- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim horminlarin etkisi aminn insallah isteyen herkese nasip etsin saglikla bebek sahibi olmayiSana diomda bende en kucuk seyde nerdeyse bagira bagira agliom hahahahha gececek bu duygusallik....rabbim isteyen her nerde her kim varsa tez zamanda yuzunu guldursun insallah
Kesin olmamakla birlikte 10gunden sonra silik olarak belli oluyo sanirim ama dusuk değer ve soru isaretleri yerine adet gecikmesini beklemek mantikliKızlar benim de bata 4 gün kaldı yani belli de olmuyor ki 2 günde olabilir bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için dollenmeden tahmini kaç gün geçmeli idrar testi için bilen var mı
İyi akşamlar tatlım oluyor bende de hatta bi daha mı yumurtluyorum ben ya diye düşündüğüm oluyorİyi akşamlar kızlarrr.
Sizde de yumurtlamadan sonra çok akıntı oluyo mu ya bende çok oluyo.
Uzayan değil de normal akıntı. Koyu kıvamlı biraz sarımtrakİyi akşamlar tatlım oluyor bende de hatta bi daha mı yumurtluyorum ben ya diye düşündüğüm oluyor
O bu ay oldu bende anlam veremedim 3-4 güne nedeni belli olur yazarım sanaUzayan değil de normal akıntı. Koyu kıvamlı biraz sarımtrak
İnşallah hamile olda umut ol :)O bu ay oldu bende anlam veremedim 3-4 güne nedeni belli olur yazarım sana
İnşallah canım:)İnşallah hamile olda umut ol :)
12 günde falan canimmm bu aksam açık eczane bulmadım yoksa hiç affetmicektim ama neyse walla eğer hissiyatsa hamilelik bu ay çok farklı bi his var içimde ve eğer kısmet olurda güzel haber alırsam en büyük belirtim kabızlık olacak sanırımKesin olmamakla birlikte 10gunden sonra silik olarak belli oluyo sanirim ama dusuk değer ve soru isaretleri yerine adet gecikmesini beklemek mantikli
Benim de göğüs halkamin büyümesi olucak sanirim12 günde falan canimmm bu aksam açık eczane bulmadım yoksa hiç affetmicektim ama neyse walla eğer hissiyatsa hamilelik bu ay çok farklı bi his var içimde ve eğer kısmet olurda güzel haber alırsam en büyük belirtim kabızlık olacak sanırım![]()
Canım sen hamilesin sanırım hayırlı uğurlu olsun tekrar. Bir şey sorucam göğsümün kahverengi halka kısmı çok buyudu hamilelik aklıma gelmiyor değil ama vajinaya bıçak girmesi gibi belirtiler oldu mu sende hiç bende genelde regl öncesi olur ve regl olurum o yüzden gogus farkliligini hamileliğe yoramiyorumKesin olmamakla birlikte 10gunden sonra silik olarak belli oluyo sanirim ama dusuk değer ve soru isaretleri yerine adet gecikmesini beklemek mantikli
Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına al insallah:)Kizlarrr doktora gittik sukurler olsunn kesemizi gorduk haftaya kalp atislarini dinlicez kismetse
İyi akşamlar kızlarrr.
Sizde de yumurtlamadan sonra çok akıntı oluyo mu ya bende çok oluyo.
Yok canım dikkat ediyorum üşütmemeye.Kontes001 canim akinti bende de oluyor ama dedigin gibi sari ve koyu degil, seffaf oluyor bende. Usutmus olmayasin sakin.
Yumurtladıktan sonra çok oluyo canım bende öncesinde azBazen oluyo canım ama bu ay az akıntım var benim hsg etkisi mi bilmiyorum daha yumurta akını bile göremedim 17 gün var bata..
Ha belki de 2 kez yumurtlarsın belli olmaz![]()