2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar 6+2 günlük hamişim:anneadayı:
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem:KK64:

Canlar test yaptım çok değişik oldu t bölgesinin altında pespembe bişey kaldı daginik anlamadım ya tam t ye de denk gelmiyor ama ilk defa böyle oldu c de çok geç çıktı test bozuk olabilir mi

Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem:KK64:

Biz adayız canım ne çift çizgi var ne gebelik ne kese ne kalp atisi

Çok çok silik bişey var mı gören ne biliyim ya daha 3 günüm var ama 3 de çok değil ki yani

Eklentiler

• 2017-01-31 19.10.33.jpg
    2017-01-31 19.10.33.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 42
Bekleme doktor dediği zaman git canım. Ama kalp atışı 8 haftaya kdr duyulabilir cnm korma doktorunun dedikleri ni yap..biz hamile değiliz cnm ben daha önceki gebelik tecrübemden yardimcı olmaya çalıştım

Bekleme doktor dediği zaman git canım. Ama kalp atışı 8 haftaya kdr duyulabilir cnm korma doktorunun dedikleri ni yap..biz hamile değiliz cnm ben daha önceki gebelik tecrübemden yardimcı olmaya çalıştım
Sağol canım benim teşekkür ederim cevabın için allahım kimsenin kucağıni boş bırakması n benimde bir düşük oldu bu 2.gebeligim

Çok çok silik bişey var mı gören ne biliyim ya daha 3 günüm var ama 3 de çok değil ki yani
Canim ben cizgi goremedim ama cizginin olmasi gereken yerde boya surulmus dagilmis gibi pembe leke var bence sabah ilk idrarinla tekrar dene kaset test yapsan daha iyi bunlari idrara daldiriyorsunuz ya cok sivi emebiliyor.

Canim ben cizgi goremedim ama cizginin olmasi gereken yerde boya surulmus dagilmis gibi pembe leke var bence sabah ilk idrarinla tekrar dene kaset test yapsan daha iyi bunlari idrara daldiriyorsunuz ya cok sivi emebiliyor.
Canim bu kaset test ama foto belli olsun diye açtım ben :KK43: evet iste ilk defa böyle bişey görüyorum böyle daginik pembe ne demek onu anlayamıyorum ama sanırım yok bu olumlu bişey gibi değil

Pardon arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım da burayı rahatsız ediyorum.

Böyle uzman görüşü alabileceğim bir başlık var mı ki burada ? Yardımcı olursanız sevinirim. ..

Sağol canım benim teşekkür ederim cevabın için allahım kimsenin kucağıni boş bırakması n benimde bir düşük oldu bu 2.gebeligim
Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Kuzular bugun iste cok yogundum hic foruma giremedim. Herkes iyidir umarim. Sabah atesim 36.2'ydi. Biraz once de regl oldum zaten. Subat'a bakacagim artik :)
Hayırlısı cnm inşaallah yine gelecek ay beraber beklemeye devam bu Son regl olur hepimiz için inşaAllah

Back