• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Arkadaşlar benimde bu ay yaklaşık 1 yıldan sonra ilk defa 27. Gün adetimin lekelenmem oldu şuan bir şey yok. Adetim uzun süredir 30 günü buluyordu. Bu yerleşme dedikleri hangi gün oluyor umut etmelimiyim bilemedim. bu ay çok hissettim hamile olacağımı gördüğüm saatten beri canım çok sıkıldı var mı böyle olan :110:

Arkadaşlar benimde bu ay yaklaşık 1 yıldan sonra ilk defa 27. Gün adetimin lekelenmem oldu şuan bir şey yok. Adetim uzun süredir 30 günü buluyordu. Bu yerleşme dedikleri hangi gün oluyor umut etmelimiyim bilemedim. bu ay çok hissettim hamile olacağımı gördüğüm saatten beri canım çok sıkıldı var mı böyle olan :110:
Nasıl lekelenme açık renkse umut olabilir

Kizlar herkese iyi geceler. Gece gece kafama bir sey takildi. Uzayan akintinin oldugu gunu mu degerlendirmek gerek sizce? Yoksa uzayan akinti geldi mi artik is isten gecmis mi oluyor? Nedir bu isin dogrusu?

Kizlar herkese iyi geceler. Gece gece kafama bir sey takildi. Uzayan akintinin oldugu gunu mu degerlendirmek gerek sizce? Yoksa uzayan akinti geldi mi artik is isten gecmis mi oluyor? Nedir bu isin dogrusu?
Geldiği gün ve ertesi günü değerlendir o çatlama olacak anlamına geliyo ertesi gün çok sıvı akıntı geliyo

Günaydın kızlar :KK15:

Bugün bat günüm ama gelen giden yok şimdilik,

dün gece çok kötüydüm hem titredim hem yandım kaç kere lavaboya kalktım bilmiyorum :KK43: ama sanırım üşüttüm ondan oldu,

bugün inşallah regl olmazsam test alıcam sabah yapcam bakalım hayırlısı :KK37:

Günaydın kızlar :KK15:

Bugün bat günüm ama gelen giden yok şimdilik,

dün gece çok kötüydüm hem titredim hem yandım kaç kere lavaboya kalktım bilmiyorum :KK43: ama sanırım üşüttüm ondan oldu,

bugün inşallah regl olmazsam test alıcam sabah yapcam bakalım hayırlısı :KK37:
İnşallah olmazsın canım

Bizim akintidan bir gun once oldu korunmasiz iliski. Bir daha da olamadi. O yuzden merak etmistim canim.

önce olması daha iyi canım akıntı çatladığını gösterir yani ovu testinde 2. çizgi silik çıktığı zaman.. ama önemli olan çatlamadan spermin içinde olması. keşke akıntıyı gördüğün günde ilişki olsaydı ama hiç sorun değil spermler yaşıyor nasıl olsa:KK36:

Back
X