- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Kuzular ben hala adet olamadim bu arada
Agrilarim da artti, hissediyorum kesin olacagim ya offf...
Hayırlısı canım ya sıkma canını olmazsın inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzular ben hala adet olamadim bu arada
Agrilarim da artti, hissediyorum kesin olacagim ya offf...
bendede göğüs halkasının büyümesi olmuştu ama az canım. inşallah hamişsindir:) ama göğüs hassasiyeti hala devamBenim de göğüs halkamin büyümesi olucak sanirim
Canım sen hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun tekrar. Bir şey sorucam göğsümün kahverengi halka kısmı çok buyudu hamilelik aklıma gelmiyor değil ama vajinaya bıçak girmesi gibi belirtiler oldu mu sende hiç bende genelde regl öncesi olur ve regl olurum o yüzden gogus farkliligini hamileliğe yoramiyorum![]()
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. Darısı başıma bende bi keseyi görseydim :)Kizlarrr doktora gittik sukurler olsunn kesemizi gorduk haftaya kalp atislarini dinlicez kismetse
Saol insallah sende gorursun canimgünaydın canlarr. bugün topiği ben açayım :))
bendede göğüs halkasının büyümesi olmuştu ama az canım. inşallah hamişsindir:) ama göğüs hassasiyeti hala devam
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. Darısı başıma bende bi keseyi görseydim :)
Günaydın canımGünaydınnn kızlar. Benim ateşte yükselme yok![]()
benimde hiç düşmüyor sabah 36,9 du ne zaman regl olcam benGünaydınnn kızlar. Benim ateşte yükselme yok![]()
Senin o gördüğün çift çizgi yumurtlamandan çıkmış demekki. Kaç gn geçti üzerindenbenimde hiç düşmüyor sabah 36,9 du ne zaman regl olcam bencumartesiye özelden randevu aldım bakalım belki o zamana kadar olurum
![]()
Canım merhaba nerdesin uzun zaman oldu görüşmedik ne var ne yok?? Bi ara tedavi görmüştün sonuç aldın mı??? Bende 2 ay önce kürtaj oldum ama daha hamile kalamadımBlntkbra
ssylg_03
Melek Karakan kızlar hayırlı olsun darısı bize inşallah sizden dua istiyorum.
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
canım 20sinde yapmışım o testi şimdi geçmişe baktım ben 18inde yaptım diye hatırlıyorumSenin o gördüğün çift çizgi yumurtlamandan çıkmış demekki. Kaç gn geçti üzerinden
Merhaba canim psikolojim cok iyi sayılmaz. Tedaviden sonuc alamadim sonra doktorum bir ay kadar yoktu yeni dönmüş adetimi bekliyorum olunca gidicem bakalim bu ay asilama falan diyecek mi. Evet canim biliyorum inşallah atlatmissindir rabbim verdigini verecegini saglikli hayirli versin inşallah. Cok yazmasam da arada girip okuyorum ne olmus kim hamileymis diye.Canım merhaba nerdesin uzun zaman oldu görüşmedik ne var ne yok?? Bi ara tedavi görmüştün sonuç aldın mı??? Bende 2 ay önce kürtaj oldum ama daha hamile kalamadım![]()
cumartesiye randevu aldım canım bakalım regl olmazsam gitcem olursam iptal ederim reglimin 2. ya da 3. gününe alırım randevuyu.. devlette yaptırdığım tahlil sonuçlarını da göstercem bakalım ne diyecek... bu arada saat 2 den sonra sağ kasığımda hareketlenmeler oldu ilk gaz sancısı dedim ama yok değil gaz sancısı beterdir iyi bilirimSen iyi bi doktora görün canım. Yumurta tembelliği olduğu için geç yumurtladın galiba.bir garip oblomov
Aynen canım. Bi kere benim kist olmuştu. Hamileyim sandım. Baya ağrım olmuştu adetten önce iğne saplanır gibi.cumartesiye randevu aldım canım bakalım regl olmazsam gitcem olursam iptal ederim reglimin 2. ya da 3. gününe alırım randevuyu.. devlette yaptırdığım tahlil sonuçlarını da göstercem bakalım ne diyecek... bu arada saat 2 den sonra sağ kasığımda hareketlenmeler oldu ilk gaz sancısı dedim ama yok değil gaz sancısı beterdir iyi bilirimbu sadece sağ kasığıma girip çıkan ağrı şeklinde ve sanki yumru hissi geldi. inşallah adet olurum ne büyük nimetmiş adet olmak
![]()
benimki kesin adetten canım bende kist olmuyor. bir de üşüttüm sanırım ondan da gecikti enfeksiyon regl gecikmesi yapıyormuş. yazmıştım sapsarı akıntımı ben daha önce böyle bişi görmemiştim nasıl üşüttüysem artık.ağrı sızı yok sadece hafif kaşıntıyla ve vajinada çatlak oldu sürekli enfeksiyondan da çatlak oluyormuş dün akşam baya arştırdımAynen canım. Bi kere benim kist olmuştu. Hamileyim sandım. Baya ağrım olmuştu adetten önce iğne saplanır gibi.
İnşallah adet olursun da yeni aya güzel başlarsın canım.benimki kesin adetten canım bende kist olmuyor. bir de üşüttüm sanırım ondan da gecikti enfeksiyon regl gecikmesi yapıyormuş. yazmıştım sapsarı akıntımı ben daha önce böyle bişi görmemiştim nasıl üşüttüysem artık.ağrı sızı yok sadece hafif kaşıntıyla ve vajinada çatlak oldu sürekli enfeksiyondan da çatlak oluyormuş dün akşam baya arştırdım
amin canım hamile değilim biliyorum ve tek istediğim regl olmakİnşallah adet olursun da yeni aya güzel başlarsın canım.