garip oblomov bir garip oblomov ... siz o arkadaşın ibadetine aldanmayın sakın... Kalbinde allah korkusu olan boş işlerle uğraşmaz. eşinizi o tip insanlardan uzak tutun...
benim eşimde ibadetlerini dört dörtlük yapmaz ama bu konularda ona çok güveniyorum. Kendine yakıştırmaz böyle basit şeyleri. Bir insanın içinde olacak der hep... Siz o tip erkeklerden uzak tutun eşinizi kesinlikle

amin canım Allah korusun kötü insanlardan şeytana uydurmasın.. Zaten eşim açıklama yaparken baya ezilip büzüldü utandı erkek muhabbeti falan dedi. çok şükür eşimden yana içim rahat ama kimseye yapmaz demeye gelmez. o olaydan sonra telefonuna kilit koymuştu sorduğumda karıştırıp saçma sapan düşüncelere kapılma diye demişti ama bir iki gün sonra baktığımda kaldırmıştı kilidi:KK48:
Erkek muhabbeti ne ya...ne kadar ayıp... evli barklı adamların erkek muhabbeti olamaz

bir garip oblomov bir garip oblomov bu arada seninle ortak yanımız biz de eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz:KK200:7/24 beraberiz:lülülü::rolleyes:
:KK48: biz 7 senedir aynı işyerindeyiz.. görür görmez vuruldum kendisine:KK70:önceleri aynı yerdeydik sonra eşim pazarlamaya çıkmaya başladı baktı pirimlerini alamıyor niye müşteri eziyeti çekeyim dedi yine içeride başladı ama yeni açılan şubede biz pek 7/24 göremesekte aynı anda çıkıp aynı anda eve girmez paha biçilmez:KK200:

:KK48: biz 7 senedir aynı işyerindeyiz.. görür görmez vuruldum kendisine:KK70:önceleri aynı yerdeydik sonra eşim pazarlamaya çıkmaya başladı baktı pirimlerini alamıyor niye müşteri eziyeti çekeyim dedi yine içeride başladı ama yeni açılan şubede biz pek 7/24 göremesekte aynı anda çıkıp aynı anda eve girmez paha biçilmez:KK200:
maşallah:) biz de karşılıklı odalarda çalışıyoruz:) birbirimizin en yakın arkadaşı olduk... bazen sevgili, bazen kardeş, bazen arkadaş, bazen anne baba oluyoruz :))) ama çok korkuyorum birimizden birine bir şey olsa çok kötü olacağız:(

maya_gallo maya_gallo canım sanada polip ameliyatını sorayım bende aldırıp kurtulayım diyorum salak gibi çok erteledim. işe dönüş nasıl oldu yattın mı? ben biyopsi yaptırdığım zaman saat öğleden sonra 4 olmuştu ve 6buçukta mesai bitiyor diye işe dönmemiştim yarım gün yattım ertesi gün işe döndüm yine aynı olur mu acaba yoksa istirat veriyor mu doktor?

Canim bildigim kadari ile polip histereskopi ile yapiliyor ve basit bir islem. Sanirim doktor sen istemedikce istirahat vermez. Benim ayni anda laparoskopi de yapildigi icin mecburen 1 gece yattim hastanede. Toparlanmam filan 1 haftayi buldu. Ama sirf histereskopi olsaydi ayni gun cikardim diye dusunuyorum. Bence ihmal etme canim bir an once ol kurtul.

Canim bildigim kadari ile polip histereskopi ile yapiliyor ve basit bir islem. Sanirim doktor sen istemedikce istirahat vermez. Benim ayni anda laparoskopi de yapildigi icin mecburen 1 gece yattim hastanede. Toparlanmam filan 1 haftayi buldu. Ama sirf histereskopi olsaydi ayni gun cikardim diye dusunuyorum. Bence ihmal etme canim bir an once ol kurtul.
canım benim bu kadar ihmal etmezdim aslında ama özeldeki mutlaka aldır diyen doktor da demişti tekrarlıyor diye. sonra devletteki doktor bebeğe engel olmaz aldırsan da tekrarlıyacak bence aldırmadan dene dedi. çok kişiden de duydum rahim ağzında değilse bebek rahime girip tutunuyor ve normal doğumla onlarda vücuttan atılıyor diye.şimdide içim komple temizlensin tekrarlayana kadar denerim belki gelir bebeğim diyorum.

dün eşimle konuştum sende bir git baktır değerlerine diye illa sende gel diyor bana dedim sperm örneği verip geleceksin nasıl vercem onu diyor deli oldum ben tek başıma yapamam o işi diyor ben yardım edecekmişim:KK48: internette de kendini kastı mı sonuçlar kötü çıkabilir diye okudum acaba o esnada rahat olmamaları etki eder mi sonuçlara.. birde merak ediyorum ameliyat sonrası işe dönüş nasıl oluyor yatmalarını gerektiren bir durum var mı?
Hiçbişey olmaz canım benim eşim 2 günlük perhiz verdi onda bile çıktı nete yakın sonuçlar

canım benim bu kadar ihmal etmezdim aslında ama özeldeki mutlaka aldır diyen doktor da demişti tekrarlıyor diye. sonra devletteki doktor bebeğe engel olmaz aldırsan da tekrarlıyacak bence aldırmadan dene dedi. çok kişiden de duydum rahim ağzında değilse bebek rahime girip tutunuyor ve normal doğumla onlarda vücuttan atılıyor diye.şimdide içim komple temizlensin tekrarlayana kadar denerim belki gelir bebeğim diyorum.

Benimki rahim girisi sayilabilecek bir noktadaydi. Bir de yanlis bilmiyorsam tup bebek tedavisinden once zaten bu temizligin yapilmasi gerekiyormus. En azindan isimiz tup bebege kalirsa simdiden halletmis olurum diye dusundum. Gerci doktor bence sonbahara kadar normal yollardan denemeye devam edebilirsiniz dedi. :)

Çok gün sayma da yıpranma yazık bünyene.. sabret, dua et. şükret.. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.. hayırlısıyla tez zamanda anne oluruz inşallah :KK200::KK200:
Düşünmeden edemiyorum vallaha 3 gün oldu iğne vurulalı . Hep hayırlısını istedim zaten. Sağlıklı ve hayırlı evlat

Back