2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar hepinizden Allah bin kere razi olsun. Sizleri merakta birakmayayim dedim. Sabah test yaptim ama negatif cikti maalesef. Adetim hic gecikmez normalde ama hala olmadim. Yarin veya diger gun yine yaparim belki. :KK43:

sweetdreams1985 sweetdreams1985 canim sen bence erken yapmissin testi. Daha varmis bata. Moral bozmak icin erken diye dusunuyorum.
Bazıları 6 gün önceden öğrenmiş canım ona umutlandım ama yok gibi ya silik bişey gölge bile çıkmadı :(( umarım haklısındır

canım çok belirgin bir çizgi çıkmıştı bekledikçe nasıl böyle çıkıyor anlamıyorum tamam hayali çizgi çıkar eyvallah ama seninki hayalide değildi.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Canim valla ben de anlamadim. Moralim de nasil bozuldu bir bilsen. Bu arada ilk testin markasi miratech. Arastirdim biraz, bu tarz seyleri yasayan cok varmis benim gibi bu testle. Bugun yaptigimin markasi ise certain. Cizgi mizgi yok valla, bembeyaz, tertemiz :)

Kızlar merhaba sanırım sezgilerim doğru emin olamıyorum ama bugün.sabah test yaptım ve 2 çizgi silik çıktı çok heyecanliyim napicam Bilmyrm ama bi.kac gün daha bekleyip testi tekrarlamayi planliyorum

Insallah hamilesindir canim. Bat ne zamandi? Testin fotografini koysana imkanin varsa.

Canim valla ben de anlamadim. Moralim de nasil bozuldu bir bilsen. Bu arada ilk testin markasi miratech. Arastirdim biraz, bu tarz seyleri yasayan cok varmis benim gibi bu testle. Bugun yaptigimin markasi ise certain. Cizgi mizgi yok valla, bembeyaz, tertemiz :)
Miratech cok mimli canim su doksen bile cift cizgi cikartiyormus sakin alma bir daha. Certain bende kullaniyorum dogru cikiyor varsa var yoksa yok malesef

slm kızlar bugün ben dra gidemedim randevular doluymuş yarına artık :) güzel haberler veren herkese hayırlı olsunnn. gözünüz aydın Blntkbra Blntkbra Melek Karakan Melek Karakan
Cok tesekkurler sende haberler nasil bir iki sayfa geroye gittim ama bulamadim sevincten gozumde gormuyor galiba hehehe sende guzel haberler verirsin bize insallahhh cnaim

Cok tesekkurler sende haberler nasil bir iki sayfa geroye gittim ama bulamadim sevincten gozumde gormuyor galiba hehehe sende guzel haberler verirsin bize insallahhh cnaim
bende perşembe kan verdim 77,13 dü daha dra gidemedim yarın gideceğim sinin reglden kaç gün sonra bu değeri (2674) gördün acaba canım. benimki daha küçük geç döllenme olduğu için :D

Ben ole aceleciyimki bata 9 gun kala farkettim bebisi deger 10 ile basladik cok korkuyordum ama cok sukur allaha suanda adeti 3 gun gecti degerim bu canim

Ben ole aceleciyimki bata 9 gun kala farkettim bebisi deger 10 ile basladik cok korkuyordum ama cok sukur allaha suanda adeti 3 gun gecti degerim bu canim
ben de çok korkuyorum. alt karın bölgemde sol tarafa doğru ağrı oluyor ara ara ama bugün yoktu çok şükür. seninde oldumu o erken dönemlerde. bu arada değerlerin maşallah güzel ilerlemiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. eğer sağlıklı olrsa bebeğim seninle kırkımız karışcak desene :)

ben de çok korkuyorum. alt karın bölgemde sol tarafa doğru ağrı oluyor ara ara ama bugün yoktu çok şükür. seninde oldumu o erken dönemlerde. bu arada değerlerin maşallah güzel ilerlemiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. eğer sağlıklı olrsa bebeğim seninle kırkımız karışcak desene :)
Sormaaa adet oldum olcam sankiii gibiii sancim var adet sancisindan hafif tabiii ama arada batma seklindede oluyor hala var cnim ilk 3 ay normalmis bunlar

hep sol tarafa doğru olunca korkuttu beni açıkcası ama bugün iyi olunca rahatladım biraz. Allahım korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. dün gece nasıl ağladım ağrı olunca düşecek diye şükür iyiyiz bugün :)

hep sol tarafa doğru olunca korkuttu beni açıkcası ama bugün iyi olunca rahatladım biraz. Allahım korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. dün gece nasıl ağladım ağrı olunca düşecek diye şükür iyiyiz bugün :)
Aglamaaaaaa daha cok zarar verionnn bebiseeee baska sey dusun duygusallastigindaaaa

haklısın ama işte elinde olmuyo insanın kendi kendime kızdım ama engel olamadımki :)
Sana diomda bende en kucuk seyde nerdeyse bagira bagira agliom hahahahha gececek bu duygusallik....rabbim isteyen her nerde her kim varsa tez zamanda yuzunu guldursun insallah

Back