Oooo maşAllah kan testi yaptır hemen bence :) ben de ovulasyon testi kullanacağım bu ay bakalım hayırlısı:))9 gundur adet olmadim daha.test yptim hayalet bir cizgi vardi.bikac gun daha gcsin tekrar test ypcmsizde son durum ne ?
daha yapmadım esim geldi bugun erkengunaydın guzel haber varmı
masallah ne guzel hamilesin bence :)9 gundur adet olmadim daha.test yptim hayalet bir cizgi vardi.bikac gun daha gcsin tekrar test ypcmsizde son durum ne ?
cnm bu karamsarligi atlatmanin tek yoluAllah Allah emin misin canım? Abim jinekolog o da yumurtlamamışsın diyebiliriz dedi. onun dediğine göre yumurta çatladı diyebilmek için sonucun 10 ve üzeri civarında olması gerekiyormuş. ben de öyle biliyorum.
Benim hala gelmedi kırmızılar. Tüm regl belirtilerim var ama.. 29 günde bir olurdum bunun bile dengesi şaştı ya. dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki.. şimdide okuyan okumayan herkese teşekkürler:
ben 1,5 sene önce de ağır bir depresyon geçirdim. o zamandan beri lustral kullanıyordum. çocuk istediğim için bırakmaya çalışıyordum. her ay ya hamileysem çocuğun başına bir şey gelirse diye korkuyordum.o yüzden bıraktım ki kullanmaktan da çok memnundum. rahatlatıyordu çünkü. işte birkaç ay oldu antidepresan bırakalı. yapı olarak duygusal anlamda da bedensel anlamda da hassas bir insanım. alerjik bir yapım var. sık sık sinüzit veya grip olurum. yani kendimi bildim bileli sürekli soğuk algınlığı ilaçları antibiyotik almak zorundayım. dün de acile gittik eşimle yine grip oldum.. iğne filan yapıldı kalçadan. eşim çocuk konusuna ne kadar üzüldüğümü biliyor. "bak bu yüzden Allah çocuk vermiyor. sen sürekli hasta olup ilaç kullanıyorsun" dedi. ona göre bu cümlenin beni rahatlatması gerekirdi. ancak zaten hormonların verdiği duygusallık hastalığın verdiği etki ve çocuk sahibi olamamanın stresi var üstümde. bir de dolaba eşya yerleştirmeye çalışırken düştüm. kolumu filan morarttım. bu sefer başladım ağlamaya:
BEN BU HAYATTA HİÇBİR İŞE YARAMIYORUM. EVDE OTURURKEN BİLE KENDİMİ HASTA EDİYORUM. DAHA KENDİME BAKAMIYORUM EVİMİN İŞİNİ YAPAMIYORUM. BEBEĞİM DE OLMUYOR. ZATEN NEDEN OLSUN Kİ KENDİNE BAKAMAYAN KADIN GÜÇLÜ OLAMAYAN KADIN ÇOCUĞUNA NASIL BAKSIN..
diye diye ciğerlerim sökülene kadar ağladım. eşim çok üzüldü... iyi değilim ben. antidepresan da kullanmıyorum çocuk istiyorum diye. ANCAK NE ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM NE BEBEĞİM GELİYOR....psikolojim iyice mahvoldu.. güne uyanmak benim için işkence.. ne olacağım bilmiyorum..
Ayy ins cnmmasallah ne guzel hamilesin bence :)
Yapicam cnm ins.Rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsimOooo maşAllah kan testi yaptır hemen bence :) ben de ovulasyon testi kullanacağım bu ay bakalım hayırlısı:))
Ilgin icin tesekkur ederim canim az once gene olctm atesimi ve 37.3 cikti icten donuyorum ellerim buz gibi ama bedenim sicak. Ates olcerde sknti mi var dedim esimin atesine baktim 36.4 hic bir grip belirtim yok cok sukur adetime 5 gun kaldi bakalm hayirlisi artik.cnm ya usutmussun
ya da hamilesin
ki insallah hamilesindir..
ama üşüme hamilelik belirtisi degil sanirim.cunku hamilelikte sicak basması oluyor genelde herkeste.fakat burdan okumustum hamile olup usuyende varmis kesin belirti degil diyemem cnm
fakat ates yukselmesi hamilelik belirtisi senin atesin de bayagi yukselmis
bi doktora git bence cnm sen
hayirkisi insallahIlgin icin tesekkur ederim canim az once gene olctm atesimi ve 37.3 cikti icten donuyorum ellerim buz gibi ama bedenim sicak. Ates olcerde sknti mi var dedim esimin atesine baktim 36.4 hic bir grip belirtim yok cok sukur adetime 5 gun kaldi bakalm hayirlisi artik.
