2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

gunaydın guzel haber varmı
daha yapmadım esim geldi bugun erken
bende ondan gizli yapacaktım ne olur ne olmaz diye hep gizli yaparım ondan :)
ama bi sefer malesef birlikte gitcez almaya ama eger ki oldu pozitif cikarsa mahsus negatif dicem supriz yaomak istiyorum
ama pozitif cikarsa bana da supriz olcak ve ciglik atip belli etmezsem iyi :)
ama kesin negatif cikcak hissediyorum ..

cnm bu karamsarligi atlatmanin tek yolu
Allah a sukurden gecer bak gor sukrettikce ne kadar da cok nimete sahip oldugunu goreceksin
Allah a bol bol el ac dua et cnm
bak bu gunleri ilac alarak atlatamazsin hele ki hamilelik suresince zaten kulkanamazsin
oldu ki insallah hamile kaldin diyelim bu sefer bulantilar bas donmeleri rahatsizliklar artacak ve bu guzel yasanilasi gunlerini hem kendine hem bebeğine ve esjne zehir etceksin
boyle yapma
hayatindaki artıları dusun ne olursa olsun
sen bi an dolmussun sinjrlenmissin ondan boyle tepki vermişsin hepimizde oluyo cnm bu durumlar tek sende olmuyor ki
bende geçen gun esimin akrabasi direk bebek var mi dedi yok dedim hmmm dedi.insan bi onsallah olur falan der dimi
bende geldim eve agladim hickira hickira cok zoruma gitti bende senin gibi soylenmeue basladim."eksikmiyim ben niue boyle soruyolar napiyim yok iste yok olmuyo benim elimde mi " diye ağladım bi suru

Ilgin icin tesekkur ederim canim az once gene olctm atesimi ve 37.3 cikti icten donuyorum ellerim buz gibi ama bedenim sicak. Ates olcerde sknti mi var dedim esimin atesine baktim 36.4 hic bir grip belirtim yok cok sukur adetime 5 gun kaldi bakalm hayirlisi artik.

Kızlar hiç şaşmadı tam gününde geldi muhtemelen doktora gidecm ekim de yalan oldu kasım a hamile girmek istiyorum ya

hayirkisi insallah
ben yaptim negatif yine cnm
üzgünüm cok hemde elimden bisey gelmez artik..
insallah sen hamilesindir

yine negatif..
yine hüsran..
gözlerim dolu dolu agladim aglicam
canim sıkkın
silik bile degil.

hayirkisi insallah
ben yaptim negatif yine cnm
üzgünüm cok hemde elimden bisey gelmez artik..
insallah sen hamilesindir
Camim o tek cizgi insanin canini cok yakiyor biliyorum ama moralini sakin bozma beklemek gercekten zor biz kullar icin ama rabbim gercekten bizim icin en uygun zamanda veriyor nasibimizi. Ben gecen ay cok istemistim sirff esimle dogum tarihleri cok yakin belkide ayni olacak tutarsa diye ama olmayinca olmuyor iste.

aynen olmuyor
elden de bişey gelmiyor
beklemek de cok yorucu
hem saglik yonunden hem naddi acidan cok bunaldim
bir aydir nerdeyse gogus agrik var belli belirsiz kasik agrilari egilince bel agrilari
cok yorgun hissediyorum kendimi

yine negatif..
yine hüsran..
gözlerim dolu dolu agladim aglicam
canim sıkkın
silik bile degil.
Canim geceb hafta 9 da bende test yaptim hemde hassas testlerdeb aldim yaptim ayni sekilde tek cizgi morelim bozuldi 11 de bat ti 10 da yaptım silik cikti cizgu 11 yaptim biraz da ha belirgindi , yani 1 2 gun bile olsa erken yaptiysan hemen umutsuzluga kapilma

aynen olmuyor
elden de bişey gelmiyor
beklemek de cok yorucu
hem saglik yonunden hem naddi acidan cok bunaldim
bir aydir nerdeyse gogus agrik var belli belirsiz kasik agrilari egilince bel agrilari
cok yorgun hissediyorum kendimi
Sakin kendini birakma canim evet gercekten cok zor bi durum yemin ediyorum is yapamaz oldum belirti arastirmaktan dusunmekten ama elden bisey gelmiyor bi de ben yurt disindayim dogru duzgun bi doktor yok burda Bulgaristan gibi bi ulkede guvenilmiyor doktorlara ki bulsam bile sigorta fln hic biseyim yok burda gitsem 1 milyar para hem ozel hem sigortasiz hemde yabanciyim yeyermi o miktar onu bile bilmiyorum bilac ay daha kendim deneyeyim olmazsa zaten 2 aya Tr ye donuyorum orda gideyim diue oylece bekliyorum

yok cnm bugun ignemin 14.gunuydu ciksaydi cikardi
ne guzel adina sevindim yeni mi ogrendin cnm masallah

senin de durumun zormus cnm Allah bize sabir versin
biz de 1500 2 milyara yakin oaramiz gitti
ilaclar igneler ozel hastaneye gidiyodum ben cok tavsiye ediliyodu doktor
ama artik gidersem de devlete giderim

Canımmmm ben bugün sabah ilk.idrarla test yaptım ikinci.çizgi silik çıktı akşam.eve gidince resmini atıcam size çizgi var mı yok mu bi bakın bakalım dogru mu görüyorum :)
ne guzel masallah insallah hamilesindir
benim silik bile cikmadi cnm..
bat gecikti mi senin

13 nde kan testiyle ogrendim canım simfi haftayi doldurmayi bekliyorum doktora henuz gorunmedim yarin gidecem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…