2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Hayırlısı cnm inşaallah yine gelecek ay beraber beklemeye devam bu Son regl olur hepimiz için inşaAllah

Amin canim insallah. Haziran anne adaylari topiginden beri buralarda dolasiyorum boyle meczup gibi dusun artik. Bakalim sonumuz nasil olacak :)

günaydın :)

Eklentiler

• Facebook-drup-Capsleri.jpg
    Facebook-drup-Capsleri.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 29
günaydın kızçeler
maya_gallo maya_gallo canım reglin bile hayırlısını versin vallahi beklemek daha zor geldi mi yeni aya umut oluyor ama benim gibi gelmedi mi ne yapayım bilmiyorum ilişki bile içimden gelmiyor:KK43:
Günaydın canım haklısın inşallah regl olurda rahat bir nefes alırsın bende eskisi kadar yoğun olmuyor regl kanamam ona kafam takılıyor ama birşey olsa rahim filminde çıkardı kürtaj olduktan sonra böyle oldu diye hissediyorum. Evlilik güzel de bu kadınsal Mevzu lar yüzünden evlilik ten soğudum bekarken yoktu böyle şeyler

Walla canım artık regli beklicem doktor bibarkadasimla konuştum 30 günlük degelerndirmemi söyledi periyodun 30 a tamamladıktan sonra yapmalısın dedi ki ona daha 7 gun var bide bu test içinde çok yeni olabilir pembelik çıkmamalı normalde dedi ben kendimi kötüye hazırlıyorum tabi yine

Günaydın kizceler. Bende sabah feci bi mide bulantısı oldu. Dün gece de Mide yanmasi yüzünden uykudan uyandım.. yarın son günüm keşke regl belirtileri ile adet belirtileri aynı olmasa da anlayabilsek:KK51:

Kizlarr napiyosunuz çok sessiz bugün burasi. Ben size bir şeyler anlatayım bana yardımcı olun.. Bi arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşının karısı. Bizde görüşüyoruz. Sürekli adet oldun mu diye her ay soruyor ve farkettim ki bu beni çok bunaltıyor. Yani nazik bi dille mi uyarsam napsam bilmiyorum ama cidden sinirlerim bozuluyor soruldukca.. kendisi hamile bu arada:kahve:

Kizlarr napiyosunuz çok sessiz bugün burasi. Ben size bir şeyler anlatayım bana yardımcı olun.. Bi arkadaşım var daha doğrusu eşimin arkadaşının karısı. Bizde görüşüyoruz. Sürekli adet oldun mu diye her ay soruyor ve farkettim ki bu beni çok bunaltıyor. Yani nazik bi dille mi uyarsam napsam bilmiyorum ama cidden sinirlerim bozuluyor soruldukca.. kendisi hamile bu arada:kahve:

Benim de eltim yapıyordu aynısını. Kendisi evlendiği ay kazayla hamile kaldı. O da bana her ay regl oldun mu? deyip duruyordu. Ben de başkası üzerinden yakınır gibi yaptım. İşyerinde arkadaşlarım sürekli sorup duruyor rahatsız oluyorum hamile olsam söylerim zaten sürekli sormaları beni rahatsız ediyor dedim. O günden beri sormuyor. Sen de dene istersen. Bende işe yaradı.

Kızlar benim az az kanamam oluyor hesaplara göre dün regl tarihimdi ama dün azıcık geldi bir iki damla kesildi bugünde yine öyle ne yapıcam şaşırdım. Bilgisi olan varmı düşükten sonraki kanama nasıl oluyor regl yani ?

Günaydın kizceler. Bende sabah feci bi mide bulantısı oldu. Dün gece de Mide yanmasi yüzünden uykudan uyandım.. yarın son günüm keşke regl belirtileri ile adet belirtileri aynı olmasa da anlayabilsek:KK51:
Canm bende çok karşılaştığım için negatif diye yorumladım. Eğer pozitifse çizgi silikte olsa belirgin olur ama bu durum değişedebilir haklısı

Kızlar bi test daha yaptım idrar giderken 2. Çizgi çıktı bildigin çıktı yani sonra ben bakarken 1 dk içinde diğer çizgiye dogru gide gide kayboldu Ayy kafayı yicem çok üzgünüm suan yaaa yardım edin bana nolur

Kızlar bi test daha yaptım idrar giderken 2. Çizgi çıktı bildigin çıktı yani sonra ben bakarken 1 dk içinde diğer çizgiye dogru gide gide kayboldu Ayy kafayı yicem çok üzgünüm suan yaaa yardım edin bana nolur
Canım yarın başka bi markanınkini alsana. Sen hangi markayı kullandn

Canım yarın başka bi markanınkini alsana. Sen hangi markayı kullandn
Canim dun aldığımla bugün aldığım farklı freely bu aksam ki ama bu aksam ki testte bi sıkıntı yok gayet düzgünce çıktı ama t den c ye doğru pembe çizgi gide gide kayboldu ilk defa ikinco çizgiyi bu kadar net gördüm eşime gösterdim hatta oda gördü nasıl yani falan diye konuşurken bi baktım yavaş yavaş gidiyor bilsığın şimdi de bembeyaz kaldı test gelde ağlama bütün bozuk testler beni mi buluyor

Canim dun aldığımla bugün aldığım farklı freely bu aksam ki ama bu aksam ki testte bi sıkıntı yok gayet düzgünce çıktı ama t den c ye doğru pembe çizgi gide gide kayboldu ilk defa ikinco çizgiyi bu kadar net gördüm eşime gösterdim hatta oda gördü nasıl yani falan diye konuşurken bi baktım yavaş yavaş gidiyor bilsığın şimdi de bembeyaz kaldı test gelde ağlama bütün bozuk testler beni mi buluyor
Sakin ol tatlım stres yaptıkça iyi sonuç alamazsın ki.. adetin gecikti mi gecikmedjyse kaç gün kaldı

O aldığın test iyi bir marka canım yalnış sonuç vermiyor genelde bende baya kullandım hep negatifti hamile kaldığım ay pozitifi gösterdi.. dün yaptım yine negatif çıktı tertemiz :)

Sakin ol tatlım stres yaptıkça iyi sonuç alamazsın ki.. adetin gecikti mi gecikmedjyse kaç gün kaldı
Tahmini 2 gun falan canım belli olmuyor ki işte 2 gun kala çıkması gerekmez mi çok sağol canım desteğin icin 9 aydır ilk defa görünce insan kötü oluyor

O aldığın test iyi bir marka canım yalnış sonuç vermiyor genelde bende baya kullandım hep negatifti hamile kaldığım ay pozitifi gösterdi.. dün yaptım yine negatif çıktı tertemiz :)
Aynen canım zaten gayet iyi olduğunu bildiğim için aldım sence ne demek bu resmen gördüm ve kayboldu kafayı yicem

Back