Camim o tek cizgi insanin canini cok yakiyor biliyorum ama moralini sakin bozma beklemek gercekten zor biz kullar icin ama rabbim gercekten bizim icin en uygun zamanda veriyor nasibimizi. Ben gecen ay cok istemistim sirff esimle dogum tarihleri cok yakin belkide ayni olacak tutarsa diye ama olmayinca olmuyor iste.hayirkisi insallah
ben yaptim negatif yine cnm
üzgünüm cok hemde elimden bisey gelmez artik..
insallah sen hamilesindir
Canımmmm ben bugün sabah ilk.idrarla test yaptım ikinci.çizgi silik çıktı akşam.eve gidince resmini atıcam size çizgi var mı yok mu bi bakın bakalım dogru mu görüyorum :)@berraksudakibalik 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
U Uzunnn 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
son durum nedir kızlar güzel haberlerle gelin inşallah.
aynen olmuyorCamim o tek cizgi insanin canini cok yakiyor biliyorum ama moralini sakin bozma beklemek gercekten zor biz kullar icin ama rabbim gercekten bizim icin en uygun zamanda veriyor nasibimizi. Ben gecen ay cok istemistim sirff esimle dogum tarihleri cok yakin belkide ayni olacak tutarsa diye ama olmayinca olmuyor iste.
Canim geceb hafta 9 da bende test yaptim hemde hassas testlerdeb aldim yaptim ayni sekilde tek cizgi morelim bozuldi 11 de bat ti 10 da yaptım silik cikti cizgu 11 yaptim biraz da ha belirgindi , yani 1 2 gun bile olsa erken yaptiysan hemen umutsuzluga kapilmayine negatif..
yine hüsran..
gözlerim dolu dolu agladim aglicam
canim sıkkın
silik bile degil.
Sakin kendini birakma canim evet gercekten cok zor bi durum yemin ediyorum is yapamaz oldum belirti arastirmaktan dusunmekten ama elden bisey gelmiyor bi de ben yurt disindayim dogru duzgun bi doktor yok burda Bulgaristan gibi bi ulkede guvenilmiyor doktorlara ki bulsam bile sigorta fln hic biseyim yok burda gitsem 1 milyar para hem ozel hem sigortasiz hemde yabanciyim yeyermi o miktar onu bile bilmiyorum bilac ay daha kendim deneyeyim olmazsa zaten 2 aya Tr ye donuyorum orda gideyim diue oylece bekliyorumaynen olmuyor
elden de bişey gelmiyor
beklemek de cok yorucu
hem saglik yonunden hem naddi acidan cok bunaldim
bir aydir nerdeyse gogus agrik var belli belirsiz kasik agrilari egilince bel agrilari
cok yorgun hissediyorum kendimi
yok cnm bugun ignemin 14.gunuydu ciksaydi cikardiCanim geceb hafta 9 da bende test yaptim hemde hassas testlerdeb aldim yaptim ayni sekilde tek cizgi morelim bozuldi 11 de bat ti 10 da yaptım silik cikti cizgu 11 yaptim biraz da ha belirgindi , yani 1 2 gun bile olsa erken yaptiysan hemen umutsuzluga kapilma
senin de durumun zormus cnm Allah bize sabir versinSakin kendini birakma canim evet gercekten cok zor bi durum yemin ediyorum is yapamaz oldum belirti arastirmaktan dusunmekten ama elden bisey gelmiyor bi de ben yurt disindayim dogru duzgun bi doktor yok burda Bulgaristan gibi bi ulkede guvenilmiyor doktorlara ki bulsam bile sigorta fln hic biseyim yok burda gitsem 1 milyar para hem ozel hem sigortasiz hemde yabanciyim yeyermi o miktar onu bile bilmiyorum bilac ay daha kendim deneyeyim olmazsa zaten 2 aya Tr ye donuyorum orda gideyim diue oylece bekliyorum
ne guzel masallah insallah hamilesindirCanımmmm ben bugün sabah ilk.idrarla test yaptım ikinci.çizgi silik çıktı akşam.eve gidince resmini atıcam size çizgi var mı yok mu bi bakın bakalım dogru mu görüyorum :)
@berraksudakibalik 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
U Uzunnn 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
D doruk90 17 Ekim
ayprensesii 17 Ekim
son durum nedir kızlar güzel haberlerle gelin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?