• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Belki geç yumurtlarsın. Çok takılma buna biz aynı koyulukta gördükte ne oldu :)
Evet canım 5 saat tuvalete gitmeden yaptım dediğin gibi çok takılmamak lazım sağ kasığımda hafif ağrı var herhalde ya gece ya da sabah çatlayacak hayırlısı bakalım

Almadım canım sıvı ama sonuç bu sağ kasığımda ağrı var herhalde gece veya yarın sabah çatlayacak. Dünü değerlendirdik bugünü de değerlendirsem mi yoksa yarın akşam mı yapsam bilemedim amaaaaan ne teferruatlı iş
Akışına bırak canım. Gerçekten insan stres oluyo ben yapmıyorum test falan ona bağlı kalmayacam artık. Görev gibi oluyo.

Kızlar canlar bence bu işte genetigunde rolü var evlenen bi arkadasim 2. Ayında hamile kaldı benim 9 ay oldu nerdeyse ben yakiniyorum tabi benim niye olmuyor diye annem dedi ki bende zor hamile kaldım ve o arkadsimin annesini de tanıyor o bayan da çok çabuk hamile kalbiluyormus yani bence genetigimizle de alakalı bu konu kimi bünye çok müsait oluyor kimisi daha zor hamile kalıyor o yüzden benim gibi kendinde çok sorun arayanlar belki de sorun değil ama vücudun hazırlanma süreci olabilir mi

Kızlar canlar bence bu işte genetigunde rolü var evlenen bi arkadasim 2. Ayında hamile kaldı benim 9 ay oldu nerdeyse ben yakiniyorum tabi benim niye olmuyor diye annem dedi ki bende zor hamile kaldım ve o arkadsimin annesini de tanıyor o bayan da çok çabuk hamile kalbiluyormus yani bence genetigimizle de alakalı bu konu kimi bünye çok müsait oluyor kimisi daha zor hamile kalıyor o yüzden benim gibi kendinde çok sorun arayanlar belki de sorun değil ama vücudun hazırlanma süreci olabilir mi
Valla canım aynısı geçenlerde başıma geldi arkadaşım ilk ayından hamile kaldı benim annemde biraz daha sonraları hamile kalmış. . Benim de aklım da iki şey var birincisi rahmim ters hamile kalma sürecini geciktirebilir ikincisi kuruluk olduğu zaman bebek çok zor oluyormus. Cuma günü doktora randevum var sorucam insallah

Kizlarr nasilsinz ?Kac gundur giremiyorum.

Guzummm çiçeği burnunda tatlı hamilemiz özlüyorum seni valla yokluğun çook belli..

İyiyim çok şükür bata 2 gün kaldı ama hiç belirtim yok kaç gündür tansiyonum düşüyo yada yükseliyo galiba başım sepet gibi oluyo zor duruyorum işyerinde akşam geçiyo,

hepsine katllanırım acılarının yeter ki gelsin bebeğim :KK46::KK200:

Benim annem 3 ay içinde hamile kalmış

Akışına bırak canım. Gerçekten insan stres oluyo ben yapmıyorum test falan ona bağlı kalmayacam artık. Görev gibi oluyo.
Haklısın canım Zaten istesem de artık yapamam eşim rahatsızlandı acile gittik az önce geldik boğazı yara olmuş şişmiş yatıyor şimdi ne deyim nasip olursa olur bu ay yoksa hayırlısı

kızlar sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrı var:( üşütttüm mü acaba. gebelik değildir eminim, ama ne ağrısıdır, sıcak su torbası koyacağım akşam.o_O

Back