• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar yeğenim olacak:) onun için alışverişe başladık yavaştan... ben de şimdi netten bakıyorum:) darısı bize inşallah... derin bir iç geçiriyorum:110:

Yapmayacam diyorum duramıyorum :)

Eklentiler

• IMG_20170117_120444.jpg
    IMG_20170117_120444.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 42
kızlar yeğenim olacak:) onun için alışverişe başladık yavaştan... ben de şimdi netten bakıyorum:) darısı bize inşallah... derin bir iç geçiriyorum:110:
Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış :) olumlu düşünelim hep. Er yada geç olacak inanalım yeter ki.

heheh bende kendime bu ay söz verdim test almayacağım... benimde bata 8 gün var canım:KK70: malum test fazla olunca sürekli yapıyoruz:KK70: senin yumurtlaman yakındır... inşallah bu ay bizleri güldürür rabbim
benim ovü testim bembeyaz çıktı bugün, demek ki bu ayda olmadı artık bırakıorum bu testler bitsin test almacağım

Kızlar benim yumurtlama şaştı bu ay bugün 2 saatlik idrarla yaptım sıvı almadım silik çıktı yani çatlamış ve bitmiş gibi yaa şaşırdım kaldım nolcak benim sonum bilmiyorum testi göndereyim size bi bakın ben bişey anlamadım. Bu ay 8,10,12 günlerde ilişki oldu birde 14 ve 15 i de yapıp bu ayı kapatacam herhalde ama tutma ihtimali yok gibi çünkü çatlama pik yapmadı :(((

Eklentiler

• DSC_4119.JPG
    DSC_4119.JPG
    37 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar benim yumurtlama şaştı bu ay bugün 2 saatlik idrarla yaptım sıvı almadım silik çıktı yani çatlamış ve bitmiş gibi yaa şaşırdım kaldım nolcak benim sonum bilmiyorum testi göndereyim size bi bakın ben bişey anlamadım. Bu ay 8,10,12 günlerde ilişki oldu birde 14 ve 15 i de yapıp bu ayı kapatacam herhalde ama tutma ihtimali yok gibi çünkü çatlama pik yapmadı :KK43:((
evet canım değerlendir ve kapat sezonu:) ve bu testlere çok güvenme; ) çünkü çok yakın arkdaşımın pik olduğu diye düşünmemize rağmen pik olmamıştı doktora gittiğinde anladı.... başka biriside senin gibi koyu çizgiyi görememişti ama gittiğinde doktor yumurtan çoktan çatlamış demişti:)

benimde sağ tarafımdaki ağrı aynen devam ediyor arkdaşlar:hasta:aranızda hiç iki gün boyunca böyle ağrısı olan oldumu... sağ taraftan bacağa vuran ağrı:(

benimde sağ tarafımdaki ağrı aynen devam ediyor arkdaşlar:hasta:aranızda hiç iki gün boyunca böyle ağrısı olan oldumu... sağ taraftan bacağa vuran ağrı:KK43:
Canım benim çok olur o ağrı. Adetim yaklastigin da ve yumurtlama dönemimde öyle agrir ki sağ bacağım ve kasiğim. Senin adetin ne zaman basliyor

Canım benim çok olur o ağrı. Adetim yaklastigin da ve yumurtlama dönemimde öyle agrir ki sağ bacağım ve kasiğim. Senin adetin ne zaman basliyor
8 gün var:((( kist mi oluştu acaba... normal adet ağrısı değil:(aklıma çok kötü şeyler geliyor, çalıştığım için doktorada gidemiyorum:( umarım geçer en kısa zamanda:( dayanılmaycak bir ağrı değil ama rahatıszlık veriyor ve korkuyorum kötü şeylere olacak diye:(

heheh bende kendime bu ay söz verdim test almayacağım... benimde bata 8 gün var canım:KK70: malum test fazla olunca sürekli yapıyoruz:KK70: senin yumurtlaman yakındır... inşallah bu ay bizleri güldürür rabbim
İnşallah canım ya. Ben beklemiyorum bu ay. Eşim önümüzdeki ay tekrar sperm testi verecek

Discideyim bende patronun esiyle geldim ozele:KK70:kanal tedavisi diyo bana acaba ne kadar fiyat cikarir bobregimi birakirim artik:KK70::KK70:
özel gitme:) boşver konak diş hastanesine git;) özelde benim bir kez sağlam dişimi çekecekti doktor, konak diş hastanesine gittim 20 lik dişim çıktı, o gün bugündür kaçarım özelden:)

Back